HondenPage baasje BastiaanN

Over BastiaanN

honden foto van BastiaanN Wij zijn opgegroeid met honden. Ze waren al vanaf onze geboorte bij ons. Mijn ouders hebben vrijwel altijd schotse collies gehad en dat zijn echt schatten van beesten! Ontzettend lief en zorgzaam en luisteren op het woord. Nu wonen we inmiddels niet meer bij onze ouders en begonnen we een vrolijke viervoeter toch wel te missen.

Na veel puppytesten en het verdiepen in de rassen was het een keuze tussen een Schotse Collie of een Witte Herder. Uiteindelijk is het een Witte Herder geworden omdat we verliefd werden op de mooie verschijning en we de terughoudendheid naar vreemden wel een pluspunt vinden.

We vinden het belangrijk dat de pup consequent wordt opgevoegd, nee is nee en ja is ja. Hij krijgt van ons alle aandacht die hij verdient en straks als hij groter is kunnen we lekker lange wandelingen met elkaar gaan maken. :-)

Krabbels aan BastiaanN

honden page profiel Doïna Doïna schreef om 28 december om 15:23
Ben benieuwd naar hoe Casper er nu uitziet!
honden page profiel Doïna Doïna schreef om 28 december om 15:23
Zo'n knapperd! Onze Zwitserse witte herder Alba is van 7 juli 2012 :)
honden page profiel Iris + Shira! en Bibi!Iris + Shira! en Bibi! schreef om 05 oktober om 14:52
Oh geweldig een witte herder! Stond ook op mijn verlanglijstje maar toen liepen we tegen Bibi aan, die kon ik niet weigeren natuurlijk! Hoe heet je puppert?
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 21 september om 13:11
oh wat een mooie pup! Hij is echt prachtig!
honden page profiel Wit wondertjeWit wondertje schreef om 17 september om 20:23
Wat een mooie pup! Echt een schatje! Wij zijn op dit moment 'in verwachting' (hihi) van onze witte herder, ook een reutje. Mama hond is op 16 oktober uitgerekend dus we moeten nog even geduld hebben. Rond 8 december hebben wij ons ijsbeertje in huis. Spannend! Voor ons ook onze eerste witte herder dus ben erg benieuwd. Plaats vooral nog meer foto's, leuk om te zien haha! ;) Groetjes
honden page profiel Jeannette Jeannette schreef om 17 september om 11:55
Wat een dotje! En ook erg knap! Veel plezier met je jonge hond! :-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

BastiaanN heeft 73 ontvangen.

Berichten en online status
BastiaanN was voor het laatst online 9 jaar, 3 maanden, 3 dagen, 14 uur, 26 minuten, 14 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^