Over Sanne & Denise, Fanny, Vita

honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vita Hallo iedereen!

Ik ben Sanne en ik ben 23 jaar. Ik woon op een super mooie plek ergens in zuid Nederland. Heerlijk op de boerderij, waarbij wij een gedeelte van onze erf af hebben gezet en gras in gezaaid voor de honden. Elke dag geniet ik van het uitzicht, de vrij lucht en dat de honden lekker kunnen ravotten!
Des ondanks proberen we zoveel mogelijk uitstapjes te maken zoals het bos of het strand etc. Ook maken wij uiteraard elke dag 2 grote rondes.

Onze eerste hond was Fanny (2010) een boerenfoxje met een klein staartje. Fanny kwam als pup gelijk naar ons toe en hebben we besloten dat Fanny met ons mee ging. Heerlijk die puppy tijd! Fanny is de eerste pup die ik bewust mee maak. Altijd honden gehad, maar toen ik 2 was waren zij pup, tja daar weet ik niet veel meer van. 

2 jaar later kwam Vita, een halfzusje van Fanny. Zij hebben dezelfde moeder. Vita lijkt qua aftekeningen en kleur op Fanny, alleen een ander koppie. Vita is een heerlijk hondje die het goed kan vertellen. Ze maakt goed duidelijk als ze iets wil door middel van een blafje en groots met haar kont te schudden! 

Augustus 2015, nooit gedacht dat het zo zou lopen, kwam Denise op m'n pad. Denise is een Spaanse dame en komt uit een dodingsstation. Voordat Denise kwam, moest ik eerst nog een maand extra wachten, de geplande datum (tot 2x toe) ging helaas niet door... Maar eindelijk kwam ze! Denise is heel sociaal naar andere mensen en honden. 
Samen met Denise ben ik actief in de hondensport, behendigheid. Dit vindt ze erg leuk om te doen en gaat er de volle 100% voor! 
Mijn eerste eigen hond! En oh, wat ben ik trots op haar!! 


Gezellig dat je even een kijkje komt nemen!!

Krabbels aan Sanne & Denise, Fanny, Vita

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 19 oktober om 12:05
Hoi Sanne, zie je berichtje nu pas (paar dagen weinig online geweest). Die collages maak ik met Photoshop Elements. Ik ben geen Photoshop-held, maar vind het wel leuk om af en toe eens wat leuks te maken :) Groetjes, Cindy
honden page profiel WerkhondWerkhond schreef om 22 mei om 21:14
leuke hondjes, van waar heb je ze..?
honden page profiel LizzyLizzy schreef om 14 mei om 21:58
leuke hondjes heb je! Ik heb ook een boerenfox, en woon ook op een boerderij.
honden page profiel Alexandra & MikeyAlexandra & Mikey schreef om 06 juli om 19:24
Hi, bedankt voor je uitnodiging :) En wat een mooie hondjes heb je. Lijkt me heel fijn zo op een boerderij met lekker de ruimte. Geniet er maar van! :) Groetjes Alexandra
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 10 juni om 17:37
mooie beestjes x
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 10 juni om 10:36
sanne, fijn dt je weer terug bent, kom op hoor, niet meer weg gaan nu, dan kan je veel beter even een timeout nemen, even een weekje wegblijven en dan weer terug komen, ben blij dat je er weer bent.
honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita schreef om 10 juni om 09:15
Ik had mijn profiel verwijderd, maar daar kreeg ik de dag later toch spijt van dus vandaar dat ik er weer ben!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sanne & Denise, Fanny, Vita heeft 5094 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Sanne & Denise, Fanny, Vita zeer positief gewaardeerd bij 60 waarderingen.

Berichten en online status
Sanne & Denise, Fanny, Vita was voor het laatst online 5 jaar, 1 maanden, 1 weken, 1 dagen, 10 uur, 9 minuten, 4 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^