HondenPage baasje Lorraine

Over Lorraine

honden foto van Lorraine Proud owner of an Aussie!

Krabbels aan Lorraine

honden page profiel MaxMax schreef om 11 augustus om 12:17
Hey Lorraine, 'k zag je bericht van bijna 5 jaar geleden. Het onderwerp 'Puppy bijt flink door' is erg herkenbaar en lastig genoeg! Onze aussie pup van 10 weken is super prikkelgevoelig en een doorbijter. Naar buiten kan slechts kort. Ook rust in de ren nemen is lastig, want de pup wil liefst eropuit en heeft een 'will to please'. Kun je ons aangeven wat jou geholpen heeft? Nog cursussen kunnen volgen ondanks bijtgedrag? Evt. nog tips en tricks? En last but not least: hoe is het nu met je aussie?
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 17 september om 10:05
Ach, Mellow was in het begin vérre van mellow, maar nu... Als je haar languit op de bank ziet liggen zou je niet denken dat ze buiten zo actief kan zijn ;)
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 15 september om 20:23
Leuk, nog een Mellow :) Die van ons heette al zo, heb even getwijfeld, maar vond het uiteindelijk juist een hele leuke naam, omdat je 'm niet zo vaak hoort.
honden page profiel Danielle, Kyra †, Kaylin en DjairaDanielle, Kyra †, Kaylin en Djaira schreef om 21 augustus om 12:36
Ik heb niet echt puppy tips voor je, maar geniet vooral veel van je mannetje, voor je het weet is hij groot. En wat betreft die ogen, is altijd een verassing, zo heeft Kaylin van mij in allebij haar ogen een deel wit/blauw zitten, toen ik haar met 8 weken op ging halen waren haar ogen nog blauw, zijn daarna gaan kleuren naar licht bruin/amberkleurig.
honden page profiel Danielle, Kyra †, Kaylin en DjairaDanielle, Kyra †, Kaylin en Djaira schreef om 20 augustus om 12:41
Hier nog een proud owner of an aussie, wat een mooie aussie heb jij( vindt zijn/haar kop wel een beetje op die van mijn meisje lijken, lekker donker )

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lorraine heeft 151 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Lorraine zeer positief gewaardeerd bij 4 waarderingen.

Berichten en online status
Lorraine was voor het laatst online 8 jaar, 9 maanden, 5 dagen, 5 uur, 39 minuten, 57 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^