HondenPage baasje Marissa & Zuko

Wat schreven de vrienden van Marissa & Zuko op het forum

honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Aankopen voor de hond
Vandaag deze mand tweedehands gekocht, maar ziet er nog uit als nieuw.    Nu nog even afwachten of mijn aus er in wil liggen, als ze dat niet wil bewaar ik hem voor de Aussie pup, die hopelijk deze zomer bij mij en mijn andere aussie dametje komt wonen.   En als ook zij er niet in wil liggen verkoop ik hem gewoon weer. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Aankopen voor de hond
" Kort vraagje. Zijn er hier mensen met een stoffen reisbench, en zo ja, is dit makkelijk op te zetten? Zit er aan te denken eentje aan te schaffen, maar moet ‘m dan dagelijks uit- en opvouwen en ik wil niet dat dat irritant gedoe is. " Iglo Ik gebruikte voor mijn aussies stoffen benches op flyball wedstrijden.  Ik vindt ze makkelijker meenemen, zijn snel opgezet ( die ik had met 2 ritsen ) en minder zwaar dan een ijzeren bench.    Het enigste nadeel was dat als mijn hond aan 1 kant van de bench lag, deze nog weleens omkieperde, en dan op zijn kant lag. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Sliplijn gehoorzaamheid
" Is de sliplijn dan niet gewoon te groot? Die bij mijn hond valt niet af, ook niet met hard rennen of bij de kop omlaag doen.  " Pascale, Kahlúa&Willow Hij valt niet bij de hond van de nek, maar bij het baasje, als de hond tijdens gehoorzaamheids wedstrijden, oefeningen los moet doen. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Aankopen voor de hond
" Ik wil graag een nieuwe roze halsband een brede voor ogin hebben, nergens te krijgen, haar halsomtrek is te groot….bij bol.com een, maar die worden misschien pas over vier weken geleverd in de winkel…. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Hoe breed zou je de halsband willen, ik kan wel brede halsbanden maken ( ook in roze tinten ).  
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Hiep Hiep hoera 7 jaar
Hiep Hiep hoera vandaag is mijn knappe dame alweer 7 jaar oud geworden.
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Australische herder
Dat is afhankelijk van je aus, bij mij heeft het nooit problemen gegeven, toen mijn aus 5 was kwam er een Aussie meisje bij, deze accepteerde zij binnen een dag.  Binnen 12 uur spelde ze al met elkaar.    Ook het flatcoated retriever pupje van mijn ouders wat in 2019 bij hun kwam wonen werd gelijk geaccepteerd.    Mijn aussie dames zijn 4 dagen per week bij mijn ouders als ik aan het werk ben.    Mijn Aussie's zijn dan ook beide super sociaal, kunnen met alle honden groot of klein overweg.    Augustus 2022 heb ik mijn oudste aus in laten slapen, het is de bedoeling dat er mei/juni dit jaar weer een pupje bijkomt ( mits er bij 1 van de 2 fokkers waar ik op de lijst sta genoeg teefjes geboren worden ) , ik verwacht hier totaal geen problemen mee, denk dat het pupje vanaf dag 1 geaccepteerd wordt ( mijn andere aus mist haar maatje, ze is liever bij mijn ouders thuis dan bij mij, sinds de oudste er niet meer is ) 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Kees'vriendjes

honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Kees'vriendjes
Heel veel sterkte met het verlies van Mellow. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Iemand bekend met Biothane honden halsbanden?
" @@Danielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira wat leuk, hoe kom ik daar? ik ben nieuw op de forms dus wat bedoel je met ik heb je een pb gestuurd? Ik kwam deze simpele variant tegen op bol.com van Hunter. Is dat een bekende? En deze van Gula (ken ik ook niet) ziet er ook gaaf uit maar wel wat duurder haha, misschien voor later. " Martijn van Hout Als het goed is zie je rechts bovenin in het scherm een geel envelopje, dat is als iemand je een pb stuurt.  Als je daar op klikt, krijg je het bericht te zien.    Ik mag geen link plaatsen naar mijn website hier in het topic. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Iemand bekend met Biothane honden halsbanden?
