HondenPage baasje Roos

Over Roos

honden foto van Roos hallo,
Mijn naam is Roseline. Ik heb een superlief hondje genaamd Bobby. Bobby is een Glen imaal Terriƫr en is 11 jaar oud.
Ik zelf ben 15 jaar oud. Ik ben een frote hondenfan en geniet van alle momenten die ik met mijn eigen hond en andere honden doorbreng. Ik doe het VWO en ben druk bezig om een goed begin te maken omdat ik later dierenarts wil worden. Ik heb in de kerstvakantie vrijwillig een stage gelopen bij de dierenarts en dit was geweldig.
In mijn vrije tijd trim ik zelf ook honden als hobby of laat de honden van de buren uit.
Ik ben een fan van Cesar Millan al heeft hij ook zijn minounten... en ik wil als ik 18-20 ben naar LA om vrijwilligers werk te doen in het Dog Psychology Center.
Ik heb een aantal jaren paardgereden, maar ben daar nu mee gestopt wegens een knieblessure die nog zal duren totdat ik 18 ben. Ik vind het erg jammer dat ik nu niet meer kan paardrijden maar ik heb altijd de honden nog.
Mijn hondje bobby is wel een beetje een geval apart.
Hij heeft een zeer zeldzame ziekte, genaamd Pemfigus. Dit is een chronische ziekte en hij krijgt hier de rest van zijn leven nog prednisonpillen voor.
Bobby is een ontzettend vrolijk hondje dat zo dol op eten is dat hij zelfs onderbroeken, broeken en sokken eet zo nu en dan. Deze honger komt door zijn medicatie, die er overigens ook voor zorgt dat hij er een beetje mollig uitziet.
Hij is vroeger mishandeld en is bij ons gekomen vanuit een crisis-gezin toen hij 2 jaar was. Hij was echt onhandelbaar.Ikzelf ben heel erg gepest op de babsisschool en bobby was een zoort van mijn therapeut en ik de zijne.
Ik zat avonden lang met hem op mijn bed tegen hem te praten etc. en ik zei vastberaden tegen mezelf dat ik alles zou doen om hem weer blij te maken. Ik ben samen met mijn moeder een itensief rehabilitatie-proces gestart en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Het is bijna het perfecte hondje nu en ik ben er ook ontzettend van opgeknapt.
Ik heb nu veel vrienden en zit op een ontzettend leuke school. Ook leer ik nog steeds ontzettend veel van bobby, zoals cesar altijd zegt; "honden zijn de beste leraren en leerlingen van de wereld.".

Groetjes Roos

Krabbels aan Roos


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Roos heeft 143 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Roos zeer positief gewaardeerd bij 4 waarderingen.

Berichten en online status
Roos was voor het laatst online 11 jaar, 3 maanden, 2 weken, 1 dagen, 13 uur, 26 minuten, 47 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto ik en mijn hond toen we heel jong waren honden foto honden foto op de boot honden foto
Roos heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Voorjaar met de bollen, In het bos, sleeping beauty


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^