Over Sandra, Midas en Roosje

honden foto van Sandra, Midas en Roosje Ik heb mijn hele leven al honden en zou niet zonder kunnen.
Heb altijd 2 de handsjes gehad op Midas ( kruising Jack Russel x Labrador) na. Hem heb ik als pup gekregen omdat onze vorige hond,Lala, geen volwassen honden tolereerde in huis.Na haar overlijden is Roos in ons leven gekomen. Een hond waar we veel werk aan hebben gehad omdat zij aan een boom stond vast gebonden (gedumpt dus) en niet goed behandeld was.
Gelukkig is het een eind goed gekomen met haar en zijn Midas en Roos 2 handen op 1 buik. Het is verschrikkelijk mooi om hun samen te zien en ik geniet ieder moment van hun!!

Krabbels aan Sandra, Midas en Roosje

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! schreef om 19 maart om 23:49
Hey Sandra, ja idd ze lijken wel op elkaar! Roos heeft echt wat weg van een Chinook! Ken je dat Ras? Mooie hond hoor! :-)
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 12 augustus om 20:07
Ik wist niet dat je een wespensteek zo serieus moest nemen. Onze Noekie had ook eens een steek in haar snoet toen ze nog een pupje was. Ik ging met haar naar de dierenarts, want ik vroeg me af wat er aan de hand was. Kreeg pijnsillers en antibiotica mee.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 07 augustus om 23:58
Ach, wat sneu!!!! Dat bekkie van Roos met de wespensteek. Echt zielig man!!
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 11 juli om 20:26
Ik moet je eerlijk zeggen dat ik geen idee heb hoe een tervurense herder eruit ziet (schaam) Ja wat jammer dat je geen puppy foto's hebt van Roos. Maar het belangrijkst is dat ze het nu fijn heeft!!
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 11 juli om 14:42
Hoi Sandra, ik heb de foto's van Roos bekeken, en ze heeft inderdaad veel van Dobber. Of hij van haar, maar net hoe je het bekijkt hihi. Ik heb geen idee wat voor kruising Dobber is, maar ik ben er van overtuigd dat er mechelse herder in zit. Vooral op zijn puppy foto's is dat heel goed te zien. Roos haar vacht is wolliger dan die van Dobber. Dobber zijn vacht is glad. Maar inderdaad zou het wel familie kunnen zijn!
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 10 juli om 22:38
Lala, grappig, lijkt idd veel op Lola, was zij ook een mix? Ik heb trouwens gezien dat best veel honden in de poolse asiels de tekening hebben van Lola.
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 01 juli om 19:13
Aan een boom vastgebonden, bah...hoe kunnen mensen zo zijn:-( Roos ziet er zo zacht en lief uit, wat is ze voor ras/mix of kruising?. Wat een geluk dat ze nu bij jou is, idd bestaan er gelukkig heel veel mensen met een hart voor dieren. Fijn dat het zo goed gaat met Midas samen. Ik hoop dat Midas snel opknapt en ze nog lang van elkaar mogen genieten.
honden page profiel Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris*** schreef om 18 december om 17:05
Hoi Sandra, Ik zag je krabbeltje net pas, vandaar de late reactie. Flos is echt nog heel vitaal. Soms ook nog zo gek als een deur. Gaat ook nog gerust een paar uurtjes met de wandeling mee. Hij is alleen wat doof aan het worden en volgens mij zijn z'n oogjes ook wat acheruit aan het gaan en heel soms heeft hij wat last van zijn achterpootjes en zijn grootste hobby is lekker dicht bij de kachel slapen. Maar dat mag best op zijn leeftijd toch? Leuk hoor dat je ook al zo'n oud sokje hebt. Wees er maar zuinig en trots op. Ik ben het in ieder geval op mijn oude maatje...
honden page profiel sorayasoraya schreef om 30 november om 19:52
Hoi,Wat een lief gezichtje heeft Roosje!Wat voor een hondje(kruising)is ze. Groetjes Soraya&Mila.
honden page profiel wegweg schreef om 31 oktober om 15:20
Ha die Sandra,ja er zit wat in dat koppie,en leuk bruco heeft ook die paarse halsbandjes met botjes, hij is inderdaad erg lief,watje patatje hij kan met elk dier en mens opschieten die van jouw zijn top,ben gek op elke hond,onvoorwaardelijk lief trouw en puur, groetjes mag en bruco
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 28 oktober om 19:11
Hihi ja als hij het niet lust kan je het gewoon zelf drinken. Ik doe het ook af en toe, smaakt niet slecht. :-) groetjes Arina

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sandra, Midas en Roosje heeft 471 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Sandra, Midas en Roosje zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Sandra, Midas en Roosje was voor het laatst online 8 maanden, 1 weken, 17 uur, 54 minuten, 57 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^