HondenPage baasje Emmy

Over Emmy

honden foto van Emmy Enkele jaren geleden waren wij op zoek naar een hond. Het ras deed er toen nog niet toe. Ik wou wel een hond waarmee ik kan sporten dus geen luie hond. 
Op een dag zag ik reclame voor een nestje puppy's ergens in een winkeltje in the middle of nowhere :-) Het leken me mooie honden dus ik wou wel wat meer informatie opzoeken. 

Ik was direct verliefd op de beschrijving van dit ras, dus via de dierenarts zijn we toen bij een fokker terechtgekomen. We moesten nog enkele maanden wachten vooraleer ze een nieuw nestje hadden, maar de dag voor we eens gingen kijken naar hun honden belde ze me dat ze een herplaatsertje van 6 maanden had. En dit was onze Kyran! We waren direct verliefd op hem, hij kwam direct likjes en pootjes geven en sindsdien is hij niet meer uit ons leven te denken. 

Ik ga regelmatig steppen met Kyran, en af en toe ook gaan lopen. Dat vindt hij zalig, maar ik ook! Hij heeft een heel koppig karakter maar ik zou niet liever willen!

We zijn zelfs aan het overwegen om een tweede sammetje te nemen, maar daar moeten we toch nog eerst over nadenken.

Krabbels aan Emmy

honden page profiel herminahermina schreef om 30 december om 17:35
Wat een schat, van een prachthond! :D

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Emmy heeft 54 ontvangen.

Berichten en online status
Emmy was voor het laatst online 10 jaar, 3 maanden, 2 weken, 9 uur, 12 minuten geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^