HondenPage baasje Alexandra & Mikey

Over Alexandra & Mikey

honden foto van Alexandra & Mikey Hi,

Op 20-11-2011 werd onze pup geboren. Lexis Mikeyla, roepnaam Mikey. En op 13 januari 2012 mochten we haar mee naar huis nemen :-)

Mikey is nu al bijna al weer bijna 3 jaar ze begint steeds rustiger en volwassen te worden. Ze is wel soms eenkennig maar ja, daar ben je dan ook een witte herder voor :-) 
Nu terug kijkend op het hele puppy en puber gedoe viel het allemaal toch wel mee, al dacht ik er op dat moment heel anders over weet ik wel. ;-)  Maar al het harde werken wordt beloond en Mikey is soms nog wel wat druk, maar verder geen echte problemen. 
Buiten los en in honden-gebieden als bos e.d. is ze lief en sociaal in de zin van dat andere honden haar niet veel doen (meer baas gericht) en ook met mensen en kinderen daar verder geen enkel probleem. 
Het enige waar we nog hard aan werken is het gedrag aan de lijn in de buurt. Hierbij valt ze soms nog blaffend uit naar bepaalde mensen, vooral kinderen. Dit is helaas het gevolg van het wonen in de grote stad waar door bepaalde groepen honden niet gewenst zijn en ze regelmatig ' getreiterd ' wordt. Maar gelukkig doet ze tegen mensen die haar gewoon negeren niets, dus het is een selectief iets geworden.

Haar grootste passie is nog steeds eten :-) Vanaf de puppybrokjes zijn we heel snel overgestapt op kvv en ondertussen is dit uitgebreid met af en toe een barf maaltijd/barfdag. Maar er is natuurlijk niets lekkerders dan het eten dat je van de tafel pikt, of de hapjes die op een verjaardag in de keuken staan.. Geen hapjes? Die lange tong komt ook rustig op de bodem van je glas en een iets omgooien levert ook wel eens een lekkere beloning op ;-) 
Op dit punt hebben we wel bereikt dat ze niets meer pikt als je er op let, maar 1 blik net even de andere kant op... :-)
Nee hoor, het is een heerlijk kind en ze is niet meer weg te denken uit ons gezinnetje.

Onze vorige hond, Kelly (golden retriever) blijft ook nog altijd in ons hart.

