HondenPage baasje herman

Over herman

honden foto van herman Hallo allemaal
Ik ben Herman Bossink (71)uit Rijssen en ik weet een unieke plek waar iedereen welkom is om de hond onaangelijnd uit te laten en ook te laten zwemmen. Het is speciaal door Landall parks aangelegd hondenparadijs waar je ook via de openbare weg er kunt komen en na ca. 50 meter naar de grote vijver kunt. Let wel deze vijver is van de weg af niet te zien maar wel het bord dat wel wat van de weg staat. Er zijn rondom banken een afvalbak en poepzakjes aanwezig.Verder schoon water(met kleine kikkers) en rondom mooi zilverzand. Alles is daar heel goed onderhouden.Dit is geen nep maar werkelijk een vrij paradijs voor onze viervoeter.

Het is aan de GESKESDIJK tussen Holten (na spoorovergang eerste weg rechts) en Rijssen aan de kant van de spoorlijn (derde afslag links). Na ca. 100 meter bij de eerste bomen stoppen en dan zie je het bord met een hond (zonder lijn en een zwemmer met streep er door).Het  meertje is ideaal voor de hond om te leren zwemmen en niet diep (schat gemiddeld ongeveer 50cm. Het is wel glooiend wat juist mooi is en dan is het een stukje zwemmen.  Het is ook goed vanuit de lucht te zien via sateliet (google)het ziet er uit als een groot OOG met een WITTE rand.

Het zou best leuk zijn om er een clubje van te maken zodat er een afspraak kan worden gemaakt wannneer iemand er naar toe wil. Momenteel met dit weer ben ik er elke dag te vinden rond half 11-12 uur.

Op 23 augustus 2012 had ik een keer op het forum gereageerd en gisteren mailde mij een zekere Robin K.waar die locatie is. Meer weten? ga ik jullie nu zeker helpen. Vind het ook fijn als onze retriever Max (ruim 1 jaar oud) een speelkameraad heeft.

je mag mij ook mailen

[email protected]

Krabbels aan herman


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

herman heeft 10 ontvangen.

Berichten en online status
herman was voor het laatst online 7 jaar, 7 maanden, 4 dagen, 1 uur, 6 minuten, 29 seconden geleden

Honden Foto's

herman heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^