HondenPage baasje Monique & Jaro & Ronja

Over Monique & Jaro & Ronja

honden foto van Monique & Jaro & Ronja Ik ben Jaro, een reu, een rottweiler van 1½ jaar. Één van mijn baasjes heet Monique.
Ik ben bij mijn baasjes gekomen met de kerst 2008, toen ik nog een hummeltje was van bijna 8 weken.
Ze hadden heel lang een hondenwens maar hebben gewacht tot ze alle ruimte en tijd voor me hadden. Zodat ik lekker kon gaan spelen, rennen en ravotten.
Ze hebben bewust voor een rottweiler gekozen vanwege het karakter en het uiterlijk.
Ondanks dat ze geen ervaring hadden met honden laat staan een rottweiler moet ik zeggen dat ze het uitstekend doen. Als ze even niet meer weten hoe ze me moeten aanpakken of qua verzorging dan zie ik m’n baasje al speurend op Internet zoeken naar het antwoord.
Niet alleen internet wordt erbij gehaald maar ook forums, de dierenarts, de instructeurs van de cursus en zelfs de fokker. Dit allemaal voor mij zodat ze zelf een beter baasje worden.
Volgens mijn baasjes ben ik een super lieve hond die een beetje vergeten is hoe ik me moet gedragen terwijl ik dit allang weet en heb geleerd. Puberen noemen m’n baasjes dat. Maar als ze volhouden dan zal ik het vanzelf wel weer gaan herinneren.
Ook gaan mijn baasje elke dag drie keer met mij wandelen waarvan we 1 flinke wandeling in het bos. Dan kan ik heerlijk rennen, ruiken naar de sporen van andere honden, achter takken of ballen aan sjezen of met andere honden spelen.
Ik doe net of ik het spelletje van het terugbrengen van een tak of bal niet snap want dan pakken zij alsnog de tak of bal voor mij. Ik hoef er alleen als een dolle achteraan te rennen.
Ik kan niet wachten tot het weer mooi weer wordt, want dan gaan we lekker naar het strand of de plassen in de buurt. Ik ben dol op water en zodra ik water zie zit ik er al in, zelfs als het koud is en het water vies. Dan wordt m’n baasje een beetje boos, maar daar luister ik dan op dat moment toch even niet na omdat ik gewoon van water hou. Als ik er dan als een varken uit komt te zien, vind ik niet erg, mijn baasjes zorgen wel weer dat ik schoon word.
Ook hebben zij speciaal voor mij een zwembadje gemaakt zodat als het warm is, ik me eigen heerlijk kan afkoelen, lief he !!
Ook binnen doen we spelletjes, trekspelletjes is mijn favoriet en ook balletje balletje (onder 1 van de 2 bakjes een snoepje leggen en ik moet degene met snoepje omgooien) en zoek de sok (in 1 van de 10 oude sokken wordt een snoepje ingedaan en ik mag niet zien in welke en dan moet ik met mijn neus gaan speuren in welke sok het snoepje zit) vind ik helemaal geweldig.
Ik mag ook altijd mee op visite naar de opa’s en oma’s. Daar word ik altijd heerlijk vervend. Soms slaap ik daar als mijn baasjes even de hort op willen gaan maar gelukkig komen ze me altijd weer halen.
Nu is mij ter oren gekomen dat ik er een zusje bij krijg. Ook een rottweiler van dezelfde fokker als waar ik vandaan kom. Ik ben mee geweest toen ze haar hadden besproken, want ze wilden met me pronken en aan de fokker laten zien wat er van me geworden was.
M’n zusje moet nog geboren worden, sterker nog er is nog niet eens gedekt.
Ze komt in ieder geval na de grote vakantie en voor het nieuwe jaar. Dan zijn we met z’n tweeën. Ik hoop maar dat ik het super leuk ga vinden dat ik een zusje erbij krijg en dat we echte vriendjes gaan worden.
