HondenPage baasje Esther

Over Esther

honden foto van Esther Hallo allemaal,
Ik zit al een tijdje op HP, maar ik was mijn wachtwoord van mijn oude account kwijt dus weer een nieuwe aangemaakt. Zoals sommigen zich misschien nog herinneren, wil ik al een lange tijd een hond, maar is mijn situatie er nu gewoon niet naar (teveel van huis weg). Daarom probeer ik 'de tijd te doden', met mijn twee katten (Lil en Toet) te chillen en door hier mezelf lekker in te lezen, meningen te vergelijken, dingen te leren en mensen te helpen, zodat, als mijn tijd komt, ik ein-de-lijk mijn eigen hond kan nemen, en hem dan het beste leven kan geven dat zulke fantastische beesten verdienen.
Als jullie tips of vragen hebben, of gewoon even willen kletsen over deze gezamelijke passie, dan kun je me altijd krabbelen, of PM'en.

Lieve groetjes,
Esther

PS; Op de foto sta ik rond de 4 jaar, met de hond van mijn Oma, Ricky. Dit was de eerste hond waar ik een ontzettend sterke band mee had, en waar mijn passie denk ik ook door is ontstaan. Helaas is hij al een aantal jaar overleden, maar ik denk nog vaak aan hem.

Krabbels aan Esther


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Esther heeft 50 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Esther zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Esther was voor het laatst online 10 jaar, 4 maanden, 6 dagen, 2 uur, 21 minuten, 51 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^