HondenPage baasje Piet

Over Piet

Onze hond Lara is een kruising Cavalier King Charles ( kleur Ruby ) x Boerenfox ( wit met een paar bruine vlekken )

Ze is 25-09-2010 geboren in Oud Gastel, en is een erg slim en vooral héél ondeugend hondje wat een heel consequente opvoeding nodig heeft.

Daarnaast is ze ook ontzettend lief en vindt het heerlijk om op schoot te kruipen ( wat 's avonds ook best een poos mag )

Ze gaat ook graag 2 x per dag mee naar het bos en als ze dan een sprintje trekt haalt ze met gemak 30 km per uur

Overigens zijn we heel erg benieuwd of iemand weet hoe het met haar 2 broertjes en haar zusje gaat.

Krabbels aan Piet

honden page profiel YannickeYannicke schreef om 22 juni om 19:17
Hoi Piet! Mag ik je voorstellen aan Bux, het broertje van Lara! Ik kwam vandaag toevallig op deze site terecht en ik heb meteen maar een profiel met wat foto's van Bux aangemaakt. De karaktereigenschappen die je omschrijft zijn heel herkenbaar. Bux heeft onuitputtelijke energie, maar hij kruipt ook graag gezellig tegen iemand aan op de bank. Hij kan ook heel hard rennen, net als Lara. Superleuk om foto's te zien van Bux z'n zusje, de gelijkenis is echt sprekend, vind je ook niet? Groetjes, Yannicke
honden page profiel stefaniestefanie schreef om 28 februari om 20:02
Ja,Simba is ook een heel ondeugend hondje! Hij is wel heel braaf en lief en speelt graag met andere hondjes. Ik heb een foto van zijn mama op mijn profiel gezet.Van de papa heb ik geen.(is een wit/zwarte cavalier)
honden page profiel stefaniestefanie schreef om 18 februari om 22:00
Wow die lijkt hard op mijne Simba!! Simba zijn mama is ook een boerenfox en zijn papa een cavalier.Hij is wel wat kleiner dan jou hondje.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 15 december om 12:20
Wat een mooi en speciaal hondje !! Hoe is zijn naam en hoe oud is hij ? Geef hem in ieder geval een dikke knuffel van me !

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Piet heeft 93 ontvangen.

Berichten en online status
Piet was voor het laatst online 10 jaar, 5 maanden, 1 weken, 15 uur, 3 minuten, 55 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^