HondenPage baasje Peter & Dinos

Over Peter & Dinos

honden foto van Peter & Dinos hier nog zo'n gevaarlijke killing machine

Krabbels aan Peter & Dinos

honden page profiel linnekelinneke schreef om 31 juli om 21:41
Peter heeft een eeuwige ban gekregen: Beste bezoeker, af en toe gaat er er hevig aan toe op de HondenPage. Daarom hebben wij regels opgesteld. Helaas zijn wij genoodzaakt ons daar strikt aan te houden en daarom zie jij nu deze pagina. Volgens meerdere moderators heb jij je niet aan de regels gehouden Je kunt niet meer posten op de HondenPage. Reden De volgende reden is gegeven: Peter, Plannen de regels te overtreden. Ban voor altijd
honden page profiel Jo Jo schreef om 31 juli om 19:02
Huh op slot? Wat is hier mis mee?
honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes schreef om 31 juli om 17:17
Tjongejonge, wat nu weer? Zie net dat er reacties zijn op je topic , staat het alweer op slot :(
honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje schreef om 31 juli om 17:13
Wat gebeurt er toch weer allemaal?
honden page profiel amber&kodaamber&koda schreef om 12 juli om 15:55
wat een prachtig beest! echt heel mooi!
honden page profiel miep/karinmiep/karin schreef om 05 juli om 19:05
ff checken
honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje schreef om 25 juni om 16:10
Nou zeg... Denk ik: even over Luna bij lezen... Zie ik dat het topic op slot staat... Toch even lezen...is een seconde later het hele topic in ene foetsie!! Los daarvan; hopelijk gaat alles goed met Luna en met jullie!!
honden page profiel PumbaPumba schreef om 24 juni om 13:59
Wat een rarigheid op het forum.. Ik wens jullie veel succes met Luna! Jullie zijn toppers!
honden page profiel HarrietHarriet schreef om 23 juni om 22:59
...leef je mee met Karin, dan lees/leef je mee met de vorderingen van Luna...en dan is er niks meer :(...jammer dat we jullie niet meer verder kunnen volgen.
honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka schreef om 23 juni om 21:44
De uitleg was in een topic gezet wat door het modteam is verwijderd, ze kunnen niet tegen kritiek. Al die herplaatsters heeft karin uitgelegd op facebook en er is NIKS verontrustends aan zoals het modteam beweert!
honden page profiel Bo & DeanBo & Dean schreef om 23 juni om 20:20
Nou ja zeg waar is Karin? Hebben ze haar door toe doen van andere "eruit" gezet niet normaal na alles wat ze heeft gedaan voor de hondjes. Snap er helemaal niks van zeg zou heel graag het verhaal van jullie en Luna volgen hoe kan dat nu?
honden page profiel Senna en AstaSenna en Asta schreef om 23 juni om 19:15
Echt jammer dat het zo gelopen is met het topic van Luna. Persoonlijk vind ik het nogal overdreven hoe hier op gereageerd is ! Hondenpage is niet meer zoals het was leeftijd??
honden page profiel Ingrid, Lindy en LishaIngrid, Lindy en Lisha schreef om 23 juni om 18:30
Waar is Karin????????????
honden page profiel Ingrid, Lindy en LishaIngrid, Lindy en Lisha schreef om 23 juni om 18:30
Waar is Karin????????????
honden page profiel Suzan Suzan schreef om 23 juni om 17:13
Oh' Peter ook een ban? Ik heb hem net pb's gestuurd. Er schijnt nogal het een en ander aan de hand te zijn?! Ik las al 13 namen van honden... allemaal weg! Wat is dit toch?? Ik ben er haast beroerd van! Dit kan toch niet waar zijn? Nee toch?
honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka schreef om 23 juni om 16:35
Ik ook sanne, het is triest dat dit zo gebeurt heel triest en schijnheilig ook nog eens! peter is ook verbannen.. en iedereen maar schijnheilig doen oh wat ben je goed bezig maar ondertussen naar het modteam andere dingen sturen, vind dit in en in triest zo zie je maar hoe schijnheilig mensen zijn , mijn mening is dat karin nooit iets fout heeft gedaan naar honden toe maargoed.
