HondenPage baasje Joyce, Koda, Skippy en Beertje:)

Over Joyce, Koda, Skippy en Beertje:)

honden foto van Joyce, Koda, Skippy en Beertje:) Mijn naam is Joyce en ben van beroep hondentrimmer (of bijna dan :-) ) ik ben geboren in 1984. Nu al 25 jaartjes jong dus! Samen met mijn vriend hebben we 3 lieve honden.

Koda is onze oudste tuttebol. Koda is een kruising appenzeller sennen met mechelse herder. Ze heeft een erg moeilijke start gehad. Naar ons vermoeden hebben we haar toch een paar weken te jong gekregen (het was echt een inieminie pupje) en ze is in haar inprentingtijd enorm ziek geweest.

Koda kreeg als pup namelijk juvenile cellulaire dermatitis. Een puppy ziekte ook wel puppy strangle genoemt waar een pup aan kan overlijden als er niet optijd wordt ingegrepen. Het afweer systeem gaat namelijk tegen het lichaam in en de lymfeklieren zetten zo dusdanig op dat pups er uiteindelijk in stikken. Ook krijgen ze ontstekingen aan het bekkie, de oren, etc... (ziet er ongeveer uit als puppyschurft). Kortom, een vreselijke ziekte. Gelukkig had onze dierenarts het vrij vlot door en kreeg ze meteen een hoge dosis pretnison. Zo was ze na een aantal weken weer volledig genezen. Het vervelende van deze ziekte periode is dat onze Koda hierdoor een hoop socialisatie heeft gemist. Ze heeft zich in de pubertijd ontpopt tot een angstbijter en een zeer onzekere nerveuze hond die bang was voor alles en nog wat (vuurwerk, onweer, zelfs de wind). Hier heb ik drie jaar op getraint en dit ondersteunt met bachbloesem therapie. Het was hard werken, maar wat we er voor terug hebben is geweldig hoor! Het is een schat van een hond, het angstbijten is volledig weg en ze is een stuk stabieler geworden. Ook heeft de komst van onze andere hond, Skippy hier mee te maken want die is heel rustig en stabiel en hier ondervind Koda enorm veel steun aan.

Skippy is een kruising mechelse herder x border collie. Een fantastisch werk hondje met een wereld karakter! Met haar heb ik de puppy cursus t/m gevordenen 4 (basis en gedrag) succesvol afgerond (gev. 4 zelfs met een 9) en doe ik elke zaterdag breitensport. Ze ziet eruit als een mechelaar maar ik herken qua gedrag enorm veel bordercollie in haar. Erg grappig en een kruising die ik zo weer zou nemen!

Afgelopen april: 11 april 2009 heeft Skip een nest gehad van 10 pups. Dit nest hebben we bewust laten komen en hebben we met veel plezier gedaan. Skip blijkt een geboren moedertje te zijn en ze heeft er zelf ook veel plezier in gehad.

Uit dit nest hebben we het pittigste hondje gehouden, en dit is Beertje. Beertje is dus een mechelse herder pup (kwartje border, maar dit is praktisch verdwenen). Beer is dus een pittig hondje maar zo vreselijk lief en tegelijk ook wel weer heel makkelijk. Zo gaat ze bijv. ook altijd mee als we even ergens een hapje gaan eten of een terrasje pakken en je verneemt haar helemaal niet. Met Beertje doen we nu de puppycursus en ze doet het geweldig:-) eerlijk gezegt heb ik nog nooit zo'n hondje gehad, zo vertrouwd en relaxed.... denk toch dat het komt omdat ze haar moeder nog heeft.

Dit was mijn verhaaltje over onze drie meiden:-) Als je vragen hebt, stuur een bptje!

Groetjes Joyce,
Pootje van Koda, Skip en Beertje!

Krabbels aan Joyce, Koda, Skippy en Beertje:)

