HondenPage baasje J&J

Wat schreven de vrienden van J&J op het forum

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Bolderkar oude hond
" De Innoped Sporty Dogtrailer  Ik heb precies dezelfde , voor honden tot 25 kilo  " Thara Top, thanks....die naam al eens gehoord, maar stel het elke keer uit om echt uit te gaan zoeken  Maar qua kilo's zou dit dit dus prima moeten passen.   ..... we gaan er nog maar weer eens over na denken 
honden page profiel Paul (Eefke)Paul (Eefke) schreef in Rust zacht lieve Boaz..
Boaz heeft een goed leven bij jullie gehad. Daar kunnen jullie op terug kijken. Heel veel sterkte.
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Bolderkar oude hond
" Is het een verhard pad ? Mijn ervaring op zachte grond is niet zo goed, na een uur lopen ben je dat echt wel zat.  zelf vind ik dit karretje heel fijn, daar past een middelmaat hond prima in. Goed in te klappen en makkelijk mee te nemen. Opblaasbandjes en beweegt goed mee met het wiel.  " Marijke - Aila, Dinja & Evi   Ik jump er even bij, hier een dame die ook graag wil maar waarbij ik in de (nabije) toekomst waarschijnlijk ook wel met wat extra ondersteuning op pad moet.   @Marijke, wat bedoel je met middenmaat....Misty is rond de 19 kilo, niet gek groot.....echt een middenmaatje, maar volgens mij groter als jou honden.  Hoeveel wegen die van jou?  (en welk merk is die kar, ziet er namelijk top uit)
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rust zacht lieve Boaz..
Heel veel sterkte.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Voordelig, maar goed voer
Mijn hond doet het prima op Smuldier... Ik voer er nog wel andere merken bij, maar heb er eigenlijk prima ervaringen mee. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Voordelig, maar goed voer
Ik zelf vind vers vlees eigenlijk leuker voor mijn portomonee dan een kwalitatief goede brok! Thuis voer ik KVV en op de camping heb ik nog geen goede vriezer dus staat hij daar (nog) op brok en dat is echt duurder!   Er zijn veel verschillende merken vlees in alle prijsklasses. Ik zelf geef verschillende merken die niet perse de duurste zijn maar ben er erg tevreden over, ik geef Kivo, Kiezebrink en Dogmeat. 
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Boaz heeft nierfalen:(
Wat een afschuwelijk besluit hebben jullie moeten nemen, maar soms zijn de rottigste besluiten wel het beste hoe graag je ook nooit voor dit moment zou hebben willen staan    Geniet, knuffel, kroel en voel je kanjer nog uit alle macht....heel veel sterkte en kracht gewenst voor morgen 
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Kahlua gevonden!!
O meid, dit is zo ongeveer de grootste angst van alle hondenbaasjes.....je kanjer kwijt en in totale onzekerheid zoeken en ronddolen om haar weer te vinden.   Wat een geluk dat de dame zich liet horen toen jij in de buurt was.....nu lekker samen bijkomen van dit onwelkome, maar gelukkig goed afgelopen avontuur 
honden page profiel Paul (Eefke)Paul (Eefke) schreef in Riem bijten puberhond
Een stuk ketting kun je er tussen zetten maar ik denk niet dat het goed is voor het gebit. Ik zou het niet doen. Het gedrag is gewoon spanning of opwinding. Ik heb het eruit gekregen door het z.g. "herderen". Hond loopt in principe links, riem heel kort houden. Gaat de hond weer in de riem bijten dan linker been er schuin voorzetten en om links als het ware om de hond heen lopen. De hond wil rechtdoor maar die duw je dan ook met je linkerbeen of knie weer naar links net zolang hij weer aandacht voor je heeft. Het nadeel is wel dat als je het vaak achter elkaar doet je duizelig kan worden. Het is een aandachtsoefening. (John Fisher). Op een gegeven ogenblik loopt hij netjes met je mee. Je kunt hem dan met woorden belonen. Gaat hij tijdens het lopen weer voor je lopen dan de aandachtsoefening weer herhalen. Je zult dit vaak moeten herhalen.
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Kahlua gevonden!!
Heerlijk nieuws ! Ik zag op FB dat ze vermist werd en zat al vol spanning af te wachten op goed nieuws....en dat is er gelukkig 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Kahlua gevonden!!
