HondenPage baasje Melissa, Sander & Bandit

Over Melissa, Sander & Bandit

honden foto van Melissa, Sander & Bandit Hallo! ik ben Melissa en ik woon samen met Sander, mijn vriend en Bandit, onze Amerikaanse Stafford terriƫr. Ik ben 23 jaar en heb altijd al honden in mijn leven gehad dus toen we net samen woonde duurde het niet lang voordat Bandit er was.

We gingen naar het asiel en toen we hem zagen waren we gelijk verliefd. Hoe oud hij precies is, weten we niet, want hij is in een park vlak bij het asiel gevonden. Zelf schatten we hem 2 jaar oud.

Hij is ontzettend nieuwsgierig. Hij wil alles zien en buiten loopt hij naar iedereen toe om te kijken wat ze aan het doen zijn. Ondanks zijn verleden kan iedereen hem aanhalen.

Hij is gek op knuffelen, slapen op de bank & spelen.
Over het algemeen is het een rustige hond..alleen als hij een speeltje te pakken krijgt vliegt hij alle kanten op, haha.

Het is een geweldige hond en wij zijn ontzettend blij dat hij nu bij ons woont :-)

Krabbels aan Melissa, Sander & Bandit

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 15 juli om 21:57
Ohhhh ik hou van Bandit!! Wat een schattie is het toch!
honden page profiel Chre & Djago & Anisa & ElvisChre & Djago & Anisa & Elvis schreef om 11 juli om 10:11
Hele mooie Staff heb je daar ;-)
honden page profiel Rebecca & Roxy & BullitRebecca & Roxy & Bullit schreef om 11 juli om 09:47
Geweldig mooie hond! Ben er stiekem ook een beetje verlieft op ! =)
honden page profiel Melissa, Sander & BanditMelissa, Sander & Bandit schreef om 11 juli om 00:56
Dankjullie wel! er komen zeker nog meer foto's van hem :D En inderdaad. We wilden ook een stafford, omdat er zoveel in het asiel zitten en heel mensen een verkeerd beeld van ze hebben. Dit is onze eerste en we zijn al helemaal gek van het ras. Hij is nu al zo loyaal. Hij blijf heel de tijd bij ons, is lief naar alles en iedereen en is gewoon geweldig. haha! We gaan zeker nog veel plezier aan hem beleven :))
honden page profiel -- schreef om 10 juli om 15:40
omg wat een beauty!!!!! ik hoop dat er meer foto`s komen want jouw hond is een en al schattigheid en knapheid XD <3
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 10 juli om 14:41
Kwam snel even naar verdere fotootjes kijken, ik ben echt weg van Bandit !! Hij is enorm schattig en mooi !! Ben zo blj dat jullie een Staffie uit het asiel haalde, want die stakkers kunnen altijd wat extra aandacht gebruiken !! Vaak blijven ze, totaal ten onrechte, zitten ! Het zijn ook mijn lieverds bij ons in het asiel !! Nog veel plezier samen en dikke knuffel voor Bandit !!
honden page profiel RianneRianne schreef om 10 juli om 14:12
Wat fijn dat Bandit een plekje heeft gekregen bij jullie! Hij heeft echt een superschattig koppie! Veel plezier met hem!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Melissa, Sander & Bandit heeft 50 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Melissa, Sander & Bandit zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Melissa, Sander & Bandit was voor het laatst online 9 jaar, 1 maanden, 2 dagen, 25 minuten, 3 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^