HondenPage baasje Renee & Cèdro

Wat schreven de vrienden van Renee & Cèdro op het forum

honden page profiel MiloMilo schreef in Milo begint overal te markeren ! HELP
bedankt voor de reactie , inderdaad we moeten hem nu als we op visite zijn echt maar eens goed gaan bijhouden en goed corrigeren als ie wat doet .  thuis doet ie het niet en is hij oook super braaf.  castreren wil ik ook echt niet doen , vind hem zo braaf en hij is ocharme maar zo klein een beetje ballen mag ie wel hebben.  dus vanaf nu maar goed streng zijn , en hem zoals jij zegt wat aan de leiband houden zodat we het hem goed kunnen proberen af te leren.  maar vind het zo raar dat ie het nooit eerder deed. echt sinds vorige week is ie er mee begonnen .  hij doet het nu ook in de tuin vroeger ging hij 1 plasje doen nu doet hij er 4 :) en zo hooog mogelijk met zen pootje dat hij bijna omvalt wel grappig soms.
honden page profiel MiloMilo schreef in Milo begint overal te markeren ! HELP
HELP , sinds kort begint Milo overal te markeren , laatst bij vrienden waar ook een hondje is 2x op de mat had het op tijd gezien en hem ook direct laten stoppen.  gisteren bij men ouders (waar ook 3 honden zijn) tot 5x toe zen poot omhoog tegen de gordijn tegen de deur overal waar hij kon , de eerste 3 keren had ik het niet gezien maar de twee laatste heb ik hem ook direct gestopt.  voor de rest komt hij ook vaak bij mijn schoonvader en daar doet ie niets, hij heeft ook geen honden zelf. hoe leer ik hem dit het beste af?  hij moet trouwens morgen naar de DA voor zijn bovenste hoektandjes te laten verwijderen , zit meteen te twijfelen of ik hem dan wel/niet ineens zou laten castreren?  ik weet niet wat het beste is voor hem , langs de ene kant wil ik geen castratie , hij is al zo klein en ook helemaal niet stout hij doet echt weinig verkeerd.. maar langs de andere kant vind ik het ook niet fijn dat hij overal tegen plast.
 

Vrienden van Renee & Cèdro

honden foto van Milo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^