" Ow wow! Dat ziet er echt heel goed uit en fijn om te horen dat jullie enthousiast zijn! @Danielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira wat een prachtige tuigjes en halsbanden, waar kan ik deze krijgen? Heb al wel een website gevonden met handgemaakte halsbanden uit eigen land maar is wel direct een aankoop. Iemand een tip voor een instap model? " Martijn van Hout Ik heb je een pb gestuurd, deze banden maak ik, en verkoop ze ook. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Iemand bekend met Biothane honden halsbanden?
Ik heb een biothane halsband voor mijn australian shepherd, vindt het fijn materiaal.   Is soepel, en blijft lang mooi, en als het nat wordt ook zo weer droog ( neemt geen water op ).   Ik heb hem zelf gemaakt, maak halsbanden en lijnen van paracord en biothane of een combinatie hiervan.  Biothane met paracord erom heen Biothane tuig Biothane halfslip halsband, afgewerkt met een handgeknoopte motief van haak katoen. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Kvv Darf goed? ervaringen.
" Bij de welkoop zeiden ze net dat je beter geen runderpens kunt geven aan puppy's tot een half jaar oud. Maar die hebben er vaak weinig verstand van. ik vraag me alleen wel af, hoeveel ze moeten hebben per dag/ week of what ever. Daarom 500 gram ineens moeten ontdooien, en moet dan in 3 dagen op, anders is het bedorven. Ik weet niet of gedroogde runderpens ook die prebiotische eigenschappen heeft, anders die misschien beter geven. Sommige ( vooral kleinere hoeveelheden) kvv zijn niet leverbaar helaas. " Els Ik deed het vlees voor de hond iets ontdooien, totdat het met een scherp broodmes te snijden was, dan verdeelde ik het in porties, en deed ik het weer in de vriezer.    Dat ging eigelijk altijd goed. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Afscheid van Eefke
Heel veel sterkte met het verlies van Eefke
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Epilepsie
Medicatie afbouwen is het stomste wat de dierenarts kan voorstellen.    Ik weet zelf ook uit ervaring dat dat niet slim is, mijn aus was 16 maanden aanval vrij, toen we medicatie iets af gingen bouwen, omdat de lever waardes te hoog waren, net geen 2 maanden vanaf de eerste dag dat ik iets afgebouwd had, ging het mis, en kreeg ze weer aanvallen, 5 dagen achter elkaar, en daarna om de 7 tot 10 dagen meerdere aanvallen.    Toen de medicatie weer opgebouwd, en ging het na een aantal maanden pas weer goed, en was ze 2 jaar aanval vrij. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Epilepsie
" Bedankt voor de informatie en steun! ja een kruising border collie Australische herder. Dus het gaat dubbel op.De dierenarts is idd heel duidelijk geweest. Ze wilde wel doorverwijzen maar of hij daar beter van werd is nog maar de vraag. Maar vond hem tussendoor nog te goed om hem in te laten slapen en wil met de medicatie het nog aan kijken. Het moet voor hem ook geen lijdensweg worden.  " Fedde Door verwijzing is zeker de moeite waard, als mijn aus niet doorverwezen was, had ze de leeftijd van 6 jaar nog niet eens gehaald, nu was ze toch nog ruim 11 geworden.    De reactie van de dierenarts zegt dus al genoeg, of doorverwijzen wel zin heeft. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Epilepsie
" Dankje voor de tip! Heb het veranderd! hij heeft net weer een kleine aanval gehad helaas nadat hij 2,5 dag geen aanvallen heeft gehad! nu weer helemaal kapot.  " Fedde Elke aanval is een aanslag op het lichaam vsn de hond, ook geestelijk is het een enorme aanslag.    Ik raad je wel aan om naar een neuroloog te gaan, zeker als de dierenarts het niet onder controle kan krijgen, veel reguliere dierenartsen weten te weinig van epilepsie, en knoeien maar wat aan met medicatie.    Als goed kauwmateriaal raad ik runderkophuid platen aan, die zij niet zo snel op, omdat ze groter zijn dan de normale standaard kauwstaven, of kamelen kophuid, dit is nog wat harder/taaier dan runderkophuid.  Dit kreeg mijn aus met epilepsie ook altijd. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Epilepsie
