HondenPage baasje Birgit

Over Birgit

Hallo,

Ik ben erover aan het denken om misschien een hond te kopen dus ben al rustig een beetje aan het rondkijken. Het probleem is wel dat ik 6 dagen per week 8u werk. Ik werk in ploegen, dus ook soms 's nachts.

Boston Terrier is 1 van de rassen die mee aanspreekt, net zoals een Franse Bulldog. Maar nu vraag ik me af: kan een hond zich goed voelen als hij 8u alleen in huis zit? Zijn dit rassen die daarmee om kunnen? Als de hond er depressief of verveeld van wordt, dan berg ik mijn plannen nu al op.

Voor de rest woon ik op een appartement (waar nog 2 appartementen elk 2 honden hebben). Ze zijn dus wel verdraagzaam, o.a. naar moest de hond in het begin wat lawaai maken.

Ik woon op het gelijkvloers en heb een mini-tuintje.

Ik zou het liefst de hond binnen houden als ik gaan werken ben en zijn mand in een bench zetten die ik dan openlaat. Ik heb gehoord dat honden zich daar op hun gemak in voelen als ze dat gewend zijn.

Is dit haalbaar of toch maar beter niet?
Als ik de puppy net heb, zou ik wel gemakkelijk 2 à 3 weken verlof kunnen nemen?.

Krabbels aan Birgit


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Birgit heeft 5 ontvangen.

Berichten en online status
Birgit was voor het laatst online 10 jaar, 7 maanden, 3 weken, 3 dagen, 2 uur, 41 minuten, 22 seconden geleden

Honden Foto's

Birgit heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^