HondenPage baasje Maarten & Clio

Over Maarten & Clio

honden foto van Maarten & Clio In 2011 na lang te wachten was het eindelijk zo ver, toen kwam kleine Clio in mijn leven, samen thuis samen uit zo is het nu al een jaartje! We hebben er hopelijk nog een heleboel samen te gaan, ze is net een 2de zusje voor mij, een voltallig lid van de familie! Ook al is ze bang van vele dingen we blijven moedig verder werken aan je sociale contacten Clio je bent de beste hond die ik me wensen kan! En daarom dit tekstje voor jou!

Voor mijn lieve vriendin/zus/zielsgenoot Clio!

Ze is een kleine munsterlander geboren op 6 juli 2011 bij een jager, ze was de kleinste van de hoop en een vechtertje, hoewel ze de kleinste was liet ze haar gelden hoor! Na lang zeuren bij mijn ouders was het dan toch zover, mijn vader heeft in zijn jeugd dezelfde hond gehad, maar die is in een brandende schuur gestorven, mijn vader wou hem nog halen maar werd met man en macht tegengehouden, zo is Clea jammer genoeg gestorven, mijn vader word soms nog wakker als een hond huilt, dat werd een beetje een trauma, nu is hij bijna 60 en is Clio bij ons en is het verleden wat bekoeld dankzei onze kleine bengel in huis is hij weer zo vrolijk! Dit hebben we aan Clio te danken. Daarom is het niet meer als normaal dat wij dit klein wonder van de natuur de beste verzorging geven die er is!

Krabbels aan Maarten & Clio


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Maarten & Clio heeft 105 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Maarten & Clio zeer positief gewaardeerd bij 7 waarderingen.

Berichten en online status
Maarten & Clio was voor het laatst online 11 jaar, 7 maanden, 1 weken, 1 dagen, 22 uur, 2 minuten, 13 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^