HondenPage baasje Lisa, Tiko en Odis

Over Lisa, Tiko en Odis

honden foto van Lisa, Tiko en Odis Hallo iedereen. Mijn naam is Lisa en ik ben de trotse eigenares van 2 lieve pinschertjes. Tiko is geboren op 7/01/2011 en Odis op 9/05/2012.

Toen ik nog in Portugal woonde,hebben wij ooit een pinschertje gevonden op straat. Ze was een super lieve schat en ben dan ook verliefd geworden op haar. Omdat we op dat moment geen honden mochten houden, hadden we haar weggegeven aan vrienden, maar... Net zoals wij, merkten ook zij dat dit een geweldig beestje was. Ze wisten dat er ergens iemand haar enorm aan het missen was. Onze vrienden hebben dan de radio gebeld en op deze manier haar eigenaars teruggevonden. Zoveel mensen dat er kwamen opdagen, om te verklaren dat het hun hondje was, maar er was er maar eentje met foto's en alle informatie over haar dus.. Dat waren de echte eigenaars. Eind goed, al goed.

Enkele jaren later, mochten we dan eindelijk een hondje. Natuurlijk ging mijn voorkeur uit naar een pinscher en ik heb nog geen moment spijt gehad. Onze Tiko is de allerliefste schat die je je maar kan voorstellen. Na 1.5 jaar vonden we het tijd om er nog eentje bij te halen en dit is dan Odis geworden. We gaan ons uiterste best doen om hem net zo speciaal te maken als Tiko, maar dit is niet moeilijk als je een pinschertje hebt...

Krabbels aan Lisa, Tiko en Odis

honden page profiel Lisa, Tiko en OdisLisa, Tiko en Odis schreef om 15 oktober om 20:21
Met de pup gaan we wel naar de school. Hij doet het uitstekend! Zo een flinke man. De oudste hebben we zelf opgevoed. Die was gewoon te klein om mee naar de les te gaan :D Maar is ook zo een zalig beestje.
honden page profiel Elke en haar bende!Elke en haar bende! schreef om 03 oktober om 02:19
Hallo Lisa, wat heb jij 2 lekkere schatten <3 ga je er ook mee naar school?
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef om 17 september om 00:21
Heej lisa zie je krabbel nu pas. Die pinschers lijken allemaal op elkaar. Eigenwijze maar schatten van beesten.
honden page profiel Lisa, Tiko en OdisLisa, Tiko en Odis schreef om 30 augustus om 18:19
Het hondje met de blauwe halsband is de nieuwe pup. De andere foto's zijn van oudere hond! :D
honden page profiel Sandra, Basje en TiboSandra, Basje en Tibo schreef om 28 augustus om 14:55
AAAAH wat een kleintje...een pup?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lisa, Tiko en Odis heeft 77 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Lisa, Tiko en Odis zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
Lisa, Tiko en Odis was voor het laatst online 8 jaar, 6 maanden, 2 dagen, 4 uur, 47 minuten, 47 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^