HondenPage baasje Yvonne & Chanell

Wat schreven de vrienden van Yvonne & Chanell op het forum

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Chihuahua pup 12 weken in bed of niet?
Dan heeft tie wel zijn zin he ;-) tis nog een klein baby hondje die nog compleet moet wennen.Gewoon laten plassen en weer in zn mandje/bench doen.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Geef jij je hond een anti vlooien/ teken middel
Ik geef het niet preventief maar sinds wij 3 jaar terug in belgie zijn geweest hebben ze er elk jaar rond augustus last van. Dit jaar was het dus eerder en hadden we er vorige week/ anderhalve week geleden last van.Heel erg fijn want ben hoogzwanger en had net alles aan kant haha.Ik heb nu dus grof geweld gebruikt en zowel gif (pipetten) als natuurlijk (ecostyle) gebruikt (en nog wat andere dingen)En idd het heeft geen nut om het vtv te doen.. Onze vorige hond kreeg alles preventief (woonde toen nog thuis) en toch altijd vlooien of teken.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Hond in box
"   Foei smerig ?  " Anny en Lance  Serieus? plaatje van hond met kind? wat heeft dat te maken met wat ik zeg? Je zegt net zelf in bed is het vies wat is een box dan volgens jou?Daar slapen kinderen in, daar spelen ze in en daar hoort niets of niemand anders in dan het kindje zelf.Onderstaand is een box...jij vind het fris als een hond daar in zit terwijl jij net je 2 dagen oude baby daar in wil leggen?
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Hond in box
" Ik vind dit ietske overdreven naar de hond toe. Baby op komst en hond mag ineens niet meer op sofa ook niet ? Waarom ?    Als je een hond of kat neemt weet je dat er al eens haren op je kleding of stoelen kan liggen. Hond is deel van familie toch ? Daar wordt je echt niet ziek van of de kleine ook niet hoor. Als je nu zou zeggen , niet in bedje, of niet likken aan gezichtje van onze baby....dan geef ik je gelijk. Maar nu ?    Enfin mijn mening hoor en geloof me een viezerik ben ik niet  ik vind het gewoon erg voor jullie oude hondje.       " Anny en Lance  Het gaat om de box waar de baby in ligt niet om de bank en ja dat is smerig daar hoort een hond niet in.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Hond in box
Gewoon aluminiumfolie of ander geluid makend spul in de box. Ik zie dit absoluut niet als dominant gedrag dat vind ik sowieso erg verouderd aangezien dit helemaal niet vaak gebruikt wordt door honden.De box is gewoon een plek waar hij niet mag komen en hij is 13 dus denkt pff bekijk het maar ik doe het lekker toch. (en ergens heeft tie gelijk haha) Hier kunnen ze er niet in maar hadden denk ik hetzelfde gedaan als ze de kans kregen.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Pup piept als ik een seconde weg ben
Tis een berner pup dus die kan wel tegen een stootje. Door ze apart te houden blijft het spannend en gaat het niet werken.Ik heb altijd gelijk mn pup bij een andere hond gezet of dit nu een volwassen hond was van mezelf, een andere pup of een andere hond van familie (Welke ik dus ken) en nooit problemen.Mocht je bull toch aanvallen is het aan jullie de taak om te corrigeren.Hij zal zijn huis nu moeten delen en de pup moet ook haar plaats weten. Vind wel dat je erg snel wil dat je pup alleen gaat blijven.Of een hond nu alleen is of met een andere hond, alleen blijven moet je opbouwen en dat doe je niet in 1 week tijd.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in geslacht pups
"   Dank je ,maar ik ben niet grappig hoor  ,gewoon serieus . Via een beeldscherm helpen doen we hier toch allemaal met elkaar? Je gaat toch iemand niet doorverwijzen naar een dierenarts als wij de oplossing aan kunnen dragen? En wat weten wij verders van ts?,Het zijn gissingen maar misschien is de dok allang geweest en heeft ze in haar zenuwen vergeten te vragen hoe en wat? Ze stelt een vraag  en een forum is er om van elkaar te leren toch? Oordelen kan altijd later nog , " Heleen  Goh kijk eens aan je had helemaal gelijk  exact wat jij zegt is gebeurd haha.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in geslacht pups
"  Klopt. Het is niet de eerste keer en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn.  " Hettie & Charlii  Ik vind het helemaal prima      
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in geslacht pups
"  Je hebt wel een punt maar iets vriendelijker mag het wel en meer duidelijkheid naar de ts brengen hierin.   Aan de topicstarter is mijn vraag of er wel een dierenarts bij je thuis is geweest om puppen en moeder hond na te kijken op gezondheid. Dan had je ook deze vraag aan de dierenarts voor kunnen  wat betreft het geslacht. " cia v.d. heijden  Gaan we weer.......