1 ding weet ik wel, mijn baasjes vinden het geweldig dat er 1tje bij komt en ik weet zeker dat m’n zusje net zo’n geweldig leven krijgt als dat ik heb. Ik ben bijna altijd vrolijk, ik kwispel wat af, maar ja wat wil je ook met zo’n baasjes. (slijm slijm)

Een stevige poot van Jaro

Krabbels aan Monique & Jaro & Ronja

honden page profiel Ann Ann schreef om 14 februari om 13:34
allebei prachtexemplaren !!! wij zijn vol afwachting voor de geboorte van een rottweiler reutje, wordt nu zaterdag 18/ geboren :)
honden page profiel D&GD&G schreef om 09 juli om 14:49
Altijd mooi om een rottweiler te zien, zeker als ze lief van karakter zijn. Wees er maar trots op.
honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje schreef om 25 juni om 23:10
ik zat even bij je foto's te kijken prachtig wat een uitstraling en zo mooi een rottie met een staart. Heb jarenlang een rot gekend zonder was zo'n schatje ook Dali. Geniet er lekker van nogmaals ze zijn schitterend. groetjes van Sandra
honden page profiel Chloé & BeemerChloé & Beemer schreef om 21 juni om 13:25
Echte knapperds!
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef om 03 mei om 12:35
Hey. Ik zat bij je foto's te kijken maar heb je mooie rotties zeg. Smolt helemaal bij de puppy foto's. Liefs Claudia en een poot van Spike
honden page profiel Rebecca en DieselRebecca en Diesel schreef om 21 april om 11:50
echt hele mooie rotties!!!
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 12 april om 18:15
Je kanjers zijn toch zo knap hé! :-D
honden page profiel KeesKees schreef om 12 april om 13:08
Thanks, ik snap precies wat je bedoelt met de rottweiler kop, die oren staan er soms ook zo grappig niet logisch op, haha! Ken inderdaad nog een paar andere rottweilers hier in de buurt en die blik komt daarvan, heel duidelijk. Leuk he!
honden page profiel KeesKees schreef om 12 april om 11:24
Hoi Monique! Wat een prachtige Rotties heb je! ;-) Ik lees net dat Ronja en onze Daisy veel gemeen hebben, haha! Zou het in het ras zitten? Groetjes, Kees
honden page profiel Mirella en 24 hondenpootjesMirella en 24 hondenpootjes schreef om 02 april om 13:48
ja dat ze lief zijn geloof ik hoor! ik heb ook 2 rottweilers gehad. gijs en sky, nu heb ik 5 kleintjes. groetjes,fijn weekend!
honden page profiel Mirella en 24 hondenpootjesMirella en 24 hondenpootjes schreef om 01 april om 11:47
super mooie honden!
honden page profiel Diablo & MayaDiablo & Maya schreef om 29 maart om 16:32
Wat een prachtige rotties heb je zeg! Wouw! mijn complimenten hoor.
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 27 maart om 21:36
Wat lees ik toevallig op een andere krabbellijst. Is Ronja groter dan Jaro ?? Wat een dame('tje) word het zeg! Liefs,
honden page profiel kate &  mijn rottie Hummerkate & mijn rottie Hummer schreef om 27 maart om 19:41
hoi, ik had al zo'n sterk vermoeden dat het een runderkraaltje was. Mijn tosca ( was moeder Urona van de runderkraal ) grappig hoe je er dus toch wat lijnen uit kunt terug herkennen. wat leuk! groetjes
honden page profiel MiaMia schreef om 24 maart om 14:14
Hi, hi! Wat een herkenbaar verhaal van jou. Jullie 1e hond en de omgeving die er op tegen was en met de meest enge horrorverhalen komt. Zo is het bij ons ook. Mooie foto's!! Wat een schatjes! Zodra we de pup hebben, zal ik ook wat meer foto's op mijn profiel zetten van de kleine doerrak.
honden page profiel kate &  mijn rottie Hummerkate & mijn rottie Hummer schreef om 20 maart om 21:02
hoi, wat een lekkere bekkies hebben je honden. Ben benieuwd wie je fokker is. Ikzelf heb een van rohas lijn. maar die van jouw zijn ook heel mooi. Is de dame al gemaakt hihi?
honden page profiel SuusjeSuusje schreef om 23 februari om 21:39
Echt een superleuk stel die Jaro en Ronja! mooie foto´s ook! Ons Rashja heeft bijna dezelfde jas als jullie hondjes alleen dan met een iets langere vacht hihi Als pup leek ze echt op een rotweilertje moet je maar eens kijken bij mijn foto´s haha das echt grappig om te zien... Heel veel plezier met de hele roedel saampjes! Carpe diem !!! Grtzzz Suusje en een lik van Rashja
honden page profiel Dobber!!!Dobber!!! schreef om 18 oktober om 20:28
Dank je, inderdaad zelf gemaakt ;-). Maar wel het idee een beetje afgekeken hoor... :-D.