Ik ben nu thuis en zal even wat uitgebreider reageren.    Mijn oudste australian shepherd kreeg haar eerste epileptische aanval toen zij 5 jaar en 2 maanden oud was, helaas was zij niet de enigste in de lijn, waren ook nog een half broertje en half zusje met epilepsie, die waren uit een later nest.    Mijn aus had elke 2 tot 3 weken meerdere aanvallen binnen 25 tot 36 uur, soms ook wel meer, en had ze 5 dagen achter elkaar aanvallen.   Mijn aus werdt door de reguliere dierenarts, eerst op Pexion gezet, dit deed niks, en leek het zelfs wel erger te maken, ze werdt overgevoelig voor geluid, waardoor ze van elk klein geluidje schrok.  Al vrij snel wist de dierenarts niet meer wat te doen, elke 2 tot 3 weken aanvallen was echt teveel, zij stuurde mij door naar de neuroloog Paul Mandigers.    Bij hem kon ik al snel terecht, en dat was maar goed ook, de Pexion moest ik gelijk afbouwen, en ik moest gaan starten met kaliumbromide ( toen epikal, nu heet dat libromide ), ook dit deed niet genoeg, na een tijdje kreeg ze er nog een medicijn bij, het humane medicijn levetiracetam ( ook wel kepra genoemd ), met deze combinatie ging ze steeds beter, van elke 2 tot 3 weken gingen we naar 4 weken, soms zelfs 6 tot 8 weken tussentijd.    Op een gegeven moment moest ik de levetiracetam 3 keer per dag gaan geven in plaats van 2 keer, dus eigenlijk een dosering erbij, maar dat had ik verkeerd begrepen, ik dacht de dosering die zij op een dag kreeg ( 2X daags 375 mg ) verdelen in 3 delen.  Ze kreeg dus vanaf dat moment 3 X daags 250mg, en wat deed ze het daar goed op, we begonnen maanden en nog meer maanden te tellen, zelfs het jaar werd bereikt, en ook na dat jaar telde we nog even door, ze was bijna 18 maanden aanval vrij.    Doordat haar lever waardes wat aan de hoge kant waren moest ik toen ze 14 maanden aanval vrij was de libromide iets af gaan bouwen, helaas was dit niet de juiste beslissing, en kreeg ze ongeveer 2 maanden na afbouwen weer aanvallen, toen wasze die 18 maanden aanval vrij.  Vanaf het moment dat ze weer die eerste aanvallen kreeg ging ze weer slecht, het was toen elke7 tot 10 dagen raak, en weer meerdere aanvallen binnen 24 tot 48 uur, soms wel 7 of meer.    Weer met haar naar de neuroloog, de libromide weer opbouwen en ook gelijk een derde medicijn erbij, de phenoral, na een poosje ging ook dit weer goed, had de libromide langzaam opgebouwd, ze kreeg niet meer de oude dosering maar wel iets minder, de aanvallen bleven steeds langer weg, dus ik vond het goed zo.    Ze had van al die medicatie wel enorme honger gekregen, en ze was wat slapper in haar achterhand, viel af en toe om.  Maar ondanks dat genoot ze van het leven, liep ze tot bijna het laatst nog 3 wandelingen mee, meestal 2 wandelingen van 45 minuten tot een uur, en 1 iets kortere.  Ook speelde ze nog met de flatcoated retriever van mijn ouders en mijn jongere aus ( flatcoat nu 3, en mijn toen jongere aus bijna 7 ).  Helaas ging ze vorig jaar augustus heel snel achteruit, ze viel af, en kon op een gegeven moment niet meer opstaan, 24 augustus hebben wij haar laten gaan, nadat ze eerst nog allerlei onder zoeken heeft gehad om uit te zoeken waarom ze zo snel afviel ( echo, groot bloedonderzoek, nergens kwamen gekke dingen uit ), achteraf weten wij waardoor ze zo was afgevallen, op de dag dat we haar in lieten slapen kregen we van de dierenarts te horen dat ze bijna geenbespiering meer had, dat was ook de reden dat ze niet meer op kon staan.    Toen wij haar in lieten slapen was ze 2 jaar en een maand aanval vrij.    Dit is een beetje een korte samenvatting wat wij allemaal hebben meegemaakt met mijn meisje.     
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Epilepsie
Ik zal straks even uitgebreider reageren als ik thuis ben, kan het topic nu makkelijk terug vinden. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Dag Diesel, dag lieve vriend.
Heel veel sterkte met het verlies van jullie grote vriend. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Ok ik blijf er wel af...
