HondenPage baasje Cynthia

Over Cynthia

honden foto van Cynthia Hoi hoi

Ik ben Cynthia, woonachtig in Noord-Brabant, mama van een zoontje geboren in 2007 en in het bezit van twee dames. Dana is geboren in 2004 en een kruising tussen een shih tzu en een malteser, Dana voelt zich een echte keizerin in ons huis en de arrogantie straalt ervanaf. Het is een ontzettend makkelijk hondje en echt mijn hartedief.
Daarnaast hebben we onze doerak Lady, ze doet haar naam geen eer aan want hoe arrogant Dana is, hoe een losbol Lady is, het is een teefje maar aan haar gedrag te zien zou je denken dat ze een reu is :-)
Lady hebben in 2005 opgenomen in ons gezin. We wilden graag een maatje voor Dana en hadden in principe een pup uitgekozen, dat ging op het laatste moment helaas niet door omdat deze een hersenbeschadiging bleek te hebben. Omdat we toen besloten om een hondje dat herplaatst moest worden een nieuw huisje te geven, hebben we via Marktplaats (ik weet het ...) Lady gevonden. Ze is een Lhasa Apso helaas zonder stamboom. Lady is in haar eerste gezin en de 6 maanden die ze daar heeft gewoond, mishandeld en totaal niet gesocialiseerd. We hebben haar kennis laten maken met de meest basale dingen zoals gras, riem etc. Ze had baknijd, plaste in huis en was heel wantrouwend. Langzaam aan dachten we haar vertrouwen te hebben gewonnen, ik ben met haar naar bachbloesemtherapie geweest, naar een holistische dierenarts, naar een homeopaat, naar gedragstherapie en met haar een aantal cursussen gevolg. Inmiddels zijn we 7 jaar verder en heeft ze iedereen in ons gezin al een keer gebeten, incl mijn zoontje van 5 en mijzelf. We zijn nu op een moment gekomen dat we aan het kijken zijn of iemand anders wellicht een beter huisje voor haar heeft. Een gezin met volwassen kinderen zou geen probleem voor haar zijn en een gezin die 100% wil gaan voor haar. Ik weet zeker als ze alleen in een gezin is dat er nog veel meer met haar bereikt kan worden dan ik heb gedaan. Ik ben heel ver gekomen en het doet me heel veel pijn om haar een ander huisje te moeten geven maar de situatie is niet langer houdbaar voor ons.
Zo een heel verhaal, maar dit is (toch nog in het kort) wie ik ben en wie mijn hondjes zijn :-)
groet Cynthia

Krabbels aan Cynthia


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Cynthia heeft 25 ontvangen.

Berichten en online status
Cynthia was voor het laatst online 11 jaar, 4 maanden, 2 weken, 4 dagen, 16 uur, 33 minuten, 30 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^