HondenPage baasje Luttikhuis & Harders

Over Luttikhuis & Harders

honden foto van Luttikhuis & Harders Wij zijn Marjolijn en Peter. En sinds 11 februari 2012 hebben wij een hond. Dan kunnen wij hele lange verhalen over ons zelf gaan vertellen, maar ik laat liever Benek, onze hond, aan het woord:

Ik ben Benek en ik woon in Windesheim (Zwolle). Ik ben op 20 maart 2011 geboren in Antalya. Daar ben ik op straat gevonden. Gelukkig was er een hele lieve mevrouw die mij heeft opgevangen.
Door deze mevrouw ben ik bij Dierenopvang Koningen in Balkbrug komen wonen. Hier hebben mijn nieuwe baasjes (Peter en Marjolijn) mij gevonden. Dus sinds zaterdag 11 februari 2012 woon ik bij hen.

Krabbels aan Luttikhuis & Harders

honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin schreef om 12 februari om 12:07
Wat fijn voor je dat je een fijn thuis hebt gevonden, Benek!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Luttikhuis & Harders heeft 89 ontvangen.

Berichten en online status
Luttikhuis & Harders was voor het laatst online 12 jaar, 21 minuten, 27 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Wat zijn ze daar nou aan het doen?!? honden foto Het baasje was ook mee, hoor! honden foto Gek baasje ... laat hij mij zitten op het ijs :( ... nog steeds koude billen van. Maar ik kreeg wel een koekje :D honden foto honden foto Dag 1 - 3 honden foto
Luttikhuis & Harders heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Eerste week


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^