HondenPage baasje De Dames

Over De Dames

honden foto van De Dames Shira en Bibi zijn twee heerlijke spaanse dames die via een omweg bij ons zijn gekomen. 

Shira heeft, nadat ze met 1 jaar naar nederland is gekomen eerst nog 4 jaar in een opvang gezeten voordat wij van haar bestaan wisten. Haar mensenangst was even moeilijk in het begin, maar met vallen en opstaan zijn we al heel ver gekomen met haar. Nu alweer 3 jaar bij ons. Ze is een fantastische hond die wij voor geen goud kunnen missen! Ze is een sprintertje, een jagertje, een kroeldoos en een clown. Ik ben met haar aan het speuren geslagen en dat vinden we beiden super leuk!

Bibi is met 5 weken gevonden door een nederlanse vrouw die een opvang had in Spanje. Bibi werd haar hondje en is dat 3 jaar geweest totdat Bibi's vrouwtje na een lang ziekbed in nederland overleed. Daarna moest er een nieuw thuis worden gevonden en precies op dat moment waren wij op zoek naar een leuke 'kant en klare' tweede hond waar we ook mee de hondensport in konden. Laat dat ook net een wens zijn geweest van de vorige eigenaar...dat Bibi een leuke hobby zou krijgen. Inmiddels zitten we lekker bezig met behendigheid en frisbee. Bibi is een altijd vrolijke dame met een zacht karakter die graag van alles met je samen doet...een echte vriendin, voor ons en voor Sier.

Krabbels aan De Dames

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji schreef om 18 januari om 17:30
Prachtige meiden!
honden page profiel pienpien schreef om 23 september om 15:16
Wat leuk om je dames weer te zien!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

De Dames heeft 1613 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van De Dames zeer positief gewaardeerd bij 137 waarderingen.

Berichten en online status
De Dames was voor het laatst online 8 jaar, 6 maanden, 3 dagen, 21 uur, 4 minuten, 55 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^