honden page profiel boekeeboekee schreef om 04 april om 21:39
hallo, Bedankt voor je uitgebreide info over de giardia-parasiet. Als jij dit niet op internet had gezet, had ik niet geweten dat het bestond en was mijn pup steeds zieker geworden. Bedankt! groet, Betsy Boekee
honden page profiel SamSam schreef om 04 maart om 22:09
Wat een prachtige honden heb jij zeg!!! Groeten, ik en Sam
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 04 maart om 21:26
Oh ja... en 't verbaast me niets dat jullie de naam Skippy gaven. Ik zeg soms Skippy tegen Kylie als ze op een bepaalde manier zit :) Dan doet ze me aan een kangoeroetje denken :)
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 04 maart om 21:24
Hallo :) Ja, net de foto's bekeken en 'k zie diezlfde lieve en enthousiaste blik bij Skippy. Het zijn heerlijke honden. Trouwens, je hebt veel echt mooie foto's, ook die met het konijn erbij zijn leuk. Nee, spijtig genoeg weten we niets over Kylie haar jongste perionde. Ze moet in de 2de helft van augustus 2002 geboren zijn en werd ongechipt gevonden tussen Kerst en Nieuw datzelfde jaar. Daarna heeft ze een tijd in een asiel doorgebracht.. In haar boekje werd "herder gekruist" geschreven. De dierenarts was er zeker van dat er Mechelaar in zit. Ilja (van Sterre) schreef me eens dat Kylie volgens haar Mechelse herder + Border Collie is. En vermits jullie er zeker van zijn dat dat bij Skippy zo is... ben ik er nu ook zekerder van voor Kylie. Fijn dat jullie pups ervan hebben. 'k vind het ook een ideale kruising. Lief, werkt graag, intelligent, kunnen goed met andere huisdieren en kinderen om. Leuk :) Bedankt voor je krabbel.
honden page profiel JettyJetty schreef om 10 juli om 21:33
Hoi Joyce, Het is ook zo'n schatje geworden! Hij ziet er nu zo lekker verzorgd uit. Goed en mooi gedaan, hoor! En z'n koppie is idd supergelukt! Ik zie z'n oogjes weer!!:) En de borstelbeurt is nu zo klaar. En jouw tip om z'n oogjes los van het borstelen schoon te maken en een extra lekkertje voor te geven werkt ook prima! Je bent nu al een supertrimster!! Gr. Jetty
honden page profiel BeertjeBeertje schreef om 29 mei om 17:39
Je hebt 3 prachtige meiden, Beer vind ik het mooiste van de 3. Maar ik ben ook bevooroordeeld, ik ben nu eenmaal gek van herders. Gelukkig dat je met geduld Koda er weer een beetje doorheen hebt weten te slepen. Wanneer is je opleiding tot trimster klaar? Groetjes Beertje
honden page profiel Linda; Roxy & BuddyLinda; Roxy & Buddy schreef om 03 mei om 20:57
Dankjewel voor je krabbeltje en Roxy voelt zich natuurlijk gevleid door het complimentje!:D Maar jou hondjes mogen er ook zijn!:D Wat een leukerds zeg!:D Zou dr zelf graag ook nog 1 bij hebben haha!:D Liefs, Linda & Roxy
honden page profiel HILLHILL schreef om 24 maart om 11:23
heeeeeeeey profiel foto laten maken op honden show? heb ook zo iets,,,
honden page profiel j guikemaj guikema schreef om 24 januari om 22:26
Wat leuk, om Winsumers te ontmoeten. Wij hebben een pup van 12 weken. Een york-terrier.We wonen in de wijk Brake 1. Misschien ontmoeten we elkaar nog eens. groetjes van Sissi.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 18 januari om 16:10
Wat leuk dat je dat zegt, ik vind het zelf ook altijd net wolfjes. Die meiden van jullie zijn ook schatjes zeg!
honden page profiel marionmarion schreef om 16 januari om 12:24
Jazeker, 2 wel te verstaan. Ik wil een huis met grote tuin, we zijn al druk aan het sparen en het is dan ook bijna zo ver; dan wel ik heel graag 2 mooie mechelse herders hebben. Hopelijk vind ik er 2 met zo'n speciaal uiterlijk als de jouwe!
honden page profiel marionmarion schreef om 15 januari om 17:52
Ik was even nieuwsgierig toen ik je foto zag bij een forum onderwerp. Ik ben zelf namelijk verliefd op mechelse herders, maar die kruisingen van jou zijn echt bijzonder mooi. Ik hou van de donkere kleur in de vacht. Hele mooie honden. Mag je trots op zijn!
honden page profiel Triggered by the herdTriggered by the herd schreef om 10 januari om 10:47
wat een prachtige honden heb je! Je profielfoto viel me op bij een posting van je. Mooie kruisingen. Ik heb ook her-en-der-herders zoals ik ze noem, hihihi. En mijn eerste echte eigen hond heette ook Beer en was een kruising herder/rottweiler. Mooie foto`s van je roedel!
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 09 januari om 13:13
