HondenPage baasje Lisette de Witte

Over Lisette de Witte

honden foto van Lisette de Witte Wij zijn een kleine Rhodesian Rigeback kennel die af en toe een nestje fokt volgens de regels van de rasvereniging en raad van beheer. Dit betekent o.m. dat de ouderdieren gezond zijn en goede heupen en ellebogen hebben, zonder HD- en ED-afwijkingen. Om het ras gezond te houden zijn we zeer zorgvuldig bij het selecteren van een reu.
Wij zijn lid van de RRCN, Rhodesian Ridgeback Club Nederland.


De pups groeien in de huiskamer op samen met andere honden, kinderen en katten. Ze wennen aan alle dagelijkse geluiden en bij mooi weer kunnen ze naar buiten. We laten ze zoveel mogelijk meemaken, want de eerste weken zijn zo belangrijk. We zullen er dan ook alles aan doen om de pups zo goed mogelijk te verzorgen tot de 8 weken dat ze naar hun nieuwe baas kunnen. De pups worden netjes ontwormt, ingeënt en krijgen een chip door de raad van beheer, tevens word het hele nest nagekeken op erfelijke afwijkingen door de rasvereniging.
Wilt u meer weten over het ras of over onze kennel neem gerust de tijd voor onze website:
WWW.JELANI-NGWENYA.NL







Krabbels aan Lisette de Witte


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lisette de Witte heeft 235 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Lisette de Witte zeer positief gewaardeerd bij 5 waarderingen.

Berichten en online status
Lisette de Witte was voor het laatst online 9 jaar, 7 maanden, 1 weken, 3 dagen, 7 uur, 37 minuten, 20 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^