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in geslacht pups
"   Nou noem maar op dan ,die 100  Eerlijk gezegd heb ik niet zoveel verstand van schildpadden dus geen idee . Dit nestje is al geboren ,niets aan te doen dus  en dan wordt er een vraag gesteld ,vragen vind ik nooit dom ,antwoorden vaak wel ,dus waarom zou ik iemand niet beantwoorden? ts wil vast wijzer worden anders had ze de vraag niet gesteld toch?   " Heleen  Wat ben je grappig...Niks aan te doen nee maar je kan iemand ook doorverwijzen naar een dierenarts ipv wijzer te maken dan ze zijn met alle gevolgen van dien. Iemand die het geslacht al niet weet, weet totaal niets van honden. Juist door via een beeldscherm te helpen creëer je vaak extra problemen doordat de mensen blijven vragen via een  beeldscherm ipv naar de dierenarts te gaan want sjah dat kost geld.  
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in geslacht pups
"     Ik vergelijk geen katten met honden ,daar zit namelijk een wereld van verschil tussen , Ik tik alleen dat veel mensen het geslacht van katten ook niet kunnen vaststellen terwijl dat echt niet moeilijk is. En verders beantwoord ik de vraag . " Heleen Ja zo kan ik er ook nog 100.  Ga jij even het geslacht van een schildpad proberen te raden. Omdat er met katten zo wordt door gefokt houd niet in dat dit met honden ook maar moet gebeuren. Ik snap persoonlijk ook niet helemaal waarom je dat soort mensen wijzer wil maken dit hadden ze vtv moeten doen.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in geslacht pups
" Bij katten vinden veel mensen het ook moeilijk om te zien en daar wordt ook mee raak gefokt , Teefjes hebben een heel glad buikje en dan zit het plassertje(vulva) tussen de achterbeentjes. Reutjes hebben de plasser midden op de buik zitten en later komen de balletjes tussen de achterpootjes. Dus als je een heel bloot buikje hebt bij alle pups zal je allemaal teefjes hebben . Succes en veel wijsheid bij de opfok. " Heleen  Je gaat nu serieus katten met honden vergelijken 
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Opvoeding en kinderen
"  Vreselijk overdreven dit..   Als je vanaf dag 1 zowel je kinderen als je hond fatsoenlijk opvoed leren ze razendsnel wat wel en niet kan..en hoe met elkaar om behoren te gaan.. Je kunt ze echt wel mettertijd even een paar minuten alleen laten zijn hoor..en ook uitlaten hoort daar later bij.. In de band tussen kind & hond zul je moeten investeren, maar wat je ervoor terugkrijgt is goud waard.       " esther  Ja ben ik met je eens. Ik moet ook wel eens naar de wc haha dan zit mijn dochter toch echt in de huiskamer samen met de honden, of ik ga even naar boven. Mijn dochter is pas 3 en ik laat haar uiteraard geen uren alleen maar heus wel eens 5 minuten. Net was ze aan het toveren en geeft de hond een tikje (heel zachtjes) op haar billen. Ik zie het niet maar hoorde wat en kon het niet thuis brengen dus vraag aan mijn dochter wat deed je nou? Ze zei eerlijk Joy toveren dus uitgelegd dat dit niet mag en even straf gegeven.Na de straf moest ze Joy roepen, sorry zeggen en een knuffel geven. Nu liggen ze naast elkaar op de bank tv te kijken.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Welk ras zouden jullie hebben als....