Jeetje wat fijn om dit te lezen!!!! Ik zit al heel de dag te checken op werk voor nieuws en moest zo aan Pascale denken...!! Ik hoop dat Kahlua ongedeerd is!
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Koeljas bij uitlaten?
Ik heb net een koelhalsband besteld. Dobby houdt er nog al van om in gras te rollen, en met een jas is dat effect weg. Dus dan maar met een koelhalsband.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Goed tuig of halsband
Hoi! Je kunt misschien eens kijken naar een tuig van MAG, of Non-Stop bijvoorbeeld: https://www.thedoglounge.nl/tuigen/mag/ https://www.thedoglounge.nl/tuigen/non-stop-dogwear/    Verstelbaar en stevig.   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het grote HP frustratie topic
" Ik hoop het. Doofheid bij mens is geen gen. Dus heb zeer interesse waar het dan vandaan komt in honden. Het overkomt je als mens en dat moet er maar wat mee. Ik denk dat het modelleren op uiterlijk zo ie zo niet werkt en karakter heb je niet in de hand. Dat overkomt je gewoon. " Anouk van Botty https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4957289/ Ik heb het niet volledig gelezen omdat ik een lui varken ben, maar als je het interessant vindt is hier een stukje over (erfelijke) doofheid in honden.   
honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) schreef in Hondenfotografie
Holy moly wat een mooie foto's komen er voorbij ... zelf fotografeer ik ook graag  ... en af en toe een lucky shot ....       
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Geen geboorteberichten
Hier voornamelijk veel buitenlandertjes. Ook twee husky pups. Bij elkaar. Even oud. Gniffel.Ook een paar pups trouwens, maar niet heel veel meer dan normaal.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Natuurlijke vlo en tekenband.
Ik heb zelf CDvet in huis, antiteken/vlooienmiddel en antiworms. Ik gebruik het alleen als het nodig mocht zijn en dat is eigenlijk zelden. Er zitten geen insecticides in. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vanavond in het Jeugdjournaal
Zal dan om broodfok gaan denk ik? Dalmatiers en ook Bullterriers krijgen een BAER test, meestal als ze rond de 6 weken oud zijn. 
honden page profiel Karin, Lucky* en DukeKarin, Lucky* en Duke schreef in Happy gotcha day lieve Lodewijk
Het geluk straalt van de foto's af :-D Nog vele mooie jaren samen, en vandaag natuurlijk verwendag! Van harte gefeliciteerd! <3
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Happy gotcha day lieve Lodewijk
Die Lodewijk is maar een bofkont, zo lekker slapen. Hopelijk mag hij nog heel veel jaartjes mag blijven.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup 12 weken eten geven .. hoeveel?
https://www.voerwijzer.com/brokken/    Hier heb je een link met info over verschillende soorten brokken, misschien heb je er iets aan. 
honden page profiel Karin, Lucky* en DukeKarin, Lucky* en Duke schreef in Boaz heeft nierfalen:(
d(^_^)b d(^_^)b :-D
honden page profiel Karin, Lucky* en DukeKarin, Lucky* en Duke schreef in Boaz heeft nierfalen:(
Wat verschrikkelijk voor jullie! :'( Ik heb helaas geen tips, maar wil jullie veel sterkte wensen
honden page profiel Karin, Lucky* en DukeKarin, Lucky* en Duke schreef in Jarige Amélie!
Een beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad :-D
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jarige Amélie!
Van harte.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup 12 weken eten geven .. hoeveel?
