HondenPage baasje Fro & Peer

Over Fro & Peer

honden foto van Fro & Peer Hoi hondenvrienden!

Mijn naam is Fro en samen met mijn vriend Arjan zijn wij sinds kort de gelukkige baasjes van Peer. Peer is een Stafford van ongeveer 1,5 jaar (geschat door dierenarts) en komt uit het asiel. Peer is een vrolijke, vriendelijke, eigewijze, enthousiaste en lompe knuffelkont!
Peer heeft niet lang in het asiel gezeten want wij kwamen hem al snel ophalen. Na de eerste kennismaking waren we al meteen verliefd en was het voor ons duidelijk dat we hem een goede toekomst wilden bieden.
Onze nieuwe vriend moet nog wel dingen leren, daarom gaan we over een paar weken met hem op cursus.

Verder hebben we nog 3 konijntjes die we altijd binnen hebben gehouden en die met de komst van Peer naar buiten moesten. Peer vind de konijntjes erg interessant en staat er graag bij te kijken. Voor nu hebben de konijntjes een tijdelijke ren maar van de zomer gaat Arjan heus een konijnenparadijs bouwen!

Ik hoop hier veel te leren over onder andere gedrag en het voeren van rauw vlees. Peer krijg nu namelijk nog de brokken die hij in het asiel kreeg maar wij willen graag overstappen op rauw vlees. Ook zou ik graag met hem willen speuren omdat ik denk dat hij dat heel leuk gaat vinden. Tijdens het wandelen doet hij eigenlijk niets anders, hij is dan helemaal in zijn eigen wereldje. Hier kan ik gelukkig goede hulp bij krijgen van mijn lieve zus Dewi. (ook actief op dit forum) Zij geeft namelijk speurlessen.

Groetjes Fro en een knuffel van Peer!




