HondenPage baasje Anika, Bella&James

Over Anika, Bella&James

honden foto van Anika, Bella&James Hallo allemaal!

Inmiddels wat tijd versterken, dus een nieuwe omschrijving is wel op zijn plaats. 
Mijn naam is Anika, ik ben 25 en ik woon samen met mijn vriend, 2 Newfoundlanders, 2 katten en een vogel in het hoge noorden. 
Na een Borko, Samson, Benji en Shuka (allen newf) bij mijn ouders in huis te hebben mogen knuffelen, was er nadat ik uit huis ging binnen korte tijd een nieuwe huisgenoot: Bella. Bella is een bruine Newfoundlander en inmiddels ruim 1,5 jaar oud. Mevrouw besloot bij onze eerste kennismaking dat ik haar nieuwe bazin moest zijn en sindsdien knuffelen wij er wat op los. Nu Bella een grote, prachtige imposante, zware dame is geworden, kwam bij ons de vraag of we er een maatje voor haar bij gingen zoeken. Na wat wikken en wegen, kwam daar James ons leventje binnen wandelen. Deze zwarte newf heeft een overduidelijk eigen willetje en is met 9 weken oud het jongste knuffeltje in huis. 
Verder zijn wij in het bezit van een katertje genaamd Floris, een Noorse boskat dame, Ziva en een agapornis, Spock.
Met nog de overweging om voor Spock een dame erbij te zoeken die ook tam is, kunnen we wel stellen dat al het harige in huis nu wel compleet is.

Verder gaan we vol enthousiastme een nieuw seizoen waterwerk tegemoet. Benieuwd hoe James dit gaat ervaren en Bella kan eindelijk haar favoriete ding weer doen. 

Voor nu, veel kijk en lees plezier, laat een berichtje achter!

Krabbels aan Anika, Bella&James

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3 schreef om 24 maart om 08:34
Ik heb iets langer dan een jaar geleden geïnformeerd naar waterwerk in Gieten! Toen is het er om verschillende redenen niet van gekomen maar ze vertelden mij dat Balou eerst ''gekeurd'' moest worden om te kijken of hij wel genoeg newf look al like is :P Nu heeft Balou gescheurde kruisbanden en om te voorkomen dat het straks ook met zijn andere knie gebeurd wil ik na zijn revalidatie eigenlijk heeeel graag beginnen met waterwerk! Dus ik ga zodra hij beter is maar opnieuw informeren :) Maar in Gieten is het dus wel gezellig? Moet je altijd lang wachten voor je aan de beurt bent? Het lijkt me zooo leuk maar ik vind het ook altijd spannend op een nieuwe plek en ben benieuwd hoe Balou daar zal reageren, hij is altijd erg gefocust op andere honden en wil altijd spelen. Daar zitten we natuurlijk met erg veel andere honden en moet hij aan de riem blijven....
honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3 schreef om 27 januari om 20:32
Ja Balou is zeker erg ondeugend,wat wil je als je nog geen twee jaar bent! Haha. Ik zie nu pas dat je twee newfoundlanders hebt! Ik ben jaloers, krijg hier (nog) geen tweede hond voor elkaar... Maar ach onze dierentuin is ook eigenlijk wel even compleet :D Ik zie dat je ook waterwerk doet, lijkt me echt prachtig! Waar doe jij dat?
honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3 schreef om 18 november om 13:50
Wat een mooie newf!! <3
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 16 juli om 02:17
prachtige hond grts pootjes yago rino

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Anika, Bella&James heeft 81 ontvangen.

Berichten en online status
Anika, Bella&James was voor het laatst online 9 jaar, 4 maanden, 3 weken, 2 dagen, 15 uur, 32 minuten, 30 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^