Dan had ik geen honden gehad maar 2 tijgers. Ze denken namelijk dat ze dat zijn Vooral mijn chihuahua kan nog wel eens denken dat ze een cane corso kan verscheuren  en hapt gerust in zijn poten als ze de kans zou krijgen bij binnenkomst dus die gaat altijd even apart tot hij zn plekje heeft gevonden dan is het ook prima.    
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Opvoeding en kinderen
" Jacqueline. Ik ben dat met je eens! En schandalig hoe ze met de hond omgaan bah! Maar gasten lezen dit topic misschien ook. Ik denk dat je niet genoeg ervoor kan waarschuwen. Al ben ik het wel met je eens dat de leden hier het waarschijnlijk wel weten ja. " jaimie  Ja het is ook schandalig ! maar ja ik kan niet meer doen dan blijven hameren op stop daar mee en zodra ik zie dat hun kinderen het doen zeg ik er ook wat van. Ik vatte het op als een tekst voor de hp leden Gelukkig is het al zo dat als je op google hond en kind intoetst je bij hp uitkomt  maar een extra vermelding is nooit weg idd.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Opvoeding en kinderen
"   Daar zou je van versteld staan hoeveel kinderen er door de eigen hond of van familie/bekende gebeten worden. Wij zien het geregeld voorbij komen en dat wij denken vroeg of laat..... Alleen in België al, jaarlijks 100.000 ernstige beten Ook deze medaille heeft een keerzijde. Een hond in huis hebben, is niet zonder gevaren. Jaarlijks krijgen 100.000 Belgen een beet die medische verzorging eist. Kinderen zijn dubbel zo vaak het slachtoffer van bijtongevallen dan volwassenen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat kinderen het vaakst thuis en door honden die ze kennen, worden gebeten. In 86 procent van de gevallen blijkt de beet trouwens uitgelokt door het kind. " Eliane Ik denk dat het wel meevalt  dwz als men zijn/haar kind normaal opvoed en de normale normen en waarde leert gebeurd dit bijna niet.Laat jij je hond half mishandelen (voorbeeldje: mijn buren vinden het normaal dat hun kinderen aan de staart trekken, in de nekvel pakken, over de hond heen gaan liggen you name it. Zelf grijpen ze de hond regelmatig in zijn nekvel omdat hij dan niet alla minuut luistert en dus in de weg ligt volgens hun etc. ) dan vraag je erom. Ik heb de beste mensen als tig keer gewaarschuwd helemaal nu de hond kanker en dus pijn blijkt te hebben maar ze gaan door naja prima eigen schuld dan.De hond is in dit geval fout volgens alle mensen die het verhaal gaan horen en niet weten hoe er met de hond wordt omgegaan. Dit gebeurd veel en dit veroorzaakt merendeel van de incidenten, gewoon niet fatsoenlijk met dieren omgaan.Ik weet voor 99% zeker dat iedereen die op hp kinderen heeft het compleet normaal is om je kind te leren hoe of wat maar ook zeer zeker om je hond te leren hoe of wat.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Opvoeding en kinderen
Denk dat elke ouder die zowel hond als kind heeft dit wel weet.Sowieso weet iedereen hier dat wel ;-) Grootste groep kids die gebeten worden zijn kinderen die geen huisdieren hebben en de honden die het doen zijn honden die geen kinderen gewend zijn.  
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Chihuahua aanschaffen
Ik zou idd op de site die Jaimie gaf kijken. Bel ze op, maak een afspraak en ga kijken. Neem NIET meteen een pup mee, een fokker die dat doet moet je meteen links laten liggen. Een beetje fokker (en er staan goede op die 5 jaar geleden ook al goed waren) laat je langskomen, laat je alles zien, legt alles uit, laat de stambomen inzien, de testresultaten van vader en moeder, laat moeder zien maar ook zeker de vader (die hoeft overigens niet daar te wonen) en plaatst je op de wachtlijst. Bruin is mooi maar staar je er niet blind op. Het oog wil ook wel maar belangrijker is een hond die bij je past en als de zwarte bijv dat doet en de bruine niet dan moet je serieus overwegen of je perse de bruine wil. Succes !
