HondenPage baasje fj-Spencer en Kita

Over fj-Spencer en Kita

honden foto van fj-Spencer en Kita Hallo honden vriendjes

Wat leuk dat jullie even tijd nemen om dit te lezen
Ik zal me even voorstellen ik ben fj ben 30 jaar ben getrouwd met h en is 33 jaar, we hebben 2 kinderen A van 6 jaar en S van 2 jaar.

Nu even over de honden daar gaat het tenslotte om. We hebben eerst een rotweiler gehad genaamd Ira die hebben we helaas vorig jaar juli moeten laten inslapen.

Toen Ira 1 jaar was hebben we een Franse buldog pup in huis genomen genaamd Kay ging eerst heel goed maar toen Kay een jaar oud was begon hij ziek te worden en met anderhalf jaar hebben we Kay moeten laten inslapen.

Toen hadden we alleen Ira nog, toen Ira 3 jaar was begon het weer te kriebelen naar een fransje wij zoeken en toen vonden we spencer een herplaatser. Was toen bijna 2 jaar zeiden ze de paspoort lag nog bij haar zus en zus was op vakantie bla bla lulverhaal achteraf. Wij naar onze eigen dierenarts nieuw paspoort laten maken datum prikken en we wouden hem graag chippen. Eerst even kijken of hij gechipt was. Dat was het geval dan konden we ook er achter komen hoe oud spencer was en de medische gegevens chipnummer niet Europees en wij naar Belgiƫ bellen waar ze alle chips maken wouden het ons niet vertellen.
Heel vaag onze dierenarts is er ook achteraan geweest zonder resultaat. Het enige wat wij konden bedenken dat het een cosmetica hondje is geweest. Maak ook niet uit spencer is er niet minder lief onder.

14 juli 2011 hebben we Ira in moeten laten slapen.

13 April 2012 zijn we wezen kijken naar een oeb en mee naar huis genomen Kita hebben we haar genoemd het is een speelse leuke hond zo blij met haar.

bedankt voor het lezen

fj

Krabbels aan fj-Spencer en Kita

honden page profiel Butch&BellaButch&Bella schreef om 06 juni om 15:42
leuk om vriendjes te zijn en wat heb je leuke honden om te zien echt leuk
honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak schreef om 05 juni om 14:37
Wat een scheetje,en welkom hier.Hoe oud is Ira geworden?Poot van Nak,en van mij vriendelijke groetjes voor jullie allemaal.
honden page profiel pieterpieter schreef om 05 juni om 11:53
hallo ,wat een plaatje van een hond, ik ben helemaal weg van het ras tis onze eerste pup, we zijn dan ook de hele dag mee bezig.
honden page profiel fj-Spencer en Kitafj-Spencer en Kita schreef om 03 juni om 20:57
thxx
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 09 mei om 17:13
proficiat met jullie aanwinst het ziet er een lieverd uit

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

fj-Spencer en Kita heeft 144 ontvangen.

Berichten en online status
fj-Spencer en Kita was voor het laatst online 11 jaar, 6 maanden, 3 uur, 44 minuten, 28 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^