HondenPage baasje Marijke en Dolfje

Over Marijke en Dolfje

honden foto van Marijke en Dolfje Dolfje is 4 december 2011 in mijn leven gekomen, hij was toen 3 maanden oud. Hij woonde nog waar hij geboren was met zijn moeder en 1 zusje. Daar kwam hij alleen buiten in de tuin en werd hij weleens met de auto naar een oppas gebracht. Toen ik hem kreeg was hij dus niet veel gewend en niet zindelijk (alleen op een krant in huis), hij was wel heel vriendelijk naar mensen toe en erg knuffelig. Langzaamaan hebben we van alles samen ondernomen en uiteindelijk is het ook gelukt hem zindelijk te krijgen. We wonen op een appartement samen met 1 konijn en 15 cavia`s. Dolf vindt ze allemaal even lief! Ik heb nu een ontzettend lief en knuffelig vriendje en samen ondernemen wij een hoop, zoals lekker wandelen met andere hondenvrienden en -vriendinnen, mee op de fiets, enz. Kortom ik zou Dolfje niet meer kunnen missen!

Krabbels aan Marijke en Dolfje

honden page profiel Fam. HeijmanFam. Heijman schreef om 05 februari om 11:40
Wat is Dolfje mooi <3 !!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marijke en Dolfje heeft 726 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Marijke en Dolfje zeer positief gewaardeerd bij 18 waarderingen.

Berichten en online status
Marijke en Dolfje was voor het laatst online 1 maanden, 1 weken, 3 dagen, 18 uur, 33 minuten, 20 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^