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Chihuahua aanschaffen
Ik zou idd op de site die Jaimie gaf kijken. Bel ze op, maak een afspraak en ga kijken. Neem NIET meteen een pup mee, een fokker die dat doet moet je meteen links laten liggen. Een beetje fokker (en er staan goede op die 5 jaar geleden ook al goed waren) laat je langskomen, laat je alles zien, legt alles uit, laat de stambomen inzien, de testresultaten van vader en moeder, laat moeder zien maar ook zeker de vader (die hoeft overigens niet daar te wonen) en plaatst je op de wachtlijst. Bruin is mooi maar staar je er niet blind op. Het oog wil ook wel maar belangrijker is een hond die bij je past en als de zwarte bijv dat doet en de bruine niet dan moet je serieus overwegen of je perse de bruine wil. Succes !
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Chihuahua aanschaffen
Zogenaamd hebben ze veel pups omdat veel teefjes tegelijkertijd loops zijn. Loopheid heeft niets met dracht te maken immers hoef je ze niet allemaal te laten dekken. Zie niets over stamboom terwijl je die juist wil hebben en als ik de foto's zie van de pups brrrrr kriebels lopen over mijn rug.Ik zou lekker even verder kijken. Er zijn genoeg goede fokkers !
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in puppy eet alles behalve hondenvoer
Goedzo !! je pup is nu al de baas in huis.    Hij vreet alles wat niet mag waarom laat je dat toe? Je hebt het arme beestje net en gaat nu al je eigen eten geven (mensen eten er bestaat niet voor niks hondenvoer) Beetje doorzetten en een hond krijgt vanzelf honger. Geen snoepjes geven maar een brokje, niet van de straat laten vreten (jij bent de baas dus bepaald dit) maar gewoon hondenvoer  geven.  
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Renske
Vriezen weet ik niet of dat kan. Hier 2 kleine hondjes en wij deden het idd in een tupperwarebak en dan deden ze er 2/3 dagen samen mee.Mengen hoeft niet want je geeft nu al duck dus hij is aan het soort voedsel gewend.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Renske
Goed spul hoor hier een hele poos gebruikt. Ik kon echter niet meer tegen de lucht dus terug op brokken (zonder graan uiteraard). Nooit geen klachten over gehad.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Pup
Dat is toch heel snel opgelost?   Zet je laptop of pc camera aan (webcam) en op je telefoon installeer je ook skype (of tablet waar je internet op hebt staan als je dat hebt) skype huisaccount met skype telefoonaccount laten bellen en je hebt een directe verbinding en kan je honden altijd horen. Ook bestaat er een opneem functie dus als je buurman zegt de honden blafte en jij weet zeker van niet heb je bewijs en kan je hem dit laten zien/horen en is hij dus bezig met laster.   Heb je dit allemaal niet dan zou ik de honden ergens anders onderbrengen of gewoon thuis laten jammer dan voor de buurman. Het is spannend genoeg voor een pupje en de ontmoeting kan beter ergens anders plaats vinden dan bij de fokker of in de auto (en meteen met elkaar in 1 kleine ruimte moeten)
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in 'Mens hecht zich op zelfde manier aan hond als aan baby'
"  Ik bedoel ook meer qua aandacht, als ze eerst overal mee heen mochten enzo. " Jenny Nee dat is natuurlijk geleidelijk gegaan maar ben ook meer thuis. Dochterlief slaapt met haar 3 jaar nog steeds smiddags dus dan altijd thuis. Als ik naar mijn ouders of schoonouders ga, gaan ze altijd mee maar op elke andere visite niet meer terwijl dat normaal wel was. Normaal kon ik me dan ook richten op de honden helemaal als er andere honden waren met wie er gezeur kon optreden maar nu is dat gewoon veel moeilijker doordat ik mijn dochter in het oog moet houden dus om gezeur te voorkomen lekker thuis.Heb bij hun totaal geen verschil gemerkt, het is ook niet zo dat ze geen aandacht meer krijgen en dat scheelt denk ik wel. Tis puur het niet meer meegaan naar andere mensen maar ook dat is minimaal doordat je met een kind veel minder snel zomaar even weggaat.  