Knap hoor van Paddy, zou ik hier maar niet uitproberen met Djaira.    Djaira is een vreetwolfje. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Wanneer een opvolger?
Mijn oudste australian shepherd heb ik 2 maanden geleden in laten slapen, ik wist al voordat ik haar in liet slapen dat er weer een Aussie meisje erbij komt.    Alleen wanneer wist ik nog niet, nu moet ik zelf worden geopereerd aan mijn enkel, en kan het nog even niet, zodra ik weet wanneer ik geopereerd wordt, weet ik ook ongeveer wanneer ik weer een beetje op de been ben.   Moet 12 weken het gips in.    Heb al wel contact met 2 fokkers die dek plannen hebben in het voorjaar 2023.   Ik hoop dan bij 1 van deze fokkers een pupje vandaan te halen ( ze zijn beide op de hoogte van mijn situatie, en dat ik daarom misschien wel af moet zeggen tegen die tijd ). 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Veel te snel afscheid moeten nemen van onze aussie
Wat een vreselijk verhaal, om op zo'n manier afscheid te moeten nemen van jullie nog veels te jonge australian shepherd.    Ik heb 25 augustus afscheid genomen van 1 van mijn aussies, tot op heden missen wij haar nog steeds.    Zij was ruim 11 jaar oud, en wij vochten 6 jaar tegen epilepsie, het gevecht tegen de epilepsie hadden wij gewonnen, helaas takelde ze snel af, en moesten wij redelijk snel afscheid van haar nemen.   Bij mij is het al zeker dat er weer een Aussie in mijn leven erbij komt, volgend jaar, en ik hoop dat ik net zo'n goede band met haar ga krijgen als ik met mijn andere aus had.   Ik heb nu nog een aus van 6,5 jaar oud, met haar is de band anders dan met mijn onlangs overleden aus ( zij is niet zo knuffelig, best wel gereserveerd, heeft niet de werklust die de oudste had, en heeft vooral een hele eigen mening, doet vooral waar ze zelf zin in heeft ).     Ik wil je in ieder geval heel veel sterkte wensen, met het verlies van jullie kanjer. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Is mijn flatcoat puppy van een normaal gewicht?
Dat is al een flinke dame wat betreft de schoft hoogte.    Ik weet niet wat de schoft hoogte is van de flatcoated retriever van mijn ouders,in ieder geval niet heel klein, weet wel dat zij rond de 27/28 kilo weegt ( volwassen teef van 3 jaar oud) 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( 2 jaar aanval vrij )
" Ooh wat een gedoe zeg met die enkel van je, vastzetten, gaat dat gevolgen voor je hebben als je loopt? Ja tuurlijk mis je haar nog, heel begrijpelijk, ik hoop dat je een mooi ausie meisje gaat vinden.. " yooop Het vast zetten zou geen andere gevolgen hebben dan dat ik nu al heb met lopen.  Behalve dat de pijn weg is, die ik nu dagelijks heb.    Mijn enkel is nu ook al stijf, en beweegt niet zo als een gewone enkel, ik kan er in principe bijna alles mee, behalve hard lopen, en trap af lopen, dit komt omdat ik hem niet ver genoeg kan buigen, dat zal na vast zetten niet veel veranderen.   Ook heb ik met mijn rechter enkel last van enkel instabiliteit, ga er snel doorheen, heb daar niet veel voor nodig, een klein oneffenheidje of steentje is al genoeg, na vast zetten zou dit over moeten zijn. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( 2 jaar aanval vrij )
Ik lees nog wel EE op het forum, maar reageer bijna nooit.    Het is vandaag alweer 2 maanden geleden, dat we Kaylin hebben laten gaan.    We missen haar nog steeds, het is vooral stil in huis, ze blafte sinds ze epilepsie had nog weleens.   Ook Djaira lijkt Kaylin nog wel te missen, ze gedraagd zich anders dan, en slaapt veel op de plekjes waar Kaylin vaak sliep. Voorheen sliep ze altijd op bank in de nacht, de laatste tijd slaapt ze bij mij voor de slaapkamer deur, als ik mijn bed uitkom en de deur open doe, moet ik over Djaira heen stappen.   Volgend jaar wil ik er wel weer een Aussie meisje bij, maar dat zal niet eerder dan voorjaar/zomer zijn.    begin volgend jaar moet ik voor de 8ste keer aan mijn enkel geopereerd worden ( enkel wordt vast gezet ), moet dan sowieso 12 weken in het gips, als ik dan weer volledig hersteld ben, wil ik er weer een Aussie meisje bij ( heb al contact met 2 fokkers die volgend jaar 1 of meer nestjes op de planning hebben staan ). 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Supplement
