Over Anne-Wil (baasje van Juno)

honden foto van Anne-Wil (baasje van Juno) Hallo!

Mijn naam is Anne-Wil en ik woon samen met mijn vriend Serge, baby Mees en onze twee honden: Ney en Juno.
Ney is een Spaanse zwerfhond van 7 jaar oud (naar schatting) die we in het voorjaar van 2016 geadopteerd hebben.
Juno is vanaf pups af aan bij ons, en is inmiddels alweer 4 jaar oud.

Dankzij Juno ben ik me gaan verdiepen in de honden lichaamstaal en hun gedrag. Ik ben terecht gekomen bij de opleiding van Turid Rugaas en ben in 2016 afgestudeerd. Nu ben ik dan ook mijn eigen bedrijfje begonnen waarmee ik ga proberen de kennis verder te verspreiden. 

Elke hond verdient het om begrepen te worden door zijn baasjes. En als de baasjes hun hond begrijpen kunnen ze begrip opbrengen voor zijn keuzes - en uiteindelijk de hond gaan helpen om soms een andere keuze te maken.

voor meer informatie surf naar: Know Your Dog

Groetjes Anne-Wil

Krabbels aan Anne-Wil (baasje van Juno)

honden page profiel Brigith Brigith schreef om 28 juni om 15:51
Hoi Anne wil, Ik wil ook naast mijn fulltime baan (zorg) eindelijk mijn droom waar maken door een opleiding met honden te doen. Ik denk ook aan de opleiding van calming signs, turid rugaas. Hoe heb jij deze opleiding ervaren?? Is het te doen naast een fulltime baan? Hoor het heeeeeel graag van je! Groetjes brigith
honden page profiel BoogyBoogybijna goedgekeurde fokker schreef om 02 november om 15:31
Hi Hi, Nou ik ben eindelijk een beetje ontkidststst ;-) en doe weer een beetje mee hier! Wat zijn jullie toch super baasjes voor Juno, hartverwarmend!
honden page profiel RemonRemon schreef om 24 april om 21:54
Hoihoi, Na het lezen van je topic over het mank lopen van Juno, was ik benieuwd hoe het nu met hem ging. groetjes Remon
honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik schreef om 07 november om 00:24
En wat gaat de toekomst brengen?........een 'broertje' of 'zusje' voor Juno? Lees je ook goed in wat betreft de (mogelijk) voorkomende ziektes want dat zijn er nogal wat. Spannend, spannend!!!
honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik schreef om 10 oktober om 22:07
Hey Anne-Wil! Zag net je krabbel pas, was ff heerlijk op 'vaderlandse bodem' en internet vrijwel niet aan gehad. Ja het gaat beter met Ten maar we zijn nog altijd een 'work in progress' hoor. De opwinding is er nog steeds en als het aan hem lag ging hij erheen. Het is wel minder intens en hij komt er daardoor ook sneller en makkelijker uit. We hebben zowaar af en toe alleen maar een bedrukte piep zonder verdere drama! Het ging een tijd langzaam maar gestaag steeds beter tot een kleine maand geleden toen hadden we een onverwachte terugval. Nu gaat het dik een week eigenlijk beter als voorheen. Ach ja, doorzetten en geduld he?! En bij jou?
honden page profiel NatasjaNatasja schreef om 05 september om 11:33
Heej haha ja dacht doe is gek ;)
honden page profiel Janneke-TannekeJanneke-Tanneke schreef om 07 juli om 22:40
Heey, sorrie voor de late reactie maar had je krabbel niet gezien. Nog bedankt voor je lieve wensen, helaas is het niet meer goed gekomen. Maar vind je reactie wel super lief.
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 27 juni om 11:27
Hallo Anne-wil, bedankt voor je krabbel. Wat toevallig zeg! Jullie hebben ook een hele leuke hond! Echt een schatje. Liefs, Uma
honden page profiel Atlas en PhoebeAtlas en Phoebe schreef om 17 juni om 09:11
Dank je wel! De paarden waren vanaf het begin al erg geïnteresseerd in de honden. En onze hondjes gedroegen zich niet alleen erg lief en vriendelijk tegenover de paarden maar ze behandelden de paarden daarnaast ook met veel respect. Ze vielen de paarden nooit lastig of zo, zelfs niet toen ze pups waren. Jouw Juno is erg schattig! :) Wat een aparte kruising en wat interessant dat hij (tenminste op die foto's) niet eens een beetje op een Berner Sennenhond lijkt
honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala schreef om 01 juni om 14:31
Dank je wel ! Juno is ook een knapperd hoor !
honden page profiel linnekelinneke schreef om 24 mei om 13:51
