HondenPage baasje Arianne,Billy,Senna en Chica

Over Arianne,Billy,Senna en Chica

honden foto van Arianne,Billy,Senna en Chica Billy,Senna en Chica

Hallo ik ben Arianne.

Toen 6 oktober 2007 mijn beste vriend overleed Mike (labrador/mechelaar kruising) op de leeftijd van bijna 14 jaar (hij was bij me vanaf 8 weken) stortte mijn wereld in hij was het liefste wat ik had in mijn leven en we waren altijd samen Jut en Jul onafscheidelijk tot op de laatste dag. Zonder hem voelde ik me verloren hij was de betere helft van mij en ik ging na zijn overlijden doelloos door het leven,zonder hem was niks meer leuk. Ik had mezelf voorgenomen nooit meer een hond te nemen aangezien mijn verdriet onbeschrijfelijk groot was en niemand aan hem zou kunnen tippen.

Aangezien ik mijn hele leven al een hondenmens ben ging het na ruim een jaar toch weer kriebelen ik miste de oprechte vriendschap en onvoorwaardelijk liefde die alleen een hond je kan geven.

December 2008 kwam er een klein apie op mijn pad van 10 weken oud onze Billy hij komt uit een nestje van 3 en zijn zusje was de avond ervoor al opgehaald zijn broertje was er ook nog en je raad het al ik was op slag verliefd op dat kleine gekke manneke toen we uiteindelijk met Billy richting huis vertrokken zei ik nog komt er ook nog iemand voor z'n broertje maar de fokker gaf aan dat ze hem waarschijnlijk niet zou verkopen aangezien hij een te lange tong heeft die dus altijd een stukje uit z'n mond hangt en ik dacht nog jeetje wat zielig hij is toch prachtig.

Toen we in de auto zaten en zo'n 3 straten verder waren keken we elkaar aan en mijn man zei en het andere hondje dan waarop ik zei zielig he, en hij pakte meteen de telefoon en heeft de fokker gebeld om te zeggen dat we het andere hondje ook kwamen halen ons clowntje Senna. Wij in de zevende hemel natuurlijk en dat zijn we nog steeds.

Wat ik nog steeds bijzonder vind is dat hun geboren zijn op 6 oktober 2008 mijn lieve Mike is overleden op 6 oktober 2007 aangezien ik niet in toeval geloof zie ik het als een teken van hem hij wist dat ik weer een doel in mijn leven nodig had en dat is gelukt ik mis Mike nog iedere dag maar denk steeds vaker aan hem met een glimlach en koester iedere herinnering ik draag hem voor altijd mee in mijn hart.

November 2009 komt onze kleine diva Chica in ons leven een klein smurffie met een mega ego echt een super meid en van de drie heeft zij de grootste mond onze jongens zijn stapelgek op haar het zijn echt de 3 musketiers zo lief.
We hebben haar laten helpen aangezien we absoluut geen ongelukje wilde en met 2 boy's in huis is dat risico natuurlijk heel groot.

Ze zijn ons grote geluk alledrie heel verschillend maar even fantastisch en ik ben trots en gelukkig dat ik mijn leven met hun mag delen iedere dag weer.

Krabbels aan Arianne,Billy,Senna en Chica

honden page profiel Arianne,Billy,Senna en ChicaArianne,Billy,Senna en Chica schreef om 18 augustus om 13:05
Hoi Lobbeke, Bij Billy hangt z'n tong er een stukje uit als hij moe is. Senna heeft altijd z'n tong uit z'n mond zijn tong is echt te lang.
honden page profiel profiel verwijdertprofiel verwijdert schreef om 16 augustus om 14:54
vind de chi een leuk ras.-de tong hangt eruit bij de hondjes, verlamming??
honden page profiel Arianne,Billy,Senna en ChicaArianne,Billy,Senna en Chica schreef om 11 augustus om 21:56
Hoi Mirjam jou Plukkie is ook een schatje zeg. Rosmalen is inderdaad dichtbij.
honden page profiel Arianne,Billy,Senna en ChicaArianne,Billy,Senna en Chica schreef om 11 augustus om 21:52
Hoi Nika sorry dat ik nu pas reageer, lief he de 3 musketiers en Senna is echt een schatje kan niet snappen dat niemand hem zou willen hebben
honden page profiel MirjamMirjam schreef om 08 augustus om 19:41
Hoi, Leuke hondjes heb je! Las net dat je in den bosch woont, dat is dichtbij!(ik woon in rosmalen) ;)
honden page profiel NikaNika schreef om 20 juli om 07:40
Zo schattig met 3! En Senna ziet er gewoon heel lief uit met die lange tong. Ik zou hem ook meegenomen hebben :-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Arianne,Billy,Senna en Chica heeft 298 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Arianne,Billy,Senna en Chica zeer positief gewaardeerd bij 10 waarderingen.

Berichten en online status
Arianne,Billy,Senna en Chica was voor het laatst online 7 jaar, 11 maanden, 1 weken, 3 uur, 17 minuten, 34 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^