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 07 oktober om 15:25
Hoi Monique, hoe gaat 't met die lieverds van je? Groetjes Hannie
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 04 oktober om 22:52
Thanx Monique, leuk zo n krabbeltje te vinden, (heb net weer even je fotos bekeken wat een heerlijke koppies hebben je honden toch). Nouja we hoeven het ook niet met elkaar eens te zijn he, niemand weet alles gelukkig ...of jammer genoeg haha. groetjes Arina
honden page profiel Roosje ,,hond baro...Roosje ,,hond baro... schreef om 30 september om 21:24
Wouw mooi hond heb je echt een plaatje om te zien en volgens mijn ook super lief. gr Roosje
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 24 september om 16:25
ooh ik ben zo benieuwd naar de foto's van een wat oudere Ronja!! Hoe gaat het met de honden? Liefs,
honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef om 31 augustus om 11:25
Wat een prachtige Rottweiler's hebben jullie een genot om te zien veel geluk met ze.. en geniet van elke dag samen....
honden page profiel NaomiiNaomii schreef om 26 augustus om 21:17
mooie foto's en prachtige honden heb je !
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 08 augustus om 20:04
Dankje! Ik kijk ook regelmatig in jouw album, even wegzwijmelen zo'n mooi stel heb je. Hebben Jaro en Ronja een stamboom? Ik zou er in de toekomst nog wel een rottie bij willen, maar dan wel met stamboom uit bepaalde werk of showlijnen ;) Geef die lieverds van je maar een dikke knuffel!
honden page profiel jaimejaime schreef om 02 augustus om 17:20
ps het ergste wennen was die rottweiler hoor!!! heb ook nog een keer voor lul gestaan bij de da, ik er heen hond is sloom en ga zo maar door ik me verhaal doen. Hij hond nagekeken niets aan de hand gaat die eens goed staan te kijken in zijn pc zegt hij nee mevrouw ze is niet sloom......u bent borders gewent
honden page profiel jaimejaime schreef om 02 augustus om 17:19
eerlijk gezegd soms kom ik in me eentej wel handen en ogen te kort hoor maar........dan is het even rustig ademhalen en even overdenken en komt het allemaal wel weer op de pootjes terecht. Heb hir vrijwillig voor gekozen en eerlijk gezegd geniet ik er zeer zeker ook van helemaal als we met zijn allen op pad zijn ,ik de daltons en me kleine meid erbij want die vind het ook super
honden page profiel jaimejaime schreef om 02 augustus om 09:47
wat een heerlijk stel is het om te zien zo samen zeg !!
honden page profiel schreef om 04 juli om 19:53
Wat een geweldige mooie hond heb je!!
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 09 mei om 10:57
Is dat de nieuwe aanwinst?! Ronja?! Wat ziet dat er super leuk uit. Gezellig daar? Liefs,
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 04 mei om 00:53
Wat een super mooie rottweiler heb jij zeg! En ook echt mooie fotos!
honden page profiel schreef om 23 april om 11:02
Wat heb je er toch mooie foto's er op staan van je kanjers echt heel mooi. Leuk om te lezen dat alles zo goed gaat. Denk dat het wel zo blijft hoor. Zie dat je de naam ook hebt aangepast haha :) nog meer veel smile plezier he. geef ze maar een knuffel van mij. liefs natascha
honden page profiel Lopes Lopes schreef om 23 april om 11:02
Dankje :) welke van de 2 bedoel je ? hihi Groetjes !