PitaPata Dog tickers

Krabbels aan Fro & Peer

honden page profiel den,naat&pup roxden,naat&pup rox schreef om 05 mei om 17:10
ok nou das ook gek maar ok dan zie je nu de nieuwe bedankt!! gr den naat en rox
honden page profiel den,naat&pup roxden,naat&pup rox schreef om 02 mei om 16:50
nou8 das ook raar hoor de een ziet wel de nieuwe foto en de ander niet... maar bedankt gr den naat en rox
honden page profiel den,naat&pup roxden,naat&pup rox schreef om 23 april om 20:14
mag ik vragen wat voor profiel foto jioj bij ons ziet we krijgen m niet zichtbaar voor anderen? van 1 of 2 honden? gr den naat en rox
honden page profiel Mariska en Grace *Shiva(rip)*Mariska en Grace *Shiva(rip)* schreef om 18 april om 17:14
Hallo, ik vroeg me af wat de uitslag was van de kale plek op Peer zijn hoofd? Wat zei de dierenarts? Gr Mariska en een pootje van Grace
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 11 april om 08:51
Ocharme Peer toch, hij zal zo blij geweest zijn, een speelkameraadje ! Maarja, die is natuurlijk veel kleiner en zo'n enthousiaste hond als Peer is dan misschien wat veel ! Maar ik heb dat ook gehad met Tibo. Heb een vriendin met twee kleinere honden en in het begin was dat echt niet te doen, lastig tot en met en de kleintjes hadden geen rust. Maar we zijn bljven volhouden en nu gaat het heel goed. Hij kent ze en het is over ;-) Dus Peer lukt vast ook wel !! En het is zo leuk voor hem om een maatje te hebben !! Geef hem een dikke knuffel van me !
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 07 april om 20:18
Wat leuk dat je het asiel zo op de hoogte houdt !! Dat hebben ze altijd graag ! Hopelijk kan je fotootjes maken tijdens de wandeling van Peer met de Franse Bulddog, zou ik zooooo graag zien ;-) Moet een leuk duo zijn !!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 03 april om 10:01
Haha, dat herken ik wel, dat ze zoveel energie hebben, maar dat komt wel in orde hoor ! Peer zal jullie meer en meer als zijn roedel/baasjes gaan zien en de rest volgt wel ! Gewoon geduld en de tijd nemen ! Is er misschien geen andere Staffie in de buurt waar hij mee kan spelen, dan gaat het wat gelijk op in energie hé. Ik ben dit weekend gaan kijken bij mijn lievelings Staffie uit het asiel. Die is 3.5 maand geleden geplaatst en ik kon me echt niet bedwingen om even langs te rijden bij de nieuwe baasjes. Ze is een enorme waker, jaagt iedereen weg, maar mij herkende ze meteen. Was zo ontroerend. Ze ging mooi zitten en hoe dichter ik kwam, hoe meer haar staartje ging. En haar baasjes hebben toegezegd dat ik haar nog mag bezoeken een een volgende keer neem ik haar mee op wandel ;-) Dat wilde ze namelijk nu ook al heel graag, ze ging aan de poort staan met een snuitje van "kom we gaan" ;-) Ze zijn zo slim en lief, je hebt echt voor een superras gekozen ! Peer gaat jullie nog veel plezier bezorgen en elke hond haalt soms wel wat uit natuurlijk, dat hoort erbij ;-) Ook wij zijn niet altijd even braaf hé ;-) Veel succes en geef Peer nog een dikke knuffel van me !! Hij is werkelijk prachtig !!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 29 maart om 14:19
Ik vind Peer echt geweldig !! Hoe gaat het met hem ? Top dat jullie een Staffie zo'n goede thuis hebben gegeven, want zij hebben het dikwijls zo moeilijk ! In het asiel zijn zij steeds mijn favorietjes, dus geef Peer een dikke knuffel van mij !!
honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk schreef om 27 maart om 13:39
Leuk! Ben blij dat ik mijn neef blij heb kunnen maken!!! Liefs P&D
honden page profiel Fro & Peer Fro & Peer schreef om 19 maart om 23:26
Ja hij kan zo schattig kijken! Vooral als hij zijn hoofdje schuin doet :D
honden page profiel linda reinierslinda reiniers schreef om 19 maart om 16:06
Ahh Peer kijkt precies hetzelfde als mijn Bella soms kan kijken!
honden page profiel davendaven schreef om 18 maart om 23:16
als ik een nieuwe laptop heb ,mijn oude heeft het begeven (ff sparen voor een goeie hihi) groetjes
honden page profiel davendaven schreef om 18 maart om 03:55
thanx is ondertussen al weer een dikke 8 maanden
honden page profiel davendaven schreef om 18 maart om 00:17
mooie hond en welkom
honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk schreef om 16 maart om 15:01
Als je mij wil krabbelen en dat op mijn profiel doet, staat je krabbel op mijn profiel i.p.v. het jouwe :) Zeker krijgen jullie gratis advies en zoveel speurlessen als je wil. De hondenschool ziet er ook goed uit voor zover ik dat kan zien. Je merkt het t.z.t. vanzelf of het iets voor jullie is.
honden page profiel Fro & Peer Fro & Peer schreef om 16 maart om 14:53
Yes! Hebbes!
honden page profiel Fro & Peer Fro & Peer schreef om 16 maart om 14:52
Jeeej mijn eerste vriend! Ik keek net op de Dogsigns site, leuk zo'n apart sukje over jou :) Geef je mij een keer een gratis lesje speuren/gedrag? :D En hier gaat Peer op cursus: www.dogtastic.nl Denk je dat dit een goede is?
honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk schreef om 16 maart om 14:41
Haha, lees nu je krabbels pas. Het hartje is idd vriend van Hondenpage, En nadat je je profielfoto gewijzigd hebt, even op F5 drukken, dan wordt de verandering doorgevoerd.
honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk schreef om 16 maart om 14:35
Haaaaaaa Fro en Peer!!!! :D

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Fro & Peer heeft 332 ontvangen.

Berichten en online status
Fro & Peer was voor het laatst online 11 jaar, 6 maanden, 4 weken, 7 uur, 15 minuten, 54 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^