honden page profiel Sanne, Djyla en QuintoSanne, Djyla en Quinto schreef om 23 juni om 16:16
Hmm... Karin niet meer actief! Zonde, had graag gevolgd! Komt ze nog terug? of is ze ergens anders vwb luna te volgen?
honden page profiel KK schreef om 29 mei om 17:35
ik hou van je <3 xxx, je meisje.
honden page profiel RoosjeRoosje schreef om 27 mei om 23:01
Bedankt. Het is zeker een enorm gemis.
honden page profiel RoosjeRoosje schreef om 26 mei om 22:22
Ik vind Dinos echt een geweldige hond om te zien!
honden page profiel Kenai en Sasha Kenai en Sasha schreef om 16 mei om 21:11
Leuke foto's! Super mooie honden heb je
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 29 april om 14:10
Oh die foto van Dinos en Cash in de auto, zo schattig !! Wat een duo !! En dan ook de foto van Dinos en de Mechelaar, net of ze zitten te lachen ;-)
honden page profiel Lindsay, het baasje van RamboLindsay, het baasje van Rambo schreef om 22 april om 19:14
Super mooie hond! Je foto's zijn erg leuk :D
honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3 schreef om 21 april om 18:41
Ooh dat Dinos de enge moordmachine eigenlijk heel lief is zie ik wel haha. En wie ietsje meer kreeg maakt allang niet meer uit! Ik kan niet meer zonder mijn maatje :D
honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3 schreef om 18 april om 19:55
Dinos is echt een prachtige hond. Zo een wil ik ook nog wel :D
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 22 februari om 09:02
Jeetje schofhoogte 72cm, Sep wordt ongeveer 30cm als het goed is :D, wat een verschil! maar ach ... zolang ze maar lief en leuk zijn en bij ons gezin passen, niet dan!
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 20 februari om 15:48
Vandaag een "Dinos" hond in het bos tegen gekomen (vrouwtje), maar ik had alleen het idee dat ze veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel groter waren ... Dat viel dus weer mee ;). Ging ook heel leuk met mijn mini hond om :).
honden page profiel Alie, Kaleo & HajiAlie, Kaleo & Haji schreef om 19 februari om 22:34
Tuurlijk, het karakter is het allerbelangrijkste... maar dat maakt je hond juist zo'n knapperd. De goeiigheid straalt gewoon van hem af! Helaas, Haji is geen asielhondje. Baasenji's kom je niet snel tegen in het asiel en ik heb voor Kaleo nu al zoveel pech meegemaakt dat ik dat niet meer aandurf. Haji is het halfbroertje van Kaleo en zaterdag ga ik hem ophalen. In de toekomst ga ik misschien weer over een asielhondje denken, maar niet zolang mijn kanjers er zijn :-)
honden page profiel Alie, Kaleo & HajiAlie, Kaleo & Haji schreef om 19 februari om 21:55
Jeetje zo'n gevaarlijke moordmachine kooooooop je toch niet! Hoeveel poesjes heeft ie wel niet opgevreten? Hihi, grapjuuuuh! WAT een geweldig heerlijke lobbes zie ik daar op de foto's zeg! Echt een kanjer. Ben geloof ik een beetje verliefd <3 Ik vind hem ook prachtig in zijn vacht zitten. Mijn complimenten!
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 19 februari om 13:33
Gewelidge foto's van Dinos!
honden page profiel Babiche&Lilly DjunkyBabiche&Lilly Djunky schreef om 15 februari om 17:56
Hee Peter.. Bedankt ben ook super blij met d'r en alles gaat ook super goed. En inderdaad al de liefde die ik geef krijg ik dikwijls terug van d'r;) Moet zeggen jij hebt ook echt een schat van een beest!! Groetjes
honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) schreef om 13 februari om 08:36
Hai, Ja met Luna ging dat eigenlijk gelijk goed, zij en Mc niks geen problemen die lagen al direct bij elkaar. Nu met Nanook erbij och dat is af en toe even meiden onder mekaar maar dat mag geen naam hebben. Haar ei ( tjes ) kan ze aardig kwijt hoor. Wonen in vrij gebied en daar kan en mag ze los en in de tuin daar leeft ze zich ook nog eens goed uit met de andere 2. En straks kan je hier ook heerlijk met de step in de weer maar daarvoor moet met name ik nog even geduld hebben. Tuur is al 10 en die slaapt veel en kan geen lange wandelingen meer.
honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) schreef om 11 februari om 21:26
Heb nu toch stiekem even de foto's van Dinos bekeken het is wel een geweldig beest hoor, en die foto bij het kampvuur vond ik echt super mooi. Wel ik ga er weer van tussen zien waar ik nu weer van in een deuk kan liggen :) xieje Jeanine
honden page profiel LeonieLeonie schreef om 29 januari om 13:52
Wauw die Dinos is wel een knapperd!!
honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen schreef om 27 januari om 20:57
O sorry Peter ik las het verkeerd. Je zei je "hebt gelijk Eurasier , teefjes" en niet eurasier teefjes. Gewoon even vorige krabbel deleten. vr gr
honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen schreef om 27 januari om 19:28
Haha Peter. Ik heb het over teven in het algemeen hoor.Ook in het dagelijkse leven van de vrouw. Mijn vorige hond was geen Eurasier teefje maar een kruising.Zie foto's 2 meiden gehad en ik was ze even goed zat,dus nu weer een reu. Vier verschillende honden trouwens gehad. Kruising herder/husky reu,Berner teefje,kruising bouvier/labrador teef en nu dus reu Eurasier. De mannen hebben de naam maar laat de meiden maar schuiven zeg ik altijd.
honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen schreef om 27 januari om 12:04
ja, Peter dat komt echt door zijn vacht. Als hij een enkele keer helemaal onderwater is geweest en hij komt eruit,zou je direct de dierenbescherming bellen.Vel over been. 56/57 cm en 23/24 kilo maakt een lichtgewicht.Haha Er is niets heerlijker dan een hond die de hondentaal begrijpt en liever geen confrontatie aangaat. Zeker niet bij zo een kanjer als een CC. Heb ook een hond gehad waarbij ik met ogen op steeltjes rond moest lopen,want ze had een heel kort lontje. Je zou het niet zeggen zeggen als je naar het oudje op de foto's bij mijn profiel kijkt,maar he vrouwen zijn in alles meer is het gezegde nou zelfs op 14.5 leeftijd moest je niet met haar dollen. Vr gr
honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen schreef om 27 januari om 10:20
hoi Peter. Een Eurasier is heel snel,een whippet heeft er nog even moeite mee om hem in te halen hoor. Het ras is kort en gedrongen en heeft geen enkele ballast om mee te dragen. Schoon aan de haak weegt hij 23/24 kilo. En hij vindt het heerlijk om achterna gezeten te worden.Hij doet er ook zijn best voor hoor om dat voor elkaar te krijgen. Maar ik geef toe ook een Cane Corso kan zijn momenten hebben en kunnen best snel accelereren. Heerlijk he zo een loebas die er geen enkele moeite heeft om zich over tegeven.
honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen schreef om 26 januari om 23:31
Hoi Peter Als mijn Eurasier het toevallig niet zou kunnen vinden met jouw cane corso op het strand,rent hij toch sneller.En de bonzai ontmoeting van een cane corso werkt bij mijn mannetje meestal niet afschrikwekkend,juist leuk wegrennen en kom me maar achterna. Leuke honden ik heb er gekend en van dichtbij meegemaakt.
honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) schreef om 23 januari om 12:22
Ja geweldig he ik moest er ook echt om lachen bij de gedachte dat je een Suzuki alto hebt ofzo waar hij in moet. Maar jou Dynos is ook geweldig hoor
honden page profiel esther esther schreef om 21 januari om 21:04
Hartelijk gefeliciteerd met het winnen van de fotowedstrijd!!!! Dim verdiend, prachtige foto! Groetjes Esther
honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) schreef om 19 januari om 16:39
Kwijlen doet hij maar soms, vooral in het park als hij erg enthousiast is geworden van geurtjes en hondjes. Maar op het moment dat we zijn eten aan het bereiden zijn is hij niet echt aan het kwijlen, maar druppelt er wel gewoon echt vocht uit zijn bek op de grond.. hehe. Juno zijn moeder was half RR half Berner, zijn vader was volledig RR. Je kan het van dichtbij zien, hij heeft hier en daar nog een zwarte verdwaalde haar (en een zwart puntje aan zijn staart). Ook is zijn vacht wel wat voller dan die van een RR (wel handig want hij heeft het dus nooit koud) :)
honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) schreef om 18 januari om 17:04
Hhahaha, geniale foto die met dat 'takje' in zijn bek. Juno kan af en toe ook echt slepen met een halve boom, maar die van jou kan het toch nog wel wat beter hebben ;)
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker schreef om 05 januari om 21:34
Elke dag zwemmen is topsport hoor! Dochter doet rolstoelbasketbal. Ze is best bekend, een aantal keren op tv geweest en ze gaat regelmatig met Johan Cruijf mee voor promotiepraatjes. Grappig is dat de sportarts haar te dik vindt en arts die haar elke drie maand opereert haar weer te dun vindt. Elek dag zwemmen is echt topsport, meestal zit er een rustdag tussen bij de recreatieve sporters.;-)
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker schreef om 04 januari om 20:56
Wat een bonk spieren heeft je hond! Mijn man is bijna jaloers;-)
honden page profiel LisanneLisanne schreef om 04 januari om 19:50
dank je wel!! Ben enorm blij met haar ;)
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 01 januari om 21:36
Mellow is mijn alternatief voor de 'baby-born' pop ;)
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 31 december om 22:44
Haha, wat heeft Dinos nou voor burka aan ;)
honden page profiel MiloMilo schreef om 29 december om 11:59
Wat een mooie hond! Hoe meer ik die doggen zie, hoe meer ik neig om een Dog te nemen als 2e hond en zeker als de hond zo knap zal zijn als de uwe ;-)Echt een knapperd!
honden page profiel LieslLiesl schreef om 24 december om 16:28
Dankjewel! Die van jou is ook prachtig, hele mooie kleur ook! En wat een dotje als pup :-)
honden page profiel LouisPearlLouisPearl schreef om 21 december om 10:03
Mooie cano corso heb je. Mijn stiefvader heeft er zelf eentje gehad maar is vorig jaar weg gegaan.
honden page profiel DogsDogs schreef om 18 december om 01:40
Haha je kan er zo een hebben! Kijk maar een op de site van sos straathonden, ben er al een aantal tegen gekomen die als 2 druppels water op hem lijken! (heb de mijne niet van die stichting btw;))
honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) schreef om 17 december om 22:16
Dinos van jou doet ook wat ik zag op de foto's heel veel uitstralen wat Rambo van mij ook heeft lief dom en lullig Ik heb nog 1 kleintje van 17 maar eist meer dan de grote
honden page profiel DogsDogs schreef om 17 december om 22:05
druk te snel op verzenden haha! jij hebt ook een prachtige hond zeg! super mooi!
honden page profiel DogsDogs schreef om 17 december om 22:04
hey bedankt voor je berichtje, (10 dagen geleden haha ik lees die krabbels niet zo vaak;p) maar als je het goed vind hou ik hem zelf haha, en we maken elke dag een hoop foto's:p zal binnekort weer wat nieuwe erop zetten want is al flink gegroeid! x
honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) schreef om 17 december om 21:01
Wat een superfoto's zeg echt geweldig mooi en hij ziet er ook superlief uit
honden page profiel Jannie Jannie schreef om 14 december om 20:19
Wat een gave foto's !(vooral die met onderschrift : lekker dollen met vriendin Cane Corso Alaskan malamute)
honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau schreef om 09 december om 21:50
Ja, een echte puberkop ;) Dank je wel!