Hehe wilde ik ook zeggen: die profielfotot is inderdaad super!!! Wat een blije vrolijke honden, heerlijk! groetjes Arina
honden page profiel EsmeraldaEsmeralda schreef om 09 januari om 08:21
Wat heb jij een gave profiel foto. Lekkere aktie foto super mooi
honden page profiel schreef om 30 september om 21:38
Hoi, Echt een geweldig mooie pup is dat, die die jullie hebben gehouden. Vind haar wel een klein beetje van django weg hebben,, haha.
honden page profiel schreef om 29 september om 10:10
Hoi hoi, Ik zag toevallig jou profiel, wist niet dat je hier ook bij zat, en natuurlijk herkende ik skippy en haar pups meteen. Mijn hond is de vader van jullie pups. Was al erg benieuwd naar hoe ze er nu uit zien enz, maar ben al mijn mailtjes kwijtgeraakt dus kon jullie niet meer mailen, had jullie mail adres niet meer. Groetjes, mariska & Django
honden page profiel MeissieMeissie schreef om 07 augustus om 19:59
Wat een leuke honden. Op een paar foto's lijkt het net onze Sammy vind ik :)
honden page profiel EstherEsther schreef om 27 juli om 15:34
Hoi Joyce, ik woon in Duitsland aan de grens bij Enschede. Weet niet waar jouw gedragstherapeute zit? Heb ook al een telefoonnummer van Mischa gekregen waar ik ook nog naar toe bellen wil. Gr. Esther
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 20 juli om 14:59
Hoi Joyce, wat een leuke en mooie honden heb je en mooi foto's, vooral waar Koda met Beer? aan het spelen is war die met zijn koppie de grond raakt. Groetjes, Wilma
honden page profiel schreef om 19 juli om 08:32
Ow dat was een nestje door jullie zelf gefokt???
honden page profiel schreef om 17 juli om 15:49
Dank je wel voor je berichtje. Ik was even op jouw profiel aan het kijken, en bij je foto's, maar wat een prachtig gemengd nestje is dat zeg!!
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 16 juli om 19:51
wat een schatjes !
honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ schreef om 16 juli om 17:59
Dankje! jij ook!
honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ schreef om 15 juli om 15:36
oh wat een leuke hondjes!
honden page profiel Sofie&KristofSofie&Kristof schreef om 10 juli om 16:38
Bedankt voor de reactie de jouwe zijn ook wel sweet en ben blij da jij al een ongeveer zelfde pup hebt dit gun ik iedereen die da wil :d . Plaats genoeg hebben we voor die pupjes ook al enkele vrienden die er eentje willen ... Dus die voorzieningen hebben we al goed uitgezien hoor . Grtjes kristof en sofie .
honden page profiel schreef om 02 juli om 09:37
Hoi Joyce dank je wel voor je leuke krabbel. ben even terug wezen kijken, want ben gek op foto's kijken. er komen bij mij zo 8 nieuwe op. maar jij hebt ook erg leuke foto's en wat een lieverds heb je. Liefs natascha
honden page profiel ...... schreef om 30 juni om 14:05
Zag je profielfoto.. en dacht.. ik moet ff krabbelen... Wat een lekker beertje heb je!!! :)
honden page profiel .. schreef om 23 juni om 16:41
aaaaaaaaah wat een POEPIE is beertje zeg!! zon ondeugend koppie, heerlijk! echt genieten!
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 09 juni om 16:02
haha!(: dan heb je opeens vijf honden! (: groetjes, Uma
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 09 juni om 14:16
haai Joyce, ja pupjes zijn leuk. (: hopelijk vinden ze op tijd een baasje. niet dat ze al helemaal volwassen zijn en ze nog niemand hebben. groetjes, Uma
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 08 juni om 20:01
hallo Joyce, het zijn echt hele leuke pupjes! al voor allemaal nieuwe, goede baasjes gevonden? hoe oud zijn ze nu eigenlijk? en hebben jullie er eentej gehouden? liefs, Uma
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 06 juni om 19:36
wat een super lieve pups! zijn het rashondjes? lieve Groeten, uma
honden page profiel .. schreef om 31 mei om 12:04
Wat een leuke foto's. Die dat je grote hond in speelboog staat die is echt heel leuk. Zo een grote die met dat kleintje speelt. Echt leuk. Pracht honden.Groetjes Marianne

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Joyce, Koda, Skippy en Beertje:) heeft 1827 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Joyce, Koda, Skippy en Beertje:) zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Joyce, Koda, Skippy en Beertje:) was voor het laatst online 10 jaar, 3 weken, 5 dagen, 1 uur, 45 minuten, 5 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^