honden page profiel RoméeRomée schreef om 22 april om 13:53
wat een leuke foto's!!!! <333 XX
honden page profiel LisanneLisanne schreef om 22 april om 12:29
Haha, ja heel erg! een kennis van me heeft een nestje liggen, van 3 ( en de kop van jou pup lijkt sprekend op die van haar teefje ) vandaar! Zou natuurlijk alsnog kunnen dat de moeder/vader van jou pup bij haar vandaan komt haha, maar dat terzijde!
honden page profiel Antoinette, Bear en RakkerAntoinette, Bear en Rakker schreef om 21 april om 01:27
Hallo Jaro, Wat ben jij een mooie hond zeg! Ik ben zelf een rottweiler reu van 6,5 manan oud. Lekker aan het puberen, oooh wat vindt mijn baasje dit leuk zeg!! hahaha..
honden page profiel LisanneLisanne schreef om 20 april om 15:53
heet de moeder van jou pup toevallig Dana? kwam ze uit een nest van 3 ( 2 teefjes 1 reu ?)
honden page profiel Kim & Lara : ) Kim & Lara : ) schreef om 20 april om 15:43
aaaaaaa wat een schatjes! Zijn altijd zulke lieve honden die rottweilers:)!!!!! Mijn vrindin heeft ook een rottweiler, luistert als de beste en is heel goed met haar zusje van 4 jaar oud. Veel plezier met je schatjes! Groetjes Kim
honden page profiel Lopes Lopes schreef om 13 april om 12:28
Wat heeft Jaro een ontezettend vriendelijk koppie zeg!!
honden page profiel Paméla, Rik  & Laure de labPaméla, Rik & Laure de lab schreef om 08 april om 18:57
En een nieuwe pup gevonden??? Misschien Maxima noemen ;-)
honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi •• schreef om 08 april om 13:33
Noa wil met iedereen spelen.. Wat ik zei: bij Luca is het afwachten, dat is soms een echte bitch! Wij wonen wel iets ver weg… bij Oldenzaal/Hengelo/Enschede, die kant op… Maar ik weet zeker als je een oproep zet voor een wandeling dat er mensen mee gaan hoor! Enne.. die kleine rottie.. Dies inmiddels 10 maand, dus al wel wat groter, maar ze blijft vrij klein (ze is net loops geweest)! Leuk dat je er ook weer een kleine bij krijgt! Veel plezier en geluk ermee! Groetjes Ellun
honden page profiel ........goedgekeurde fokker schreef om 08 april om 12:31
Dank, ze zijn ook heel ondeugend ;-) Echte kleine mafkezen. Wie weet is er binnenkort een keer een wandeling met HP-ers. Geloof dat er regelmatig in Brabant gewandeld wordt. Wellicht combineren wij dat dan met kamperen. Ik vind Jaro een echte knapperd!
honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi •• schreef om 07 april om 15:41
Hey zag je bericht enne... Noa wil wel spelen hoor! Luca is meestal ff afwachten! Waar woon je? Groepswandeling misschien? Leuke foto's heb je trouwens! grz
honden page profiel ........goedgekeurde fokker schreef om 07 april om 14:49
Hey, even naar de foto's van Jaro zitten kijken. Wat een mooie lieverd! Als je het leuk vindt, kunnen we een keer met een groepje gaan wandelen? Wij wonen in Amersfoort, jullie?
honden page profiel Paméla, Rik  & Laure de labPaméla, Rik & Laure de lab schreef om 24 maart om 12:14
Hey! Leuke hond, echt koninklijk ;-). Wanneer komt de tweede?? Grtz
honden page profiel JapjesJapjes schreef om 22 maart om 12:47
hoi trekspelletjes wil quinty wel doen maar ik houdt het met twee vingers vast hahahaha ze heeft weinig kracht maar voelt zich er stoer als ze dit doet.ze zijn zo klein en wegen 3kilo dus hard trekken is er niet bij gr marscha
honden page profiel JapjesJapjes schreef om 17 maart om 14:48
hoi jammer dat hij het niet terug brengt mijn quinty vind dit juist een leuk spelletje ik wat weggooien zij het terug brengen
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 31 oktober om 14:09
JARO IS VANDAAG JARIG!! Gefeliciteerd :-D Hij is ook nog jong met zijn 2 jaar! zijn jullie al verder in de zoek toch naar een zusje?! Liefs,
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 30 oktober om 22:34
Wat een mooie foto in het gras!! Hij heeft nog dezelfde koppie als pup, alleen stuk breder!! Liefs,
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 01 oktober om 14:31
Hahahhah, ben blij dat mijn mannnetje wet dat ik ik blijvend dementerend ben:p!! Hahaha maar we hebben geen schoorsteen:'(.Wat nu. En wat ontzettend lkeuk, kwilde ook een teefje:(, maar mijn vriend een reu, dus nu wordt het Beau. En is Jaro al geholpen dan? Anders wordt het oppassen geblazen;-). Liefs, en ja me lijst krabbels breidt zich idd. uit maar dat zal bij jou ook snel genoeg gebeuren;).