hey, bedankt voor je krabbel (ik zie die dingen altijd pas laat) jij hebt ook een leuke kruising die ik eerlijk waar nog nooit ben tegen gekomen ;-) maar wel een mooie!
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 16 mei om 21:22
Dan moet t goed komen ;-) oh je komt niet daar uit de buurt? Ja het openlucht theater ken ik uiteraard. Kijk maar wanneer je zin hebt om wat af te spreken.. Ben er meerdere malen per week te vinden. Groetjes
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 16 mei om 20:32
Ah, toch goed gezien. Uhm ja hyper wel opdringerig niet ;-) Kaya is meer van de mensen maar soms is ze met honden ook heel leuk. Het is meer voor t baasje haha. Waar loop jij in t bos? Ik op verschillende plekken.. Rondje bij café Favié, of bij het KLM gebouw of de hockey velden. Eigenlijk overal wel.. Groetjes Loes
honden page profiel HondenbaasjeHondenbaasje schreef om 16 mei om 14:36
Mag ik even zeggen dat jullie een práchtige hond hebben!
honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik schreef om 14 mei om 02:01
Ja, ja je blijft ermee bezig he? Denk dat 50% hier op HP er wel mee kampt of gekampt heeft. En van de overige 50%, laat de helft de hond volgens mij nooit aan de lijn uit. Ben allang blij dat het geen (angst) agressie is. Maar blijft jammer uiteraard. Ja hier niet zo'n succes met stabiele honden en betrouwbare bazen helaas. En ben niet van plan om mijn honden als proefdier in te zetten om de stabiliteit en bijtrem van een andere hond te testen. Veel te veel bijtincidenten. Maar ik blijf erin geloven, eens zullen wij toch ook kunnen zeggen dat dit achter ons ligt?!?!?
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 13 mei om 11:21
Als ik het goed gezien heb (fotos) kom jij ook regelmatig in het amsterdamse bos, klopt dat? Misschien eens samen wandelen? Groetjes Loes
honden page profiel Joyce • Beau & BenjiJoyce • Beau & Benji schreef om 10 april om 12:20
Wat een mooie hond is Juno!
honden page profiel Nouri Nouri schreef om 18 maart om 22:42
Wauww.. wat is juno mooi gegroeid zeg! echt een prachtige hond..
honden page profiel WillekeWilleke schreef om 16 maart om 17:06
Hee! Dankjewel! Ja het is zeker een schat van een hond, we genieten elke dag van hem! Hij is nu 4,5 maand en hij groeit als kool! Hij komt van loosbroekerhaustollers, dit zijn ontzettend lieve mensen met hart voor de zaak! Juno is ook echt een mooierd! Hoe oud is hij nu?
honden page profiel LotteLotte schreef om 18 februari om 15:33
Hi! Hoe gaat het met Juno? Ook lekker aan het puberen?
honden page profiel Peter & DinosPeter & Dinos schreef om 18 januari om 18:18
hoi hoi ja dit is nog niet een halve boom maar daar sleept hij ook mee lekker hoor. Las op een topic dat Juno ook kwijlt(vies hoor)geintje maar wist niet dat ridgeback dat ook doet, misschien berner sennen invloed?? zie er trouwens niets van een berner inzitten. Was moeder ridge of vader??
honden page profiel NacNac schreef om 10 januari om 14:29
Allereerst excuses dat ik niet eerder gereageerd heb op jouw krabbel, ben behoorlijk druk geweest afgelopen week (en vergeet dan naar de evt krabbels te kijken). Jammer dat die nieuwe hondenschool eigenlijk ook niet is wat je zoekt. Ik weet niet waar je woont, maar de hondenschool waar wij met Kyana zijn geweest, zijn echt super, de eigenaresses hebben beide ook een aantal Ridgebacks (totaal 7 dacht ik). Deze school is in Nieuwendijk. He en blijf volhouden hoor en heel consequent, dan komt het echt goed!! Liep net tijdens het wandelen aan 'jouw probleem' te denken en bedacht me dat ik met Kyana soms ook zo moedeloos werd, continu trekken. Weet nog dat ik op een stukje van 20 meter wel 10 keer moest stilstaan (mn man kwam soms gewoon terug, zo'n tabak had ie van dat stilstaan), maar we hebben doorgezet en nu gaat het gewoon super, ze loopt nestjes naast me (alleen als er andere honden aan komen, kan het wel eens even 'misgaan'). Succes hoor!!
honden page profiel SiberienneSiberienne schreef om 08 januari om 19:31
Wat wordt het toch een mooie hond! (En een leukerd op de foto's)
honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness schreef om 03 januari om 16:00
Hoi Annewil, Ik was benieuwd of je al verandering aan Juno hebt gemerkt na zijn castratie! Hier is het verschil nu heel duidelijk... hij is een klein beetje dikker geworden en nog liever! Hoop dat het bij jullie ook zo goed is gegaan!
honden page profiel NacNac schreef om 02 januari om 16:32
Klopt, één en dezelfde !! Ik weet niet zeker of jij ook actief bent op het Rhodesian Ridgeback 1,2,3 forum, daar zijn 'ze' normaliter wat 'actiever'. Succes met Juno hoor, komt heus wel goed. Groetjes
honden page profiel JudeJude schreef om 02 januari om 14:26
Hehoi! Ik zie net je krabbel! We hebben inderdaad allebei een veel te lieve én enthousiaste hond! Haha... Ergens vind ik het niet zo erg, maar merk dat anderen het nooit zo fijn vinden dat Nero zo enthousiast is. Ten op zichte van jou heb ik een voordeel... Nero blijft wat kleiner en is wat minder zwaar om te houden en voor andere hondjes. Jj hebt een enthousiasteling én een knappe reus!! ;)
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 01 januari om 22:14
Haha... Toen ik naar je foto's kwam kijken zag ik ook wel de gelijkenis in die ogen en dat neusje )Nee, spijtig geoeg weteneniets over Kylie. er werd door de da vnhet asiel geschat dat ze geboren is half augustus 2002 en ze is gevonden en binnengebracht in de kerstvakantieperiode, dus toen ze ongeveer 4,5 maanden was. Die DA heeft in haar documenten kruising mechelse herder gezet. at zien de meesten ook vooral in de kleuren en tekening van haar vacht.
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 01 januari om 03:21
Wat een mooie lieve hond is Juno !! Leuke kerstkaart ook :-) Groetjes.
honden page profiel sylsyl schreef om 25 december om 08:38
Dank je wel, ben ook super blij met ze! Maarre jij mag ook niet klagen hoor! Vooral die foto met gewei, super schattig !
honden page profiel Alexandra & MikeyAlexandra & Mikey schreef om 14 december om 14:21
Dank je :) Ja, ik vond het leuk zo'n pupje, maar ook wel heel zwaar, dus vandaar :) Wel sneu die fotos op je profiel van zijn buikje, hoop dat hij snel opknapt! Het is wel echt een heel mooi kind hoor, en een aparte kruizing :) Gr. Alexandra
honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik schreef om 13 december om 23:12
Er zitten echt hele leuke foto's tussen hoor! Lees nu hierboven ook pas dat hij een kruising is. Wie is wat voor een ras van zijn ouders?
honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness schreef om 24 november om 17:58
Ow dat is minder! Hopelijk gaat het snel beter! Aan jouw aandacht voor hem zal het vast niet liggen ;) Knuffel aan Juno!!
honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness schreef om 24 november om 10:47
Hoi Anne-wil, Hoe is het verlopen met de castratie? Hoop dat Juno niet teveel last heeft gehad! Groet Petra
honden page profiel NacNac schreef om 19 november om 20:11
Hey Anne-Wil, Maar even buiten het forum om: wat een zorgen kan je je maken over je hond hè, kan me dat zo goed voorstellen !! Kyana is nu loops en wij willen haar nu dan ook over ongeveer 3 maanden laten steriliseren, dus ik krijg het (denk ik) dan ook wel even voor mn kiezen :-(. Misschien nog een ideetje voor je: ik heb, toen Kyana net bij ons was, een (metalen) kruik in een sok gedaan en lekker bij haar gelegd, misschien kan je dit ook bij Juno doen. Nou sterkte hoor vannacht!!
honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness schreef om 18 november om 19:51
Hallo, Sorry ik zag vandaag pas je berichtje. Guinness is 2 en we hebben hem net pas gecastreerd. Hij markeert wel nog heel veel, maar misschien gaat er dat nog vanaf. Op de dagopvang gaat het al beter heb ik begrepen :) Heb je Juno al laten castreren? Heeft hij veel last gehad? Sorry voor de late reactie! Groet Petra
honden page profiel SophieSophie schreef om 26 oktober om 10:40
Hoi! Lees net je berichtje pas :) Dankje haha we hebben er een goodybag mee gewonnen van het bedrijfje waar we de bal hadden gekocht ;) Maar wat een heerlijke hond hebben jullie! Onze vorige hond was een Rhodesian ridgeback ;) Schatten van honden! Groetjes sophie
