HondenPage baasje HeerlijkHondenLeven

Over HeerlijkHondenLeven

honden foto van HeerlijkHondenLeven Hallo! Mijn naam is Teske en ik ben helemaal gek op honden. Ik heb zelf twee chihuahua's: Jada en Elmo. Voordat ik hen had, heb ik tevens berner sennes gehad en een amerikaanse stafford.

Jada is een teefje van 09-03-2011 en een heel onzeker hondje. Ze vindt vreemde mensen en honden eng en heeft de voorkeur voor andere chihuahua's. Het is echt een prinsesje en als we niet aan het wandelen zijn, ligt ze het liefst voor het raam naar buiten te kijken.

Elmo is een reutje van 13-03-2012 en is het halfbroertje van Jada. Hij is een vrolijk hondje die houdt van spelen en stoeien en heeft altijd energie. Hij is niet zo bang van vreemden.

Tevens ben ik mijn eigen bedrijf gestart genaamd Heerlijk HondenLeven. Dit vul ik nu nog in middels een hondenuitlaatservice en handgemaakte hondenkleding maar ik zou heel graag uit willen breiden met gedragstherapie, training en dergelijke.

Ik ben een voorstander van natuurlijke voeding en een zo natuurlijk mogelijke leefwijze. Behalve dat ze af en toe een leuk kledingstukje aankrijgen natuurlijk!

Als je vragen hebt, stuur me gerust een berichtje!

Mocht je benieuwd zijn naar meer foto's, ik ben ook op instagram te vinden!

Krabbels aan HeerlijkHondenLeven

honden page profiel Julie & Maksie!Julie & Maksie! schreef om 17 maart om 15:30
Wat een leuke hondjes!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

HeerlijkHondenLeven heeft 176 ontvangen.

Berichten en online status
HeerlijkHondenLeven was voor het laatst online 6 jaar, 9 maanden, 1 weken, 4 dagen, 4 uur, 20 minuten, 49 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^