HondenPage baasje Esther

Over Esther

Wij zijn momenteel op zoek naar een geschikte hond voor ons gezin. Dit betekent heel veel lezen over alle verschillende rassen en dan een goede keus maken. Al jaren denken we na over het nemen van een hond, maar nog nooit zo serieus als nu. Onze kinderen zijn inmiddels al groot, 16 en 18 jaar en we hebben nog maar 1 cavia. Mijn man wil graag een stoere hond, zoals een amerikaanse bulldog, maar ik voel stiekem meer voor een labrador of retriever. Eventueel eentje uit een asiel.
Ik hou me graag aanbevolen voor tips van iedereen en zal hier veel gaan rondneuzen!

We zijn inmiddels een aantal weken verder en we lezen wat af. We hebben zelfs alle tips en verhalen in een word document gezet, zodat we alles straks terug kunnen lezen en ook handig voor de kinderen, nu kunnen zij ook alles lezen (zeker handig met opvoeden/uitlaten/bench training etc.).
Ook nadenken over wanneer uitlaten en wie het overdag zal gaan doen. Mijn man werkt fulltime en ik werk 3 dagen. Gelukkig heel dichtbij huis, dus ik kan tussendoor makkelijk naar huis om de hond uit te laten. Natuurlijk zijn de kinderen overdag nog veel thuis dus zij zullen deze taak ook op zich gaan nemen. De eerste weken willen we vakantie opnemen om zo de pup goed te kunnen begeleiden. Dit zal betekenen dat mijn man en ik gescheiden vakantie zullen hebben, want dan is er in ieder geval de eerste 6/7 weken iemand constant thuis. Lijkt ons wel beter.
Het ras is zeker, we willen graag een labrador, het liefst een zwarte. Dus ook gaan kijken naar een goede fokker.
Wat een voorbereidingen, maar het voelt goed dit te doen. Het is tenslotte een grote beslissing!
Ik hou het forum goed in de gaten en als ik vragen heb dan zal ik ze erop zetten.

Krabbels aan Esther


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Esther heeft 2 ontvangen.

Berichten en online status
Esther was voor het laatst online 12 jaar, 2 weken, 3 dagen, 22 uur, 47 minuten, 45 seconden geleden

Honden Foto's

Esther heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^