Ik heb nog 2 volle flesjes *medicijn verwijderd door moderator* staan van 75 ml, ik gaf dit aan mijn oudste australian shepherd, zodat zij wat makkelijker kon bewegen, en dan vooral het opstaan.    Dit werkte een tijdje goed voor haar, helaas hebben wij haar 3 weken geleden in moeten laten slapen ( ze was op ).   Nu wil ik ze op deze manier proberen te verkopen, de nieuw prijs van de flesjes was € 16,95 per flesje.    Nu wil ik voor de 2 flesjes nog € 25,00 hebben, dit is exclusief verzendkosten, verzending is zeker mogelijk, de verzendkosten binnen Nederland is € 5,00, naar België kan ik voor € 6,00 verzenden. Kan ook opgehaald worden, woon tegen Utrecht aan.    -- reactie gewijzigd door het moderator team op 21 september om 08:10 --
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Oudjes klets topic
" Hoi allemaal   Ook ik pik graag even in. Ik reageer niet vaak, maar lees veel mee. Voor degene die het nog niet weten, ik heb 3 rescues in huis, 2 ex broodfok.  1 daarvan (Layla) is 13 geworden. Ze is wat grijs aan het worden, ogen een beetje troebelder, maar ze ziet nog goed. Wat mij vooral opvalt is dat haar achterhand toch begint af te takelen als in; bij rechtstaan wat wobbelig, idem bij wandelen, maar niet in die mate dat ze erdoor zakt. Het zijn de spieren die wat beginnen te atrofiëren volgens mij, je kan het ook op het oog zien, de achterhand is nogal 'smal'. Nu, verder is ze nog erg levenslustig, maar ik had haar graag wat ondersteund voor de achterhand. Iemand die tips heeft? (behalve vaak wandelen) " Smolly Ik gaf mijn australian shepherd een tijdje Cani-Syn van synopet, zij deed het er een tijdje erg goed op.   Helaas heb ik haar 2 weken geleden in laten slapen, zij kon niet meer uit zichzelf opstaan, moesten haar 90% van de tijd helpen.   Ik heb eventueel nog 2 kleine flesjes staan ( 75 ml ) , die ik nog wel zou willen verkopen ( synopet Cani-Syn is een supplement met als hoofdbestanddeel groenlip mossel) 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Nieuw fotografie topic!
Vorige week met mijn mobiel deze foto's gemaakt van Kaylin, misschien niet de mooiste foto's maar wel de meest dierbare foto's ( 2 uur later werdt ze ingeslapen ) 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Bijgedrag Aussie pup
Nog een opmerking wat betreft het aaien, veel aussies vinden aaien niet prettig, ras eigenschap is dat ze gereserveerd kunnen zijn naar mensen.    Mijn aus laat zich ook niet aaien, is maar heel af en toe dat ze even komt knuffelen, en dat was dan vooral als ik mijn andere aus aandacht gaf, die hield wel van knuffelen en aaien( klein beetje jaloers ), nu heb ik sinds woensdag nog maar 1 aus, en ligt ze wel bij mij in de buurt, maar zodra ik haar aai loopt ze weg. 
honden page profiel Danielle, Kyra*, Kaylin* en DjairaDanielle, Kyra*, Kaylin* en Djaira schreef in Bijgedrag Aussie pup
Mijn australian shepherd van nu 6,5 jaar oud was als pup ook zo'n bijtertje.   Als zij een bijt bui had zette ik haar in de bench, en dan viel ze meestal binnen een paar seconden in slaap.    Wilde ze niet slapen gaf ik haar een grote kluif, 1 die onderhand groter was dan zij zelf, had ze wat te doen, en het was niet gevaarlijk, doordat ze geen stukken eraf kon krijgen, die ze te groot in kon slikken. 
 

Vrienden van Marissa & Zuko

honden foto van De mannenhonden foto van C.honden foto van Danielle, Kyra*, Kaylin* en Djairahonden foto van Roosjehonden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  honden foto van Lana en het vrouwtjehonden foto van Antje en de beestenbende honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^