Over Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper Ik ben Tiffani, ik ben 18 jaar oud en heb 2 honden Tommy , een west highland white terrier van 10 jaar en Pepper, een Husky van 3 jaar.

Tommy hoort echt bij ons gezinnetje , hij valt nooit echt op en is altijd een beetje op de achtergrond, hij vind het gewoon al fijn als hij erbij zit en af en toe een aai krijgt. We hebben hem van een ander gezin gekregen toen hij 1 jaar oud was, die ouders lette nooit op hun kinderen en die trokken Tommy aan de oren,staart , pakte zijn eten af enz. op een gegeven moment pikte hij dit niet meer en begon hij te bijten.. (heel begrijpelijk) toen moest hij weg omdat HIJ gemeen was omdat HIJ alles deed. toen kwam hij bij ons en was hij erg nog bezitterig met eten , tijdje later werd het minder omdat we alsmaar oefende en oefende. Als je hem lekker laat eten en met rust laat is er niks aan de hand en is het een super lief hondje , lekker bij je liggen op de bank enz. ook met kleine kinderen moeten we wel oppassen. want door deze ervaring bijt hij wel van zich af maar ook hierbij moet je hem gewoon zijn gang laten gaan en dan is er niks aan de hand dus lekker laten liggen. verder is het echt een geweldig hondje !! alleen wel met een handleiding ;-)

Ook Pepper kwam pas met 1 jaar bij ons, de vorige eigenaar had hem als pup gekocht voor de kinderen (13 en 16 jaar) maar omdat de kinderen er later niks meer mee deden en de eigenaar er zelf niet genoeg tijd voor had moest hij weg.. en nu is hij bij ons, het is een erg lieve hond die alles toestaat zit niks kwaads in. vind het altijd geweldig om in een omheind bos eventjes los te kunnen (ook al heeft hij af en toe bananen in de oren) en hier geniet hij dus ook volop van lekker racen en over takken springen. ook kan hij best veel trucjes zoals : zit, lig, poot, andere poot, achterpoot omhoog, naar rechts lopen, naar links lopen, achteruit, spring, staan, omrollen, dood, kruipen, op (op in doos staan), in (in een doos staan), slalommen tussen je benen door, kusje, draai, op een doos staan, i love you (gaat hij 'praten').
volgens mij was dit het haha ;-)
ik ben nu aan het proberen om achterwaarts tegen een muur te staan maar dit vind hij erg moeilijk. ook wil ik nog leren 'lachen' dat hij zijn neus optrekt haha.
maar ik hoef zeker niet langer dan 10 min te gaan oefenen want dan is die het al helemaal zat, ook 3 x hetzelfde doen bevalt hem niet ( een echte husky !) 

Pepper is eigenlijk echt 'mijn' hondje want ik heb hem 'opgevoed' en heb een echte band met hem. Tommy is ook wel mijn hondje maar daar heb ik niet zo'n band mee als met pepper, hij hoort hier gewoon thuis en hou ook veel van hem maar op een andere manier als dat met pepper


PitaPata Dog tickersPitaPata Dog tickers

Krabbels aan Tiffani & Pepper

honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis schreef om 19 november om 11:23
Maar jij en jouw Pepper kunnen er ook iets van, heb ik begrepen.
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef om 26 september om 08:39
Dankje kylie ! :D
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 26 september om 00:31
Ach wat een leuke foto zag ik tijdens het inloggen voorbij komen :-) !!!
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef om 04 maart om 21:32
Dankjewel ! Max ook <3
honden page profiel Just The Max   Just The Max schreef om 04 maart om 20:37
Pepper is een prachtige hond! Ook schitterende foto's!
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef om 30 november om 17:01
Bedankt anny !! Lance is ook een schatje zeg
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 30 november om 16:43
Pepper is een knapperd zeg....prachtig fotomodel heb je daar..:-) Tommy vind ik mooi én grappig.
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef om 19 juli om 19:03
Dankje :D vind deze kleur ook erg gaaf !
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 19 juli om 18:57
Wat een leuke honden allebei !!! En zag dat Pepper hetzelfde tuigje heeft als Tibo, kleur ook, hij staat er erg goed mee jouw Pepper !!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tiffani & Pepper heeft 9143 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Tiffani & Pepper zeer positief gewaardeerd bij 98 waarderingen.

Berichten en online status
Tiffani & Pepper was voor het laatst online 3 jaar, 8 maanden, 6 dagen, 19 uur, 16 minuten, 44 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto
Tiffani & Pepper heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Poolhonden wandeling 2014 !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^