" Ik heb de verpakking bekeken, hier staat op plusminus 400 gram per dag. We geven nu 4x per dag eten, hij is bijna 3 maand. Ik las dat je dan naar 3x per dag eten geven kunt gaan.Wat geven jullie jullie hond te eten, als ik vragen mag? Ook 1 of meerdere keren natvoer..? " Dromertje 3 keer per dag is voldoende. Natvoer is ook niet nodig naast de brokken. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hyperactieve hond
" Bedankt voor alle complimenten. We gaan consequent proberen volhouden elke dag min 11/2u a 2u met hem te wandelen. Hij loopt niet los, dit is hij niet gewend en ik ben bang dat hij wegloopt.  Welke benen raden jullie aan om te knabbelen? Hij heeft een (buffel?)hoorn liggen en een stuk gewei en ik geef hem af en toe een witte kauwplaat van Farmfood. Waar koop ik best knabbelsnacks want vind dit in de dierenwinkel erg duur en heb maar een beperkt budget. Ik had van de mevrouw uit de dierenwinkel begrepen dat Friskies geen goed eten is voor honden vanwege weinig vlees en kleurstoffen. Welke brokken zijn beter en kosten geen fortuin. Ik heb nu Prins en Royal canin een klein zakje mee maar vind deze erg aan de prijs. Hij wou deze nieuwe brokken vanmorgen niet hebben en heeft vanmorgen enkel de oude brokken gegeten. Kan ik ergens online goedkoper brokken kopen?    " Stafford Er zijn inderdaad wat betere soorten voer te koop. Sterker nog: er is best veel op de markt. Je zou eens kunnen kijken naar Dog Lovers Gold. Het is een stuk beter dan Friskies, en zelfs nog wel beter dan Royal Canin qua ingrediënten.  https://www.via-natura.nl/Natuurvoeding-hond/Brokken-hond/DOG-LOVERS-GOLD-brokken-hond/DOG-LOVERS-GOLD-ORIGINAL-13-KG/    Vergeet niet dat sommige honden het nu eenmaal het beste doen op bepaald voer. Op papier is er altijd wel iets te vinden dat nóg veel beter is, maar als je hond het echt niet wil eten of alleen maar klachten heeft zoals een doffe schilferige vacht of slechte ontlasting dan past het gewoon niet bij je hond.  Dog Lovers Gold is qua ingrediënten in ieder geval gezonder dan Royal Canin en zeker beter dan Friskies, en ook niet het állerduurste, dus je zou het eens kunnen overwegen. Je kunt ook eerst een kleine zak nemen om te zien of je hond het lust.    Qua kauwmateriaal knaagt mijn hond graag aan gedroogde kophuidplaten en andere gedroogde dingen (het stinkt wel een beetje, maar ik haal het na een uur weg). Nylabones hebben we ook, maar daar kijkt hij echt niet naar om. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Het grote HP frustratie topic
"Ik vind het zelf prettig de hond weg te halen en even vast te houden. Wordt het ook niet gelijk drama met dat andere baasje. " Iglo Dat doe ik ook meestal. Ik kreeg daarmee dus wel één keer een boze baas op mijn dak. Ik mocht zijn hond niet zomaar vast pakken. Tja, moet ik dan die hond maar laten grauwen en snauwen tijdens een schermutseling tot het echt uit de klauwen loopt? En dat was een Amerikaans Bulldog typje, dat legt mijn Golden af tegen zo'n hond. Dus vasthouden = voorkomen van erger. Maar dat mocht niet van die man.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hyperactieve hond
Wat goed dat je je zo inzet om de situatie zo te verbeteren!! Dat is inderdaad een Kong. Ik weet niet of de hond makkelijk dingen sloopt. Als dat zo is, is de zwarte Kong het meest aan te raden. Deze is het stevigst. Het is eigenlijk niet de bedoeling dat de hond continu op de Kong bijt en het daardoor sloopt, maar je weet het nooit. In de Kong kun je van alles stoppen: geprakte banaan, brokken, paté en zo nog wel heel veel dingen. Het doel ervan is om de hond mentaal voldaan te krijgen omdat hij zijn best moet doen het eten eruit te halen. Voor het formaat van jullie hond heb je denk ik een maat XL Kong nodig. Er zijn nog meer van dit soort speeltjes maar een Kong is een leuk begin.  Je kunt de hond zeker meenemen met hardlopen. Het zal wel opgebouwd moeten worden, ineens 8km hardlopen is veel voor een hond die het niet gewend is. Zwemmen is ook leuk voor een hond. Ik denk echt dat als je zo doorgaat, de situatie heel veel beter zal worden en de hond ook veel gelukkiger!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk harnas voor husky?