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 29 september om 12:38
hahahaha, zullen we de laatste week samen zingen, zo smorgens rond 10en en savonds na het eten rond 7a8en:p. En dan wordt het een weegschaaltje, en wat wordt het een teefje/reutje? En zou leuk zijn als ie op dierendag geboren wordt, hoef j ook niet speciaal vr dierendag wat leuks te doen, maar nu gwn voor de verjaardag:D. En wat fijn dat de pup bij dezelfde fokker weg komt, geen vragen dus voor jou, en een zeker,vertrouwd, en fijn gevoel. Liefs
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 29 september om 12:24
hahaha, ja je wilt niet weten hoeveel we al gezongen hebben:p! Maar wanneer wordt die van jullie geboren dan? Das ook mooi vanaf de zwangerschap al aanwezig zijn. Komt ie bij dezelfde moeder vandaan als Jaro dan? Liefs Marije
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 29 september om 10:49
Goeiemorgen Monique, jij ook bedankt voor jouw lieve komplimentje:D. En idd. nog 11nachtjes slapen, tis net of ik weer 5 ben en op stklaas ah wachten ben, hahaahah. Liefs
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 28 september om 20:57
Wat een super mooie hond die Jaro van jou Monique...Liefs Marije
honden page profiel ukkieukkie schreef om 15 september om 14:15
Wat is Jaro een plaatje zeg! Prachtig.
honden page profiel Ingrid en ChakkaIngrid en Chakka schreef om 08 september om 14:22
En ben je nog niet opgegeten door je hond?we hebben er zo om gelachen,ze deinzen er niet voor terug om hun baas te vermoorden, ja met knuffels hahaha
honden page profiel Ingrid en ChakkaIngrid en Chakka schreef om 28 juli om 10:17
Nou kom op met die tips,maar als het warm is ga ik er wel in hoor,ben niet helemaal een watje,al krijg ik dat vaak naar mijn hondenkopje geslingerd,dan zal ik ze wel eens wat laten zien,en bedankt voor het complimentje over dat wijs en zo.Gr Rex
honden page profiel Ingrid en ChakkaIngrid en Chakka schreef om 27 juli om 12:27
He Jaro,ik vind je wel stoer,ik vind zwemmen leuk,maar dan moet het warm zijn,anders vind ik pootje baden genoeg,ze zeggen hier dat ik een watje ben,maar ja
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 15 juni om 21:10
wat een lekker koppie heeft Jaro ook. Om verliefd op te worden!! Liefs,
honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja schreef om 09 juni om 20:24
Ik vind van wel Melissa ;) hahah maar dat vind denk ik ieder baasje van zijn hond
honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ schreef om 06 juni om 20:34
Schattige profielfoto! issie altijd zo schattig? ;)
honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja schreef om 02 juni om 13:12
hahah ja he ;-) hij hoeft maar zand te zien.. en zo komt hij eruit te zien.
honden page profiel LiesbethLiesbeth schreef om 30 mei om 11:25
Leuke foto's van Jaro, heerlijk zandbekkie:)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Monique & Jaro & Ronja heeft 3573 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Monique & Jaro & Ronja zeer positief gewaardeerd bij 12 waarderingen.

Berichten en online status
Monique & Jaro & Ronja was voor het laatst online 10 jaar, 10 maanden, 3 weken, 5 dagen, 17 uur, 8 minuten, 52 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^