Groetjes Alexandra & Mikey

Krabbels aan Alexandra & Mikey

honden page profiel Isabel - Luna en Simba (bellaroy)Isabel - Luna en Simba (bellaroy) schreef om 12 oktober om 12:27
Wow wat een prachtige hond!
honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko schreef om 27 september om 22:45
Hoi hoi. Zitten jullie nog steeds op treibball?
honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha schreef om 19 augustus om 10:39
Die foto met het stoepkrijt is echt heel leuk!
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 02 januari om 22:48
Prachtige herder ! Een witte herder is toch iets speciaals niet ? Wij hadden vroeger een lang stokharige duitse herder. Schat van een beest .....altijd schatten van beesten gehad. Ben nu wel blij dat ik een klein hondje heb.
honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) schreef om 25 november om 20:36
Leuk stukje in de encyclopedie over 'pupje, hoe voelt dat nou' of zoiets. Heel herkenbaar :)
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef om 31 oktober om 18:45
Dankewel voor reactie op mijn wedstrijdfoto. Gr Pieter
honden page profiel SjefSjef schreef om 30 oktober om 21:30
bedankt voor je krabbel. En ik behandel hem niet als handtasje hoor. Maar echt als mijn maatje:)
honden page profiel moosmoos schreef om 29 oktober om 20:10
Hij heeft geen staart maar heeft een goede baas en is erg gelukkig ;-) Moos is gewoon erg lief en grappig, een heerlijke hond! Ze zijn erg 'in'dus je zal er binnenkort wel eentje zien;-)
honden page profiel Doïna Doïna schreef om 29 oktober om 11:42
Prachtige hond! Echt een mooie snoet!
honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef om 29 oktober om 01:39
Jullie Mikey ziet er prachtig uit en ik zal graag meer over hem te weten willen komen.. Lopen jullie shows zijn jullie lid van een vereniging etc..
honden page profiel moosmoos schreef om 28 oktober om 11:18
Mikey is een beauty, bij ons op de losloopplaats loopt er ook eentje, helaas is hij zijn staart kwijtgeraakt ;-(
honden page profiel DaantjeDaantje schreef om 24 oktober om 16:45
Wat een prachtige hond! :)
honden page profiel -- schreef om 24 september om 14:28
haha, nou das idd een voordeel ^^ 1 punt van angst van spinnen is hun manier van bewegen xD
honden page profiel -- schreef om 04 september om 17:21
heb jij een vogelspin o.0 omg heb 100% last van spinnenfobie.... miss dat vogelspinnen meer meevallen dan de huisspinnen, dat weet ik niet... XD
honden page profiel nickynicky schreef om 20 juli om 09:19
Hai, wij lopen ook regelmatig in rijswijk. Tegenover de event plaza, volgens mij is dat inderdaad het elsenburger bos. Waar ik ook veel kom is in ockenburgh. Daar zijn altijd veel leuke sociale honden. En natuurlijk het strand :-) of de dijk in monster. Raksha is een shiloh shepherd. Dat is, simpel gezegd, de amerikaanse verbeterde versie van de duitse herder. Dus een rechte rug, en betere heupen. Daarnaast zijn ze gefokt op een zeer sociaal karakter. Bij het ontstaan van het ras is de witte herder ook gebruikt ( om het vriendelijke karakter). Het ras is in nederland nog niet zo bekend, alhoelwel ik me erover verbaas hoeveel mensen hier op het forum het wel kennen. Raks is van het tweede nederlandse nestje en ik denk dat er nu een stuk of 25 in nederland zijn. Maar ze lijkt dus helemaal niet op een mechelse qua karakter. Daar hebben we ook heel bewust voor gekozen aangezien we hier 3 kids hebben rondrennen :-) Maar ik hoop je zeker een keer tegen te komen want ik ben erg benieuwd naar jullie beauty. We gaan in augustus weer wandelen op het strand in monster, misschien leuk om mee te gaan? Groetjes, nicky
honden page profiel -- schreef om 14 juli om 14:18
p.s ik vind je hond echt ubergrappig XD gewoon redelijk kort haar, donsig, en dan dikke kapsel tussen zijn oren XD net een wit leeuwtje<3 echt uberschattig<3
honden page profiel -- schreef om 14 juli om 14:17
bij dat topic van 'hondjee' moest ik ook om mezelf lachen. eerst boos en dan blijkt het gewoon een grap te kunnen zijn XD. in dit geval lijk ik precies op mijn moeder, die trapt overal in. via berichtjes kan je moeilijk emoties zien, dus makkelijk iemand in de maling nemen XD
honden page profiel nickynicky schreef om 13 juli om 20:34
Hai, ik zag een reactie van je in een topic van delilah en zag dat je in, omgeving, den haag woont. Wat een ontzettend leuke pup heb je. Sinds we raks hebben ben ik me meer in de witte herder gaan verdiepen, maar dat lijken me ook echt super honden. Veel plezier met mikey en misschien kom ik je nog eens tegen bij een wandeling :-)
honden page profiel Sanny en PurcySanny en Purcy schreef om 13 juli om 16:41
Hallo! Ik herkende de naam Mickey.. en daarna je gezicht op de foto's! Ik loop stage bij Hofstede! Leuk je hier te zien, groeten Sanny
honden page profiel SiberienneSiberienne schreef om 11 juli om 13:45
Wat schattig die zwarte snorhaar ;-)
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef om 09 juli om 10:02
Geen dank hoor ;). Mickey is super mooi! En zo ondeugend met die oortjes vind ik hahah. Inderdaad, heerlijk op een boerderij, ze hebben alle ruimte om te rennen, natuurlijk gaan we ook wandelen. Groetjes En pootjes van de hondjes!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker schreef om 05 juli om 13:57
Sorry, ik zie je krabbel nu pas! Zo voelt het op zich wel.. in verwachting. :P Alles in huis moet klaar zijn, alle spullen moeten worden gekocht, de pup krijgt een eigen plekje, iedereen wil een afspraak maken om een keer te komen kijken, maar je moet wel waken over de rust van de pup. Ik kijk echt heel erg uit naar de komst van de pup en wil stiekem de vakantie overslaan. :p Gelukkig zal de tijd in het buitenland ook wel heel erg snel gaan en de fokster had beloofd om regelmatig foto's te sturen. :) Zeker wannee ze eenmaal buiten komen zorgt dat voor een hoop leuke foto's zei ze. Groetjes!
honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau schreef om 29 juni om 09:22
Die trap vind ik echt vet, leuke oplossing! En goh, wat wordt je kleine pup groot.. :)
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef om 28 juni om 13:00
mooie foto's van je hond echt heel leuk mooie zw.witte herder
honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie schreef om 28 juni om 10:39
Haha, ik dacht je hebt me al zo voort geholpen op het forum, ik voeg je toe:)
honden page profiel ~~ schreef om 26 juni om 16:29
Wat een prachtige hond !
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 24 juni om 17:30
dank je de jouwe is echt super prachtig grts
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 24 juni om 16:49
gewoon prachtig grtd

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Alexandra & Mikey heeft 6265 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Alexandra & Mikey zeer positief gewaardeerd bij 491 waarderingen.

Berichten en online status
Alexandra & Mikey was voor het laatst online 8 jaar, 10 maanden, 5 dagen, 22 uur, 20 minuten, 52 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^