HondenPage baasje Mirjam

Over Mirjam

honden foto van Mirjam Wij hebben heel lang uitgekeken naar het moment dat wij een hondje gingen halen. We wisten ook al dat het een Beagle zou worden. Toen de tijd rijp was zijn we actief op zoek gegaan naar een nestje en hebben ons aangemeld voor de wachtlijst bij een fokker. Dat was best spannend wat er stonden al mensen op de wachtlijst en je moet afwachten hoeveel pups er geboren worden. Toen kwam begin Juni 2013 het telefoontje dat er 6 pups geboren waren 2 teefjes en 4 reutjes. Of wij nog interesse hadden in een teefje..... Nou en of wij nog interesse hadden, we stonden te juichen en te springen zo blij waren wij!!! Onze jongens vonden het heel erg leuk om een hondje te krijgen. Natuurlijk zijn we zo snel mogelijk gaan kijken en wat was het mooi om te zien. Zo klein en lief. Wij gaven haar de naam Fay. Na 8 weken was het eindelijk zover en mochten wij haar mee naar huis nemen. Nu genieten maar!

Krabbels aan Mirjam

honden page profiel RoosRoos schreef om 16 augustus om 16:25
Mirjam, bedankt voor het compliment. Ze is ook heel lief! maar Fay is ook een droppie hoor!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Mirjam heeft 38 ontvangen.

Berichten en online status
Mirjam was voor het laatst online 10 jaar, 8 maanden, 5 dagen, 4 uur, 46 minuten, 32 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto spelen met Luuk, Fay is hier 8 weken honden foto 5 weken oud, wat groeit ze snel! honden foto 6 pups geboren. honden foto Fay 1 week oud. Ooooooo wat is ze lief!
Mirjam heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Welkom Fay


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^