honden page profiel KK schreef om 07 december om 19:39
ik zat zelf ook flink te janken toen ik dat gedicht plaatste, maar dat geeft niet, het moet er toch een keer uit. dank je wel! liefs, karin
honden page profiel MarindaMarinda schreef om 07 december om 19:28
Haha, ben na je bericht eerst op zoek gegaan tussen je foto's naar dat witte voetje hihi! Ja hoor, nog zo'n lekkere grote pummel, heerlijk die helden op sokken die liefst op schoot liggen!
honden page profiel CynthiaCynthia schreef om 05 december om 19:55
Je wil niet weten hoeveel ik van dat kwijlzooitje houd hahahahha.....en als ik niet oppas dan ga ik ook kwijlen van verliefdheid als ik naar ze kijk.whahahhaha!!! Enneh zat plek op de bank hoor..ze mogen namelijk niet op de bank...!!
honden page profiel CynthiaCynthia schreef om 05 december om 18:24
Herstel...de 2 de foto is Bumper de kruising cc!!!
honden page profiel CynthiaCynthia schreef om 05 december om 18:23
Hoi hoi, Ja de andere is een kruising bordeaux dog , de eerste foto is een kruising van o.a een cc ...ik heb geen volbloed cc...de eerste foto is Bumper een kruising van een cc , bordeaux dog , boerboel en mastino en de andere dus idd een kruising bordeaux met vermoedelijk rottweiler en de pupsel is een old englisch mastiff...enneh wil er echt geen een missen hoor :P
honden page profiel  Tosca en ik Tosca en ik schreef om 04 december om 19:13
Ik kwam net een foto tegen in het voorstel topic van je cane corso, wat een mooie grote zeg! eentje om trots op te zijn! Ik heb nu een cane corso van 7 maanden, een teefje...echt een scheet van een hond! groetjes Renate
honden page profiel BinkBink schreef om 04 december om 15:22
Bedankt voor je leuke krabbel! Ik heb even tussen je foto's gekeken maar jij hebt een geweldige loebas zeg, je profielfoto met die kat is echt super lief, en wat een prachtige kleur heeft je CC!
honden page profiel Bert, Brigitte & DangerBert, Brigitte & Danger schreef om 01 december om 21:18
Dinos past goed op het geld. hahaha.
honden page profiel Bert, Brigitte & DangerBert, Brigitte & Danger schreef om 01 december om 18:28
Danger blijf tot zijn laatste dag bij ons en hoop dat dat nog heeeeeeeeeeeeeel lang mag duren.
honden page profiel Bert, Brigitte & DangerBert, Brigitte & Danger schreef om 01 december om 13:05
Voor nog geen miljoen is Danger te koop. Dinos is ook een super mooie hond.
honden page profiel esther esther schreef om 01 december om 01:37
Hahaha..... dankjewel!!! :D groetjes Esther
honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba schreef om 29 november om 21:11
Haha geeft niks,had een herder nog nooit gehoord. Weleens een dog of een labrador haha. Vito komt uit berlicum,hij is net een jaar geworden. En inderdaad,een schoothondje al zegt ie zelf.
honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba schreef om 29 november om 18:39
Hoi, Nee hoor, vito is geen kruising. Waar vindt je hem nog op lijken dan?
honden page profiel S&F.S&F. schreef om 29 november om 17:40
Dat is natuurlijk teveel gevraagd he hahaha!
honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba schreef om 29 november om 10:16
wat een mooie corso!!
honden page profiel S&F.S&F. schreef om 29 november om 10:07
Ik geef je 50 euro bij goed? Haha! Maar klopt ze hebben inderdaad wel het een en ander van elkaar weg. Wat een reus heb je daar zeg, geweldig!
honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka schreef om 28 november om 16:28
Hahaha ik dacht al vleermuis? Ik noem dr altijd clowntje, omdat ze dat gewoon is, haha!
honden page profiel Faithy en SammieFaithy en Sammie schreef om 27 november om 22:18
En die band groeit nu al hij volgt me overal door het huis heen en ligt erg graag op schoot
honden page profiel Faithy en SammieFaithy en Sammie schreef om 27 november om 17:10
Dank je wel voor de krabel :) Het veranderen vind ikzelf ook leuk, omdat ik het veel fijner vind iets te vertellen over Sammie wat leuk is, en niet waar je spontaan van begint te janken. Vandaar :)
honden page profiel José • Rover José • Rover schreef om 27 november om 04:31
Hele kip niet koken hoor! Na verhitting worden de botten broos en gaan ze splinteren. Zo'n hele kip kan alleen met barfen en/of NRV. Gaat een gewenningsperiode overheen. Maar jullie beer is ook supermooi hoor!!
honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka schreef om 25 november om 16:36
Wat een prachtige hond is jou dinos zeg wauw!! <3
honden page profiel PatPat schreef om 25 november om 15:32
sorry, lees net je reactie pas! bedankt voor je berichtje terug. wat leuk dat jullie ook zo'n konijn hadden! onze tips is echt een lief konijn, maar niet vergelijkbaar met de liefde van een hond. groetjes!
honden page profiel DD schreef om 24 november om 20:13
Graag gedaan Peter. Zag je berichte nu pas in mijn profiel. Mooie hond heb je trouwens, wat een reus! Groetjes Angela, DJ en Sophietje!
honden page profiel Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.AnsjorosSheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoros schreef om 24 november om 17:30
Hey Peter, dankjewel voor je krabbel.Als pup zijnde werd Twinkle voor een rotweiler aangezien, vooral in het donker.Menigeen stak dan over...Wat een heerlijke profielfoto heb je er opstaan.Groetjes en prettig weekend!
honden page profiel SiberienneSiberienne schreef om 24 november om 09:25
Dinos is een mooie reus, leuke foti's met de malamute ;-) Mireille
honden page profiel ••*Shaan & Raya*••••*Shaan & Raya*•• schreef om 22 november om 17:31
Hahaha, monsters zeg ik ook soms :D ze kunnen het uithangen maar zijn uiteindelijk nog zo lief :D jaja wij hebben veel plaats, allegeluk :D elke dag neem ik eigenlijk foto's zodat ik een verschil zie, is echt leuk om te zien :D ik kan ze niet meer mijn kleine puppie noemen :)
honden page profiel ••*Shaan & Raya*••••*Shaan & Raya*•• schreef om 22 november om 17:00
Prachtige foto's!
honden page profiel Marleen , Blacky & JustyMarleen , Blacky & Justy schreef om 22 november om 10:12
Ha,ha is jou killing machine de kat daar aan het opeten? Een paar weken geleden zag ik er ergens nog zo één "de waakhond" moest eerst letterlijk bij het poortje vandaan geschoven omdat deze anders niet open kon, hij lag daar maar wat. De commentaar van zijn baasje was " tja, een echte Italiaan hé, te lui om te werken"...
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef om 21 november om 23:05
Zo ver ik weet, in Amerika wel. De rest, oa Nederland helaas niet.
honden page profiel PatPat schreef om 21 november om 21:30
wat een schitterende profielfoto!
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 21 november om 20:55
Wat een geweldige profielfoto :) Dat je dat durft, je hondje bij zo'n gevaarlijke tijger ;-)
honden page profiel Judith en SammieJudith en Sammie schreef om 21 november om 15:24
duitse en deense dog is het precies het zelfde. Het is in nederland officieel duitse dog. de meeste mensen noemen het deense, net als een lassie hond weet iedereen dan wel waar het overgaat. Het is in het engels wel Great Dane dus de verwarring is begrijpelijk. Het heeft met iets van na de 1ste weereldoorlog en dat engeland en frankrijk geen duitse dog wilde erkennen en er dus maar deense van hebben gemaakt.
honden page profiel N & dogs N & dogs schreef om 21 november om 08:53
Dankje :) Ik ben ook super blij met ze! Oh wat een prachtige hond is die cane corso. Ik hoop er ook ooit een te mogen liefhebben :)
honden page profiel esther esther schreef om 20 november om 23:12
Dankjewel voor je compliment! Wat jammer dat jou blonde lab er niet meer is.... Je hebt een prachtige profielfoto zeg! Groetjes....
