HondenPage baasje J&J

Wat schreven de vrienden van J&J op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
"   Dat is heel fijn! Was dat voor de overname? Het is nu onderdeel van de Anicura keten, dit is van Mars. Hierdoor kan er veel veranderd zijn. " floortje Ik kom er (helaas) regelmatig en dat is nog steeds hetzelfde. Het zijn erg prettige artsen daar, en ze zijn gek genoeg ook helemaal niet de duurste ondanks dat ze nu ook Anicura zijn. Er komen daar juist veel sterke rassen en ze gebruiken, in tegenstelling tot de plaatselijke dierenarts hier, ook niet direct een roesje tenzij dat echt verstandiger is voor hond en omgeving. Ze hebben ook alles in huis. Als tijdens consult blijkt dat ze even met een echo moeten kijken dan doen ze dat ook direct. Je kan overal bij blijven om te helpen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
Sleeuwijk misschien? Daar hebben ze veel ervaring met sterke rassen, ook als ze minder goed te hanteren zijn. Je mag bij het in slaap brengen en wakker worden blijven, en tijdens de operatie kun je kijken.  Prima ervaringen daar met een poot operatie.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Acana Recipe
Ik heb jarenlang Acana gevoerd, mijn honden deden het er uitstekend op. Toen mijn voorraad vorig jaar op was en ik weer moest bestellen viel me op dat er veel reviews te vinden waren van tevreden gebruikers van wie de hond nu ziek geworden was na het eten van Acana (na de overname die Sylvia noemt). Ik durfde daardoor niet meer te bestellen, zonde van het geld als het mis zou gaan. Dus nu overgestapt naar Essential Foods, dat gaat prima.
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Ziekte/tumor!?
Wat heftig, ik wens je heel veel sterkte en wijsheid met alles
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Oh wat erg, heel veel sterkte gewenst!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 10 meter lijn
  Gebruik altijd een 10m biothane lijn, met speuren gebruikte ik hem ook altijd, juist omdat deze lijn niet het halve bos meeneemt.  Makkelijk schoon te maken. Aan de lijn zit een stevige haak Ik heb deze lijn op maat laten maken door Knots&Leashes, te vinden op insta en facebook. 
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel veel sterkte met dit grote verlies. Je wist dat het er aan zat te komen, maar het doet altijd zoveel pijn.... De mooie herinneringen blijven gelukkig voor altijd bij je. Penny heeft een prachtig leven met / bij jou gehad.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Berp haar eerste nest
Die rood-witte is fantastisch Anke! Echt een mooi type hoor, precies goed. Ik zie op FB wel meer pups voorbij komen, zowel atletische SBT's als labradors en andere jachthondjes...   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Ondanks dat ik jullie niet in het echt heb ontmoet, heb ik toch het gevoel dat we Penny een beetje kenden. Zo'n bekend hondje op het forum en de stories op instagram. Je liefde voor haar sprak uit al je berichten, foto's en filmpjes. Ze heeft een  fantastische leeftijd bereikt, maar ondanks dat blijft het zwaar. Heel veel sterkte nogmaals..
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in vreemde kruising!
Haha wat een geinig ding. Ze ziet er vrolijk uit. Er bestaan ook bulldoggen met lang haar, maar het is eigenlijk een 'foutje' geloof ik.      -- reactie gewijzigd door het moderator team op 14 maart om 10:37 --
honden page profiel Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+) schreef in De wereld is klein
Hoi allemaal, Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog op het forum was maar ik wil toch graag onze Annabelle aan jullie voorstellen. Ze kwam nogal onverwacht in ons leven. We hadden, na het heengaan van Sam, Saltarin en Zara gezegd dat we ooit, wanneer we nog slechts 2 of 3 honden zouden hebben, er nog een teckeltje zouden bij nemen. Dat teckeltje kwam dus vroeger dan gepland... Ik zag namelijk een jonge herplaatser ergens en reageerde er direct op. Helaas voor mij greep ik er tegen en was de aanbieder al in gesprek met iemand. Ik was zo bang dat ze het hondje aan de eerste de beste zou meegeven. Maar omdat ik me dan al volledig ingesteld had op een hondje, plaatste ik zelf een oproep of iemand een jonge herplaatser wist. Ik kreeg van een fokker een pup aangeboden, wegens annulatie van de kopers. Dit werd dus onze knappe Annabelle. https://www.hondenpage.com/foto/foto/562809.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562810.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562811.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562812.jpg Ze is nu 14 weken, en het is een figuur hoor! Een echte ondeugd. Veel ondernemender dan ons ander teckeltje Odette. Een echte durfal ook, je moet constant kijken dat ze geen gevaarlijke dingen uithaalt. Maar ze is ook zo heel erg lief! Dan verder over die herplaatser : Een paar dagen na de oproep plaatst een goeie kennis van me, die al 2 teckeltjes heeft, een foto van haar nieuwe hondje. Ik reageer en vraag hoe oud het hondje is, waar ze vandaan komt, etc... Wat blijkt, het is de herplaatser waar ik op gereageerd had. Ik liep dus al 3 dagen met buikpijn omdat ik dacht dat het arme hondje in verkeerde handen terecht gekomen was, en wat blijkt, ze is dus op een fantastische plek, en wat meer is, ze woont op nog geen kilometer van mij. De wereld is zo klein!!! En ik ben heel erg blij dat het frutseltje in een gouden mandje terechtkwam.
honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo schreef in Schuldgevoelens euthanasie
Ik snap je. Ik zat december 2023 in dezelfde situatie. Bijna 13 jaar oude Tibetaanse Mastiff teef met baarmoeder ontsteking. Dezelfde opties. Wij hebben ook besloten haar te laten gaan. Ik vond het ook zo moeilijk en twijfelde ook zo. Gelukkig had ik fam en de dierenarts die me hielpen de knoop door te hakken. Als je besluit je maatje te laten inslapen zit je bijna altijd met die gevoelens. Wat als... Ik ken het gevoel zo goed. Ik denk dat je er goed aan hebt gedaan. Mijn advies is houdt je er aan vast dat je zorgvuldig hebt nagedacht en je keuze hebt gemaakt met de beste intenties. Probeer het los te laten je kan het niet meer veranderen en blijf er niet in hangen. Als ze op de operatie tafel was gestorven of er niet goed uit was gekomen had je ook je haren uit je hoofd kunnen trekken van spijt. Heel veel sterkte!
honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
Getekend, een goed initiatief! Wat Loesje beschrijft zijn de uitwassen van het marktmechanisme. Durfinvesteerders zien overal verdienmodellen. Hoeveel huurwoningen zijn er niet in het bezit van deze durfinvesteerders? Door dit soort investeerders loopt deze samenleving op dit moment aan alle kanten vast en de minder draagkrachtigen zijn de klos.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Twijfels voor nieuwe pup
Ik zou wel eerlijk zijn naar de fokker toe. Het kan zijn dat het voor een paar fokkers een reden is om nee te zeggen, maar dit is een ervaring die jullie als gezin getekend heeft. Ik kan mij heel goed voorstellen dat het jullie vertrouwen geschaad heeft en dat jullie graag een fokker hebben die wat meer meekijkt dan "normaal" gezien nodig is. Dat is helemaal niet gek na zo'n nare ervaring! 2 kg voor een golden is veel en veel te licht, die van mij gaan allemaal tussen de 6 kg en soms zelfs 9 kg weg. Het kan goed het rage syndroom geweest zijn, dat is via de laptop lastig te zeggen. Een van mijn pupkopers had helaas zo'n hond. Inderdaad 99% van de tijd een fantastische hond, maar ineens kon ie happen. Ze is via de hondenschool bij mij uit gekomen en heeft een pup van ons. Die is zo goed bevallen dat ze uit het volgende nest van moeder een halfbroer hebben genomen. ;) Houd er wel rekening mee dat voernijd bij de goldens helaas een ding is. Ik waarschuw hier ook altijd voor bij mijn pups, ook als ik in het nest geen tekenen zie van voernijd. Het is en blijft een ras wat gek is op eten, dus ik laat ze als ze eten hebben of een snack of iets gewoon met rust. Dat is van hun, daar hoef ik niet aan te komen.   Als de fokker van The Dutch Coast kan ik ook de België vraag beantwoorden. ;) Het lastige is dat we met het exporteren naar het buitenland zoals dat heet gebonden zijn aan regels. Een puppy moet voordat deze de grens over mag een geldige rabiës vaccinatie hebben. Je mag rabiës pas op 12 weken vaccineren en voordat ie geldig is ben je weer 21 dagen verder. Effectief gezien mag een pup dus helaas pas met 15 weken de grens over. Ik raad mensen uit België aan om een vakantiehuis in Nederland te boeken, zodat ze de pup wat eerder op kunnen halen dan dat. Het is een belangrijke periode qua socialisatie.Normaal laten wij geen pups naar het buitenland gaan, maar ik ben wel bereid om vanwege de situatie een uitzondering te maken. Ik moet daar alleen bij zeggen dat wij volle wachtlijsten hebben. We verwachten over een half jaar een nest en dat is zoals het er nu naar uit ziet vol. Het volgende nest weten we nog niet. We fokken af en toe eens een nestje voor de hobby.