Hoi! Als je hond zo trekt, zou ik de flexilijn achterwege laten en een vaste lijn gebruiken. Met een flexi leren ze dat ze alsnog zoveel ruimte kunnen pakken als ze willen. Een vaste lijn gebruiken en flink gaan oefenen met wandelen. Ik zou kijken naar een tuigje met een Y-vorm, deze passen bij de meeste honden het beste. Een antitrektuigje kan een fijn tijdelijk hulpmiddel zijn om het trekken te verminderen, maar dan zul je ondertussen wel moeten gaan trainen met belonen wanneer de hond naast je wandelt en aandachtsoefeningen. Trekken zullen ze niet afleren met een antitrektuig. Het tuig Dog Copenhagen Comfort Walk Air (en de Pro) hebben een Y-vorm en ook een ring op de borst. 
 

Vrienden van J&J

honden foto van Nikkihonden foto van estherhonden foto van Frankhonden foto van Kim en Casperhonden foto van Goldendelerioushonden foto van Wendiejhonden foto van judithhonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Xtinehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Yvonne en cyrahonden foto van Joke van de Vondervoorthonden foto van Lisannehonden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Teshonden foto van dogfriendhonden foto van marlenahonden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.honden foto van Cheeky Boomerhonden foto van Emmahonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Romina & Cooperhonden foto van Paco, Terra+, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Dinky en Papadopoulos    honden foto van Paulinehonden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Eef en Tjibbehonden foto van Lynn & Charliehonden foto van Puck & Fenrir honden foto van Velcrohonden foto van patrick &  sonjahonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Sannehonden foto van Yvonne Levi & Tygo& Kenzohonden foto van Paul (Eefke)honden foto van Fayhonden foto van Rooshonden foto van Annika • Balou † • Kyrahonden foto van sandra, elmo & denzelhonden foto van *niet meer actief*honden foto van Danihonden foto van Jana & Romi honden foto van Amigo en K.C.honden foto van Mirjamhonden foto van Minoes, Salsa +honden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van B met D&A†honden foto van Kitahonden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)honden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van L, K & Phonden foto van Evahonden foto van Anita, Bobby en Evahonden foto van Eline & Vinohonden foto van Christien&Chelseahonden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Sammyhonden foto van Annemiekehonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van .honden foto van Sylvia Groothonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Sjalothonden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jaxhonden foto van Wendyhonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van esther honden foto van J&Shonden foto van Stippeltjehonden foto van Eva & Yoolshonden foto van Ziva en Bullyhonden foto van C.honden foto van Gingerhonden foto van Renskehonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Ikkeshonden foto van Chantal » Jessy «honden foto van Love is a four-legged wordhonden foto van Tamara honden foto van -honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpohonden foto van Tanja&Bellahonden foto van Erika & Jettahonden foto van Tom -  (Speedy & Jacky†) - Milo & Ozzy. honden foto van Ingehonden foto van Lisah en Wodanhonden foto van simonehonden foto van Lien & Kalanihonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van Chre & Djago & Anisa & Elvishonden foto van Suzehonden foto van Landseer ecthonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Suzanhonden foto van Dog doggy doghonden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)honden foto van yttakhonden foto van Judithhonden foto van Gerda en Labradoodle Bowiehonden foto van Rebecca & Roxy & Bullithonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van Ernyhonden foto van Marjolijn en Jessiehonden foto van lunaloverhonden foto van Boudi & Nous Noushonden foto van snoopy, rikkie , lady en xanahonden foto van Robin, Kiana & Bonjarohonden foto van Luca & de poezels ^_^honden foto van Vito & Beba honden foto van Kyra *Shadow* Angelhonden foto van mokehonden foto van Khonden foto van Dogshonden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond honden foto van Team Black & Whitehonden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amayahonden foto van Luan en Lennehonden foto van Diane, Casper & Tom†honden foto van Charissahonden foto van Tanja en  Mikehonden foto van Eurasier jongenhonden foto van Fleur en hondje Bansheehonden foto van Sandra, Mecx en Fenne.honden foto van Jeanine :)honden foto van Karin, Lucky* en Dukehonden foto van Roosjehonden foto van Anya & Guus(je)honden foto van Eric & Deborah + de hondenbendehonden foto van Quincy, Bailey & Novahonden foto van Suzan honden foto van Denise & Happyhonden foto van Sophiahonden foto van nathaliehonden foto van Codiehonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Chantal en Cayo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^