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in 'Mens hecht zich op zelfde manier aan hond als aan baby'
"  Vonden ze dat niet naar dan? Lijkt mij vervelend ineens op de tweede plaats gezet te worden. " Jenny nee althans dat is me niet opgevallen. ik betrok ze meteen  bij de baby maar je leven veranderd nu eenmaal zodra er een baby is daar doe je niks aan.  ik denk dat het ook meer een menselijk gevoel is om op de eerste of tweede plaats te komen immers heb ik twee honden en beide zijn evenveel, het is niet dat de een belangrijker is dan de ander.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in 'Mens hecht zich op zelfde manier aan hond als aan baby'
Nou inmiddels kan ik bevestigen dat je ze idd niet met elkaar kan vergelijken.   Hier waren de honden nr 1 TOT mijn dochter kwam. Van dag 1 op dag 2 was die rol over. Een kind is zooooo anders dan een hond juist emotioneel.   Gingen ze eerst altijd mee en liet ik ze nooit thuis is dat nu wel anders. Ze gaan veel vaker niet mee omdat het gewoon onhandig is (lees pretparken, vakantie's etc die kiezen we nu voor onze dochter uit en niet meer of de honden mee mogen)   Tuurlijk ben ik nog steeds gek op mijn honden en ze hebben er juist een vriendin bij want mijn dochter is ook gek op ze (en hoe leuk is het elke dag stiekem te bietsen en wat te krijgen haha)   Maar dat het wel degelijk anders is merk je pas als je kinderen hebt denk ik.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Zindelijk maken van puppy
" Ik vraag mezelf al heel de tijd af hoe ik mij pup zindelijk kan krijgen. Wat jullie ervaringen zijn hiervan? Ik heb mijn pup al bijna 3 weken en hij is steeds nog niet zindelijk heb al verschillende dingen geprobeerd. Wanneer ik mijn puppy buiten laat doet hij niets en zodra hij binnen is doet hij zijn behoefte. (Wel niet altijd).  Hebben jullie hier tips voor?  En wat zijn jullie ervaringen? Bedankt voor jullie reacties. "  Hopen dat je niet zo'n eigenwijs hebt zoals ik had want dan heb je een probleem. Mijn jongste hond was pas met 7 MAANDEN zindelijk. 3 weken pff tis echt niets. Gewoon op tijd naar buiten gaan, op staan als hij snachts niet zindelijk is en geduld hebben ! of het nu 3 weken, 3 maanden of 1 jaar duurt zindelijk worden ze indien je ermee bezig blijft !.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Hond, baby en auto..
Een baby hoef je niet achterin te vervoeren hoor De eerste tijd mag je gewoon de maxi cosi op de voorstoel neerzetten.Daarna mag het ook zolang de stoel maar in de achterste stand staat en de airbag is uitgeschakeld. Of je dat wil is een 2e natuurlijk maar soms kan het niet anders (meerdere kinderen, geen achterbank etc etc) Ik vond het toen ze zo heel klein was wel erg fijn om haar naast me te hebben ipv uit het zicht.   Wil je dat niet dan hond in de achterbak? Tuigje (wat sowieso wel verstandig is nooit een hond los)    
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef in Pup plast vaak binnen na uitlaten.
Ja hoor compleet normaal.   De ene plast alles in een keer en de andere juist in meerdere plasjes. Joy is nu bijna 5 en laat een heel spoor achter als ze plast hahaha. Plast tijdens de wandeling gerust een stuk of 15 keer kleine beetjes terwijl mijn andere alles in 1x doet of ze moet loops zijn dan gaat ze markeren. Als je merkt dat hij om het half uur moet plassen dan moet je eventjes om het half uur buiten tot hij door heeft dat hij het niet binnen moet doen en dan zal hij het ophouden tot de volgende ronde.
 

Vrienden van Yvonne & Chanell

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^