HondenPage baasje Patricia

Over Patricia

honden foto van Patricia Gegroet! :-)
Ik ben de gelukkige bezitster van Clyde! We zijn nog niet zo heel lang samen, iets meer als een week om precies te zijn.

Hij is geboren in Roemeniƫ, samen met zijn broers en zussen. Door het Maria Polman Foundation hebben mijn vriend en ik hem een toekomst kunnen bieden die hij verdient!

Er waren natuurlijk veel meer honden, maar Clyde koos ons :-) Dus ja, dan heb je geen keuze meer he haha!

Ik wist van te voren hoeveel tijd en energie dit me zou gaan kosten. Hoe vervelend het is als de wekker gaat om met Clyde naar buiten te gaan.. Maar als ik dat koppie zie.. zijn alle vervelende gevoelens verdwenen en is er alleen nog maar liefde aanwezig:-)

;-) Liefs, poot van Clyde

Patricia Getypt op: 27-11-2012

Krabbels aan Patricia

honden page profiel SiberienneSiberienne schreef om 28 november om 13:22
Wat een leukerd is Clyde! Hoe oud is hij?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Patricia heeft 113 ontvangen.

Berichten en online status
Patricia was voor het laatst online 11 jaar, 3 maanden, 2 weken, 2 dagen, 1 uur, 40 minuten, 44 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Hai baasje, wat gaan we zo doen? :)) honden foto Hamburger tijd! honden foto De hele brave Clyde, die noooooit achter vogeltjes aan rent.. :-)) honden foto Lekker knuffelen bovenop baasje <3 nr 2. honden foto En hij gaat weer mooi voor een foto zitten hoor ;) honden foto Na een heeeeeeele lange dag, op schoot slapen! Hopen dat als hij volwassen is daar toch een tweede keer over nadenkt ;-) (Waarschijnlijk... Niet :D)
Patricia heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Clyde! 3-7-2012, Lizzy


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^