HondenPage baasje Zonnetje

Over Zonnetje

honden foto van Zonnetje Na jarenlange bouvierervaring, pups opgevoed maar de laatste 2 schatten vanuit opvangsituaties in ons gezin opgenomen toch gekozen/verliefd geworden op een spaans prachtdier...hier is Balou! Sinds kerst 2010 bij ons en vanaf dag 1 gaat het zo goed!! Nog steeds geïntereseerd welk ras erin zit! Picardische herder zou iets van in kunnen zitten (daar zit zelfs bouvier in trouwens, lees maar eens na), maar er zit vast en zeker Pedengo in!
Zie graag jullie reacties tegemoet!

Krabbels aan Zonnetje

honden page profiel delilah, (mede)baasje van drumdelilah, (mede)baasje van drum schreef om 16 augustus om 12:37
balou vind ik erg op drum lijken. lijkt wel op en portugese podengo. bij toeval kwam ik het ras tegen en vond ik drum er erg op lijken. aan podenco/liefhebbers gevraagd en deze zeiden ook allemaal portugese podengo. drum heeft in zn korte puberteit even gejaagd, maar dit hebben we er gelukkig snel uit gekregen. drum is heel bescheiden,zachtaardig en heel gevoelig. vind het heerlijk om buiten te zijn en lekker snel te rennen. wij hebben drum vanaf 6 maanden ong. hij komt uit spanje.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Zonnetje heeft 56 ontvangen.

Berichten en online status
Zonnetje was voor het laatst online 7 jaar, 11 maanden, 2 dagen, 22 uur, 32 minuten, 48 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^