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Louis
Wat erg, zo jong nog, sterkte samen
honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske schreef in Louis
Wat een ellendig verhaal. Het was nog zo'n jong lief hondje. Je bent je maatje kwijt. Heel veel sterkte.
honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" In Apeldoorn, maar ook in Ugchelen en de rest van de omgeving wordt juist héél veel vuurwerk afgestoken. Al jaren. Beslist geen plek voor een doodsbange hond.. "esther   Klopt kan ik bevestigen. In Apeldoorn wordt veel afgestoken ook al mag het officieel niet. Het eerste jaar was het iets rustiger iedereen keek hoe het gehandhaaft zou worden. Niet. Dus dit jaar ging het weer helemaal los helaas.
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Ja dat had ik al gelezen, maar ik ga naar de Drunense duinen, had wel naar Texel gewild, maar volgend jaar misschien. " yooop Doe maar, gaan we lekker daten!
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Vroeger gingen we naar Texel, maar huisjes zijn zo duur geworden en ik laat mijn papegaai niet graag te lang alleen, iemand zou haar kunne eten geven maar dat vind ik zielig.   Idioot duur gewoon, maar wij doe het nog steeds elk jaar. Dan zitten we net buiten de Koog, maar ook hier was het nu veel meer vuurwerk dan voorgaande jaren. Viel ons echt tegen. De dagen rond kerst en oud/nieuw zijn gewoon hoogseizoen prijzen, helaas   " to Ik denk dat de Koog ook wel het meest drukke ( onrustige ) dorpje is van Texel wat dat betreft.. Maar de Cocksdorp is ook een mierennest met al die toeristen. Wil je echt rustig zitten dan zou ik voor Oost kiezen. Ik vind het sowieso heel erg meevallen op Texel, het fijne is dat het vuurwerk hier zich meestal beperkt tot oudejaarsavond, tussen 0.00 en 2.00. De dagen ervoor, of nieuwjaarsdag hoor je praktisch niets meer.
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Nee, in Apeldoorn mag geen vuurwerk afgestoken worden, al een paar jaar niet.    Maar je moet t altijd vragen bij t hotel. Het bos zit er direct achter, daar gaan ze geen vuurwerk afsteken lijkt me. " Kees In Apeldoorn, maar ook in Ugchelen en de rest van de omgeving wordt juist héél veel vuurwerk afgestoken. Al jaren. Beslist geen plek voor een doodsbange hond..
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Jack
Sterkte
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in Verdriet
Heel veel sterkte, het is zo moeilijk... Het grote nadeel van het hebben van honden....
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Verdriet
Het is zo n groot gemis, wens je veel sterkte
honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske schreef in Verdriet
Alleen iemand die een hond heeft weet wat het is. De stilte in huis, geen kwispel als je thuiskomt ,geen getrippel op de vloer, geen zucht als ze gaat liggen. Ik heb vorig jaar Eefke moeten laten inslapen. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. Dat heet rouw. Heel veel sterke.
honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske schreef in Nog een boom erbij
Alsnog gefeliciteerd, een mooi grijs koppie. Het is echt een oude wijze hond geworden. Geniet ervan.
honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Nee, in Apeldoorn mag geen vuurwerk afgestoken worden, al een paar jaar niet.    Maar je moet t altijd vragen bij t hotel. Het bos zit er direct achter, daar gaan ze geen vuurwerk afsteken lijkt me. "Kees  Het is in ieder geval wel super daar hoor. Prachtig uitlaat bos Het Leesten als je de weg oversteekt met mooie kiosk.
honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" oooh nee, alleen als ik niks anders vind ga ik in een tent, Epe daar ben ik wel eens geweest, ik ging toen naar, hoe heet ze ook al weer, de voedingdeskundige/holistische dierenarts, we hebben daar gewandeld, zo mooi daar, of zou het Ede zijn geweest hihih. "yooop  Ben zelf ook niet van de tent hoor ze hebben daar chalets.
honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Dit hotel is fijn voor honden, is ook per nacht te reserveren.   https://www.vandervalkapeldoorn.nl/hotelfaciliteiten/voor-uw-hond "Kees  Mooi hotel ik rij er bijna dagelijks langs.Maar nog wel in Apeldoorn zelf. Wordt denk ik nog wel afgestoken.
honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
Je kan googlen op vuurwerk vrije camping. Er zijn speciale campings waar mensen naar toe kunnen met honden. Zou ook echt zo'n speciale camping zoeken. Ik woon op de veluwe. In Apeldoorn bv is vuurwerkverbod maar wordt nog wel veel afgestoken omdat er geen handhaving is. Samoza Vierhouten of Jagerstee in Epe ben ik niet zelf geweest maar klinkt wel goed.
honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
Hotel Dorhout Mees in Biddinghuizen? Ik ken het niet, maar klinkt goed en is per nacht te boeken
 

Vrienden van J&J

honden foto van Nikkihonden foto van estherhonden foto van Frankhonden foto van Kim en Casperhonden foto van Goldendelerioushonden foto van Wendiejhonden foto van judithhonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Xtinehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Yvonne en cyrahonden foto van Joke van de Vondervoorthonden foto van Lisannehonden foto van Wilma en Dobby (RIP)honden foto van Teshonden foto van dogfriendhonden foto van marlenahonden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.honden foto van Cheeky Boomerhonden foto van Emmahonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Romina, Cooper* en Willowhonden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    honden foto van Paulinehonden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Eef en Tjibbehonden foto van Lynn & Charliehonden foto van Puck & Fenrir honden foto van Velcrohonden foto van patrick &  sonjahonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Sannehonden foto van Yvonne Levi & Tygo& Kenzohonden foto van Paul  (Eefke † )  Foskehonden foto van Fayhonden foto van Rooshonden foto van Annika • Balou † • Kyrahonden foto van sandra, elmo & denzelhonden foto van *niet meer actief*honden foto van Danihonden foto van Jana & Romi honden foto van Amigo en K.C.honden foto van Mirjamhonden foto van Minoes, Salsa +honden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van B met D&A†honden foto van Kitahonden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)honden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van L, K & Phonden foto van Evahonden foto van Anita, Bobby en Evahonden foto van Eline & Vinohonden foto van Christien&Chelseahonden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Sammyhonden foto van Annemiekehonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van .honden foto van Sylvia Groothonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Sjalothonden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jaxhonden foto van Wendyhonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van esther honden foto van J&Shonden foto van Stippeltjehonden foto van Eva & Yoolshonden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhuhonden foto van C.honden foto van Gingerhonden foto van Renskehonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Ikkeshonden foto van Chantal » Jessy «honden foto van Love is a four-legged wordhonden foto van Tamara honden foto van -honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpohonden foto van Tanja&Bellahonden foto van Erika & Jettahonden foto van Tom -  (Speedy & Jacky†) - Milo & Ozzy. honden foto van Ingehonden foto van Lisah en Wodanhonden foto van simonehonden foto van Lien & Kalanihonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van Chre & Djago & Anisa & Elvishonden foto van Suzehonden foto van Landseer ecthonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Suzanhonden foto van Dog doggy doghonden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)honden foto van yttakhonden foto van Judithhonden foto van Gerda en Labradoodle Bowiehonden foto van Rebecca & Roxy & Bullithonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van Ernyhonden foto van Marjolijn en Jessiehonden foto van lunaloverhonden foto van Boudi & Nous Noushonden foto van snoopy, rikkie , lady en xanahonden foto van Robin, Kiana & Bonjarohonden foto van Luca & de poezels ^_^honden foto van Vito & Beba honden foto van Kyra *Shadow* Angelhonden foto van mokehonden foto van Khonden foto van Dogshonden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond honden foto van Team Black & Whitehonden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amayahonden foto van Luan en Lennehonden foto van Diane, Casper & Tom†honden foto van Charissahonden foto van Tanja en  Mikehonden foto van Eurasier jongenhonden foto van Fleur en hondje Bansheehonden foto van Sandra, Mecx en Fenne.honden foto van Jeanine :)honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddyhonden foto van Roosjehonden foto van Anya & Guus(je)honden foto van Eric & Deborah + de hondenbendehonden foto van Quincy, Bailey & Novahonden foto van Suzan honden foto van Denise & Happyhonden foto van Sophiahonden foto van nathaliehonden foto van Codiehonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Chantal en Cayo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^