HondenPage baasje Ger

Over Ger

honden foto van Ger Ger heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Ger

honden page profiel Atlas en PhoebeAtlas en Phoebe schreef om 19 december om 22:15
Klopt, er is veel meer ruimte voor de honden hier en de natuur is gewoon adembenemend. Maar in onze omgeving is er bijna geen trottoir te vinden en is het te gevaarlijk om met je honden te wandelen door de straat vanwege al het verkeer. En dus moeten we elke keer eerst met de auto naar een park toe als we met onze honden ergens willen wandelen. Daarnaast is alles zo ver weg als je in Amerika woont, wat ik op zich niet zo erg vind, maar mijn familie woont in NL. En naar NL reizen is niet alleen erg duur en lastig maar het duurt ook ontzettend lang. Minstens 12 uur (als je het vliegtuig- en auto reis bij elkaar telt). Ja dan heb ik geluk als ik mijn familie 1 keer per jaar kan zien haha
honden page profiel Atlas en PhoebeAtlas en Phoebe schreef om 19 december om 02:31
Sorry ik dacht dat het een en hetzelfde Leonberger is, maar dat ie op de foto's met de TM wat meer donkere vacht had omdat hij volwassen was geworden. Heel onoplettend van mij en wat jammer dat je vorige Leonberger zo (ik neem aan) vroeg is overleden.. Het is triest dat jullie huidige Leonberger zo door die mensen was verwaarloosd. Gelukkig heeft hij eindelijk goede baasjes gevonden. Onze reu hebben we bij een zogenaamde hobby fokker gekocht, die een eenmalig nestje had. Hij en zijn vrouw zaten ook op HondenPage en zo zag ik hun advertentie. En onze teefje hebben we bij een erkende kennel in Amerika vandaan (waar wij ook tegenwoordig wonen.
honden page profiel Atlas en PhoebeAtlas en Phoebe schreef om 10 december om 01:30
Geeft niets en en wat top dat je je tijdelijk over die Akita hebt ontfermd! Maar inderdaad wat jammer dat zijn baasje niet genoeg tijd en energie in zijn eigen hond wil insteken. Nu is die arme Akita weer terug bij af. Zijn baasje zou natuurlijk een gedragstherapeut kunnen inschakelen, maar ik betwijfel sterk of hij ├╝berhaupt zo iets zou willen doen. Het is een moeilijke situatie en ik kan alleen maar hopen dat het baasje van die Akita of eindelijk meer zijn best gaat doen of een geschikte nieuwe eigenaar voor hem gaat vinden. Trouwens, ik was de vorige keer nog vergeten te zeggen dat jouw Leonberger een van de mooiste Leonbergers is die ik ooit gezien heb. Zijn hoofd is gewoon prachtig, hij is heel harmonieus gebouwd en zijn vacht ziet er echt schitterend op die foto's.
honden page profiel Atlas en PhoebeAtlas en Phoebe schreef om 15 november om 08:55
Dank je wel! Ik ben ook heel bekend met het ras Sarplaninac en je hebt gelijk, vergeleken met de Kaukasische herdershond zijn ze idd meer getemperd van karakter. Ik vind jouw honden ook ontzettend mooi. De Tibetaanse Mastiff is echt een indrukwekkende hond, zowel qua uiterlijk als qua karakter. Kuddebewakers zijn sowieso mijn favoriete ras type. Is die Akita ook van jou? En ik hoop dat je binnenkort je droomhond in je bezit zult hebben :)
honden page profiel SamojeedPolar&ArcticSamojeedPolar&Arctic schreef om 25 oktober om 21:19
Dankje. Al was mijn lievelingshond altijd een leonberger haha
honden page profiel Ger Ger schreef om 25 oktober om 11:29
Dank je, ja geweldig, maar zeer veel werk, kan alleen als je heel veel tijd hebt.
honden page profiel SamojeedPolar&ArcticSamojeedPolar&Arctic schreef om 25 oktober om 11:17
wat een prachtige honden! heerlijk van die grote bullenbakken:D

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Ger heeft 146 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Ger zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Ger was voor het laatst online 7 jaar, 11 maanden, 2 dagen, 21 uur, 33 minuten, 27 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^