HondenPage baasje Surayah de Visser

Over Surayah de Visser

honden foto van Surayah de Visser Surayah de Visser heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Surayah de Visser

honden page profiel RudiRudi schreef om 22 juni om 16:24
Wat een schat van een pup btw ;)
honden page profiel RudiRudi schreef om 22 juni om 16:24
Beste Surayah, Vanmiddag las ik jouw vraag op het forum over een border collie in een appartement van onderhand alweer een tijdje geleden. Zelf heb ik ook toevallig deze vraag gesteld op het forum vandaag want ik zit met dezelfde vraag blijkbaar als jij toen die tijd haha. Nu zie ik dat je een border collie hebt, wat leuk! Toch gedaan dus! haha Nu was ik gewoon even nieuwsgierig naar hoe jij het ervaren hebt. Heb je misschien tips/advies voor mij voor als ik toch besluit om een Border Collie op de flat te nemen? Ik twijfel nog steeds namelijk. (dit zou trouwens niet de eerste hond zijn bij ons op de flat, maar een Border Collie lijkt me namelijk toch wat anders) Ik hoor graag van je!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Surayah de Visser heeft 45 ontvangen.

Berichten en online status
Surayah de Visser was voor het laatst online 10 jaar, 10 maanden, 2 weken, 1 dagen, 35 minuten, 9 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^