HondenPage baasje Wendy

Over Wendy

honden foto van Wendy Adoptie hondje uit Portugal
07-08-2013  We zijn erachter gekomen dat Desi een kruizing Podenco is. nu heb je daar ook veel soorten in dus das dan weer afwachten.

Krabbels aan Wendy

honden page profiel JacinthaJacintha schreef om 07 augustus om 18:10
AAAh leuk om te horen .. een zwarte podenco had er nooit van gehoord.. erg grappig .. nou dra krijg je nog een hele kluif ana zo te horen . ben benieuwd hoe die uit gaat groeien hou me maar mooi op de hoogte ;)
honden page profiel JacinthaJacintha schreef om 16 juli om 10:16
Hoi hoi.. Gucci is ene kruising tussen een friese stabij x jack russel terrier .. En gefeliciteerd met jullie hond zo te zien is het ene erg leuk pupje .. De poten lijken idd erg op de vlekken patroon dat gucci heeft op zijn poten ;) Er is nog iemand waar die van jou echt sprekend op lijkt maar weet even de eigenaar niet meer. Als je het altijd zeker wilt weten kan je een dna test doen ;) En echt wat een droppie zeg ^^ Groetjes van mij en ene lik van gucci ;)
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 02 juli om 13:34
En hoe gaat het met jullie prachtige hondje ?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Wendy heeft 197 ontvangen.

Berichten en online status
Wendy was voor het laatst online 10 jaar, 8 maanden, 1 weken, 4 dagen, 20 uur, 30 minuten, 38 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^