honden page profiel esther esther schreef om 18 oktober om 15:46
Wat een dot van een hond is jouw Juno...:D
honden page profiel Carmen & LeviCarmen & Levi schreef om 18 oktober om 15:35
Wij wonen in Flevoland, maar zijn wel af en toe in Noord Holland, misschien kunnen ze wel een keertje lekker spelen :-) De schrik is van mij een beetje af, nou eigenlijk, de boosheid, was echt boos. Vooral dat die vrouw bleef roepen: ze doen niks! ze doen niks! Nou, ik was al gebeten toen!
honden page profiel Rellende PubersRellende Pubersgoedgekeurde fokker schreef om 18 oktober om 12:47
Ja hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Lol!
honden page profiel MiloMilo schreef om 15 oktober om 21:53
Wat een mooi kruising. Echt een knapperd!
honden page profiel pienpien schreef om 12 oktober om 18:35
Hey Anne-Wil, bedankt voor je krabbel ik raad zo dat je J-jay bedoeld ;-) Juno is een leukerd!! Die foto chillhouding 2 is echt geweldig!
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef om 09 oktober om 16:47
haha die foto met 'donkergroen is waar Juno plast'! xD zo leuk!!
honden page profiel Billie BBillie B schreef om 26 september om 16:13
Ja klopt, ik woon in Zaandam. Wel aan de andere kant ;-). Bij de Den Uylbrug. Ik heb ook nog een foto gemaakt van de Zaanse Schans, die staat bij mijn foto-wedtrijd foto's. Er schijnen twee dezelfde border collies op de Zaanse Schans te lopen.. Maar leuk dat je dicht in de buurt woont, misschien kunnen we eens samen wandelen? Groetjes Susan
honden page profiel Billie BBillie B schreef om 23 september om 18:49
Hey, ik zie een bekende achtergrond bij je foto's! Woon je ook in Zaandam/Zaandijk? Groetjes Susan
honden page profiel Veronique, Hugo, Jay-Dee & MandyVeronique, Hugo, Jay-Dee & Mandygoedgekeurde fokker schreef om 19 september om 15:25
Ik heb je laatst een bericht terug gestuurd op de vraag die jij mij stelde. Ik hoop dat je er iets aan hebt en dat het werkt bij jou. iig veel succes. Groetjes Veronique
honden page profiel Team Black & WhiteTeam Black & White schreef om 16 september om 20:07
mooie hond heb je!!
honden page profiel ingeborgingeborg schreef om 14 september om 13:28
Hoi, wij gaan in Tilburg naar de puppycursus. Groetjes
honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala schreef om 11 september om 10:02
Hey ! Dank je wel ! Het zijn zulke leuke honden ! En ze leren echt heel snel ! Jouw hond is ook een schatje hoor !
honden page profiel LotteLotte schreef om 01 september om 10:01
Wat een schatje!
honden page profiel SiberienneSiberienne schreef om 22 juli om 21:36
Was de derde sessie van Spot hoor ;-) Shadow kan het nog steeds niet... Ik vind Juno zo leuk!
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 13 juli om 23:23
Wauw, wat een knapperd! <3
honden page profiel Cindy & JaydenCindy & Jayden schreef om 11 juli om 11:44
Wat een super mooie en leuke pup zeg! Echt geweldig! Wij hebben ook net een week onze eerste pup samen...altijd wel honden gehad maar dit is de eerste van ons samen. En idd is het zeker wennen maar wel super leuk!! Geniet ervan!
honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) schreef om 29 juni om 13:06
Dank je wel :) Geen probleem om hem uit jouw naam nog even extra te knuffelen!!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 29 juni om 09:48
Ach wat een dotje !! Zo'n mooierd !!! Zorg er maar goed voor en geef hem een dikke knuffel van me !!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Anne-Wil (baasje van Juno) heeft 4052 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Anne-Wil (baasje van Juno) zeer positief gewaardeerd bij 109 waarderingen.

Berichten en online status
Anne-Wil (baasje van Juno) was voor het laatst online 6 jaar, 9 maanden, 2 weken, 2 dagen, 12 uur, 31 minuten, 48 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto au poot honden foto in het bos honden foto Lekker tillen! honden foto honden foto Gewoon Juno, 13 weken oud
Anne-Wil (baasje van Juno) heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Juno


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^