HondenPage baasje Valerie

Over Valerie

honden foto van Valerie Haai,
Ik ben Valerie en ik heb drie katten en twee geweldige honden, waar ik even wat over vertel:

Santy, nu bijna 8 jaar, hebben we van Stichting AAI gehaald. Ze komt uit Griekenland. Ze is onwijs lief en aanhankelijk.

Sinds kort hebben we er een tweede hond bij. Dit was zeker niet de bedoeling... Toen we op vakantie waren in Calabriƫ, Zuid-Italiƫ, met familie van ons, vonden we een moederhond met 4 pups in de bergen. Ze waren gedumpt in een doos, die er nog stond. Er was een soort paardenstal naast waar ze konden schuilen. Eerst waren er 7 pups, waarvan 3 reutjes. Deze waren best snel meegenomen door de mensen daar, aangezien ze geen teefjes wilden (ivm dure sterilisatie).
Na elke dag terugkomen en voeren en toen we gelukkig andere mensen hebben aangesproken die later ook een pup namen (ook mama kreeg een huis!) bleef er een over, onze Quindi! Ze is een schatje met haar lange snuitje en witte wimpertjes... Een snoetje om op te vreten! ;-)

Het was dus niet de bedoeling dat we haar hielden, maar nadat ze met ons 2000 km terug naar Nederland was gerezen in de auto en ze snel gewend was bij ons thuis, was ze (allang!) in ons hart gesloten. Mijn vader wilde het eigenlijk niet, maarja, hij had geen keus! ^.^

Quin's zusje is bij die familie van ons gebleven (die meeging op vakantie), dus dat is erg leuk! :-)

~~~~~~~~~~~~~~

Krabbels aan Valerie


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Valerie heeft 36 ontvangen.

Berichten en online status
Valerie was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 1 dagen, 11 uur, 40 minuten, 6 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^