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 20 november om 16:03
mwa, de ene Coon is de andere niet.. Onze kater Mingus is een sul tot en met, is helemaal niet bang van Fedor, opgegroeid met wel 5 van die beren, denkt dattie er zelf een is.. Soms liggen ze samen op Fedors kleedje als we weg zijn, zo schattig! Onze Miesje is een ander verhaal, pittig ding, maar blijft een beetje uit de buurt van het grote monster. Ze hebben de ruimte, dus dat gaat.
honden page profiel Judith en SammieJudith en Sammie schreef om 20 november om 10:29
ja twee zou voor mij ook te veel zijn dan kun je echt nergens meer zomaar naar toe. en opschoot is het een heel gewicht. bij ons is het ook wel een exuus hoor ...ja sjon zit op schoot zet jij even koffie, haha
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 20 november om 02:00
dank je en welk ras is je hond?en je hebt echt wel een schat van een hond grts x
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef om 19 november om 21:11
Hoi Peter. Misschien lijkt het zo omdat Nero geen Bully is maar een Hybride type. De Dogo Argentino en de AB hebben verschillende achtergronden, zijn dus twee aparte rassen. Alhoewel je eigenlijk bij de AB niet mag spreken van 'ras' omdat ze niet officieel erkent zijn ;) Vriendelijke groet van mij.
honden page profiel Valerie <3 Mila <3 MaxValerie <3 Mila <3 Max schreef om 19 november om 21:07
Hey in Antwerpen heb je redelijk veel losloopgebieden. Wij gaan in Deurne omdat er veel rustige en kleinere honden komen. Nog in Deurne is er de Bremweide, voor de "grotere wildere" honden. Ook het Galgenweel is naar het schijnt een hondenparadijs, is geloof ik aan Linkeroever!
honden page profiel Judith en SammieJudith en Sammie schreef om 18 november om 21:17
hihi ja 82 KG schoothond! Jij hebt ook pracht exemplaren, en mooie vakantie foto`s waar was je?
honden page profiel ~~ schreef om 18 november om 20:24
Bedankt voor je berichtje :)
honden page profiel ~~ schreef om 18 november om 19:46
Wauw Prachtige hond !
honden page profiel Valerie <3 Mila <3 MaxValerie <3 Mila <3 Max schreef om 18 november om 18:22
Prachtige hond, en superlieve profielfoto !!!!
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 16 november om 21:25
Leuke profielfoto!
honden page profiel AnitaAnita schreef om 15 november om 12:53
Geweldige foto, die loebas met dat kleine poesje. Ik maak inderdaad veel foto's. Je ziet zo'n pup bijna met de minuut groeien...
honden page profiel SabineSabine schreef om 14 november om 13:31
Hallo Peter, ja onze hond is net een schoothondje. Wil altijd met zijn dikke kont bovenop je zitten. Jullie CC ook? Prachtige hond ook trouwens! Lieve foto die met die schattige kitten.
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef om 13 november om 14:39
Hey Peter, leuk hè zo'n 'Leo' in huis :) Dinos is een prachtige kerel, zo te zien.
honden page profiel T&dogsT&dogs schreef om 13 november om 14:19
Hallo, gelukkig willen sommige mensen nog wel ' kennis maken ' met hem .. ik denk dat sommige mensen de moeite niet eens zouden nemen. Maar hij ziet er in mijn ogen (via de foto's) als een liever er uit. Dankjewel voor het compliment, en buddy is inderdaad heel erg leergierig. Mensen kunnen nog is een voorbeeld nemen aan honden ;) Groetjes, Tessa
honden page profiel T&dogsT&dogs schreef om 12 november om 18:49
Wat een geweldig mooie hond zeg ! erg leuke foto's ook .. en ik smolt vooral bij de foto samen met het katje <3 hoe bedoelen mensen : zulke honden zijn moordmachines ! .. nergens iets van waar ! Groetjes, Tessa
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 11 november om 20:24
prachtige hond grts pootje yago rino

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Peter & Dinos heeft 6548 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Peter & Dinos zeer positief gewaardeerd bij 277 waarderingen.

Berichten en online status
Peter & Dinos was voor het laatst online 8 jaar, 4 maanden, 3 weken, 5 dagen, 59 minuten, 6 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^