Over Nikki, *Mika* en Charley

honden foto van Nikki, *Mika* en Charley Hoi,

Ik ben Nikki 23 jaar en Mika is mijn Cavalier King Charles Spaniel van 4.
Verder heeft mijn vriend een 5 jaar oude Amerikaanse Staffordshire Terrier reu, Chico, en hebben we samen nog een teef van dat ras de 2 jaar oude Snooki.
Raar om het daarbij te houden gezien we gister de oude Ursula een middenslag Schnauzer hebben moeten laten inslapen.

Opgegroeid ben ik met 2 Flat-Coated Retrievers Bynno en Senna en dat ras heeft voor altijd een speciaal plekje in mijn hart.

Update 12-2016:
Hallo, ik ben Nikki, 27 jaar. Ik ben een aantal jaar niet actief geweest op de page. Mika is vorige maand overleden, het was een korte ziekte periode, zoals veel Cavliers was het zijn hart. Ik heb nog steeds heeel veeel verdriet. Hij was echt mijn allesje, mijn kindje. Vooral omdat ik door chronische ziekte thuis zit en niet veel kan. Hij heeft 8 jaar mogen worden en hij zal voor altijd mijn mannie zijn.
Gezien ik niet meer met mijn vorige vriend ben, heb ik geen amstaffs meer.
Momenteel ben ik samen met mijn beste vriend en hebben we een Engelse Cocker Spaniël reu genaamd Charley. Hij is een herplaatser  van toen hij 15weekjes was. We hebben hem nu een maand. 

Krabbels aan Nikki, *Mika* en Charley


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nikki, *Mika* en Charley heeft 213 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Nikki, *Mika* en Charley zeer positief gewaardeerd bij 5 waarderingen.

Berichten en online status
Nikki, *Mika* en Charley was voor het laatst online 3 jaar, 4 maanden, 3 weken, 3 dagen, 9 uur, 2 minuten, 42 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^