HondenPage baasje Baron

Over Baron

honden foto van Baron Ik ben Baron, een Oud Duitse Herder en kom van FayZah's Farm. Ik ben geboren in november 2010 en woon an sinds vorig jaar januari bij mijn baasjes in Zeeland. Ik ben daar dol en dol gelukkig! En zij zijn weer helemaal gek op mij! Dit omdat ik zo mooi, erg lief en nog steeds heel speels ben! En ze willen eeeecht nooit meer zonder mij!!!!

Krabbels aan Baron

honden page profiel Beau Beau schreef om 08 mei om 15:27
FayZah's Farm, prachtige honden hebben ze daar :) Voor ons was het ook niet echt in de buurt hoor, hebben er ruim vijf uur over gereden toen we haar op mochten halen
honden page profiel SuusjeSuusje schreef om 08 mei om 06:42
Hey hey, Idd! Ben het ook met de voorgaande berichtjes eens! Baron is een knappe hond met gevoel voor humor hihi Ik herken de situaties uit de foto's als geen ander...Die gebeurtenissen hebben we ook meegemaakt met ons herdermeisje... (Alleen toen haar gezicht was opgezwollen kwam het niet door een bijensteek maar kreeg ze een accute pollenallergie in het begin van de lente...) We dachten even dat we een stafford hadden toen we wakker werden... Och gerum... Maar is ook goedgekomen! Grappig he, met een hondje aan je zij gaat er geen dag zonder lach voorbij! Is echt! haha Geniet van ieder gegeven moment saampjes! Grtzzz Suus en een lebber van Rashja!
honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba schreef om 07 mei om 22:15
Haha zouden alle odh's zo raar slapen? Hier nog zo een die heerlijk op zijn rug overal tussen door gevlochten kan slapen ;) Ik vind Baron een erg mooie hond! ;)
honden page profiel Beau Beau schreef om 07 mei om 21:44
Baron is echt een prachtige hond, bij welke fokker heb je hem vandaan? Onze Beau komt uit Duitsland (:
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 07 mei om 00:50
prachtige herder heb je grts

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Baron heeft 126 ontvangen.

Berichten en online status
Baron was voor het laatst online 8 jaar, 5 maanden, 3 weken, 2 uur, 39 minuten, 45 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^