HondenPage baasje Arianne, Banjo en Binti *Babbe en Bibi*

Over Arianne, Banjo en Binti *Babbe en Bibi*

honden foto van Arianne, Banjo en Binti  *Babbe en Bibi* Ik ben in het bezit van 2 honden. Banjo, een Engelse bassethound (16--12-2007) en Binti (01-08-2013) mijn inmiddels 3e rhodesian ridgeback.

Krabbels aan Arianne, Banjo en Binti *Babbe en Bibi*

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef om 12 februari om 20:14
Wat een vreselijk drama, eerst je ene maatje Babbe en nu Bibi, dat is erg veel verdriet in zo korte tijd.Wens je heel veel sterkte voor jou maar ook de rest van je gezin.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 11 februari om 10:10
Ik las net je topic, wat vreselijk dat je nu je andere maatje ook hebt moeten afgeven, intriest is dat ;-( Ik wil jullie dan ook heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies !
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 10 februari om 18:26
Hoeveel verdriet kan je hebben? Inderdaad.....je zit in de hoek waar de klappen vallen. Heel veel sterkte om eruit te kruipen. Maar je komt eruit ! zeker weten .
honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik schreef om 19 januari om 01:50
Ik las net je topic en wil je hier nogmaals heel veel sterkte wensen met het verlies van je mooie meisje. Ook voor de rest van je gezin.
honden page profiel Arianne, Banjo en Binti  *Babbe en Bibi*Arianne, Banjo en Binti *Babbe en Bibi* schreef om 31 oktober om 10:48
Dank je wel Manuela
honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik schreef om 30 oktober om 23:03
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Dat jullie nog even goed van elkaar mogen genieten. Mooie foto's!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Arianne, Banjo en Binti *Babbe en Bibi* heeft 210 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Arianne, Banjo en Binti *Babbe en Bibi* zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Arianne, Banjo en Binti *Babbe en Bibi* was voor het laatst online 5 jaar, 7 maanden, 3 weken, 6 dagen, 3 uur, 50 minuten, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^