HondenPage baasje Diane, Casper & Tom†

Over Diane, Casper & Tom†

honden foto van Diane, Casper & Tom† Hallo,

Ik ben Diane en woon samen met mijn vriend en onze poes Jerry en border collie pup Casper op de Veluwe, in Putten. Casper is geboren op 24-08-2012, in Putten. Op 25-08-2012 is mijn maatje Tom overleden. Hij was een kruising Duitse Herder/Labrador en was een superschat, een héle fijne lieve hond. Ik hoop met Casper net zo'n fijne band te krijgen :-)

Casper is nu inmiddels 10 maanden en het gaat erg goed. Onze band begint zich langzaam maar zeker te vormen en hij voelt echt als mijn maatje. Ik neem hem overal mee naar toe en waar ik ga is hij eigenlijk ook altijd wel te vinden :-)

Krabbels aan Diane, Casper & Tom†

honden page profiel -- schreef om 07 april om 14:14
ach wat een schattige hond op je pf!<3
honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks schreef om 08 februari om 16:25
He Casper! Leuk dat je m'n vriendje wil zijn! Hoe gaat ie daar? High five Dieks!
honden page profiel TessTess schreef om 31 januari om 10:04
Hoi Diane, ze zijn idd toch halfbroertjes! Nu ben ik helemaal heel benieuwd hoe Casper uit gaat groeien en hoe hij qua gedrag wordt haha. Ik herken in ieder geval wel dat hele snelle groeien en zwaarder worden, we dachten dat Gizmo echt gigantisch zou worden. Alleen is ie sinds 7 maanden nog maar een halve kilo aangekomen. Hoe gaat het verder? Met Gizmo gaat het goed, je had al gezien dat hij zijn C-examen gehaald had :) Morgen gaan we bij zijn moeder en broertje langs, die hebben we sinds februari (8 weken oud) niet meer gezien dus ben heel benieuwd hoe dat gaat
honden page profiel Ellen, Shadow, Lilly en FlameEllen, Shadow, Lilly en Flame schreef om 19 januari om 09:11
Haii dankje voor je bericht! Klopt het is druk maar goed te overzien! :) De jongste pup is heeeeel makkelijk. en dus kan ik de aandacht aan alle honden goed verdelen en dat is toch wel heel fijn! Jij hebt ook mooie honden! Die border...is dat een blauwe driekleur? Wat een plaatje!
honden page profiel Inge, baasje van Sasha en Myra <3Inge, baasje van Sasha en Myra <3 schreef om 30 december om 13:54
haha, tja een echte man houd niet van foto's ;) Myra kan het wel redelijk, maar een fotoshoot zie ik haar niet doen, moet ze te lang stil liggen haha! Dan is Casper zeker een flinkerd! Myra is met 10,5 maand 15 kilo, maar ja dat is dan ook weer en vrouwtje :)
honden page profiel Inge, baasje van Sasha en Myra <3Inge, baasje van Sasha en Myra <3 schreef om 29 december om 17:22
wat een schatje is Casper echt een knapperd! Heb je ook foto's van hem hoe groot hij nu is ;) ??
honden page profiel JetjeJetje schreef om 13 november om 13:58
Wat een leuke pup ! Heel veel plezier samen. Groet, Jetje en Tess
honden page profiel Lian & IndyLian & Indy schreef om 09 november om 21:15
Wat een heerlijk ventje is Casper zeg! Heb net al je foto's even bekeken, Indy ligt nog steeds graag op de rug tegen de bank of stoel aan.... Ons klein sletje ;-) Geniet van Casper en maak veel foto's want voor je het weet is hij een volwassen vent. Geef hem een dikke knuffel van ons!
honden page profiel Claudia, Gianna&TibiClaudia, Gianna&Tibi schreef om 07 november om 10:16
Toen ik jouw profielfoto zag, leek het net of ik 'mijn' Tieb zag als pup! Alleen is hij geen Border Collie, maar een onherleidbare kruising. Heel gek :-) Maar wel heel leuk! Heel veel plezier en geluk met Casper! Prachtig pupje :-)))
honden page profiel teresa en beauteresa en beau schreef om 31 oktober om 15:08
hallo buurvrouw ;) ik kom zelf ook uit putten hoor, sinds 2001 woon ik in ermelo...leuk om weer iemand te treffen die hier uit de buurt komt, misschien een leuk idee om elkander eens te treffen ? Als je hulp nodig hebt..aan de bel trekken he ! groetjes !
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 30 oktober om 15:53
Veel plezier met je prachtige pup !!! Maar ik kan me goed voorstellen dat je Tom nog mist, hij zag er zo lief uit ! Hopelijk helpt Casper om de leegte op te vullen ! Dikke knuffel voor hem !

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Diane, Casper & Tom† heeft 1547 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Diane, Casper & Tom† zeer positief gewaardeerd bij 34 waarderingen.

Berichten en online status
Diane, Casper & Tom† was voor het laatst online 7 jaar, 2 maanden, 3 weken, 5 dagen, 19 uur, 52 minuten, 30 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Eerste dag bij ons, even lekker wegkruipen <3 honden foto Thuiskomen was altijd een feest! :-) honden foto Giga oren!! En nog iets van zwart op zijn koppie maar dat was snel weg! honden foto Tom van pup tot de dag van zijn dood. honden foto Wat doen jullie daar?? honden foto Tom, zijn eerste dag bij ons. Wat was hij bang, en niks gewend. Opgegroeid in een kippenhok/schuur achter de koeienstallen :/
Diane, Casper & Tom† heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Tom <3, Casper <3


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^