HondenPage baasje Sharona snoopy & Lady †

Wat schreven de vrienden van Sharona snoopy & Lady † op het forum

honden page profiel michellemichelle schreef in Verhaart een Cavalier echt zó veel?
Verharen doen ze zeker veel. Mijn cavalier is ruim 12 geworden zonder kwaaltjes, dus er bestaan zeker wel gezonde cavaliers... maar blijft ook kwestie van geluk hebben. Maar dat is met veel rashonden.
honden page profiel michellemichelle schreef in Stel je zelf even voor
Ik ben Michelle en heb een zoontje van 2 die net als mama gek van dieren is... d(^_^)b Nu wil ik graag een Boomerpup aanschaffen en dus aan het rondspeuren op 't net. Heb net een topic gestart waar jullie de hondjes vandaan hebben! Leuk al die knappe hondjes te zien!
honden page profiel michellemichelle schreef in nieuwe leden stel je even in dit topic je eigen voor wie je bent en over je hond
Ook ik zal me voorstellen. Mijn naam is Michelle en ben al heel mijn leven gek op dieren. In het bijzonder honden. Volgend jaar willen we een hondje aanschaffen. Wat voor hondje zijn we nog niet helemaal uit. Ik fotografeer veel honden in mijn studio, dus kom veel leuke rassen/kruisingen tegen.
 

Vrienden van Sharona snoopy & Lady †

honden foto van michelle

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^