Over Mirjam

honden foto van Mirjam Hoi allemaal,

Ik ben Mirjam, getrouwd met Marcel en moeder van Mei-Li. Wij wonen in Beuningen bij Nijmegen
Sinds kort hebben wij een lieve kruizing Shih Tzu pup, Zorro, als aanvulling op ons gezinnetje erbij. Buiten in de tuin wonen bij ons nog twee konijntjes, Flappie (gevonden op straat) en haar vriendje Bliksem (uit de opvang).
Zorro is niet ons eerste hondje, lang geleden heb ik een Duitse Herder via de dierenbescherming in huis genomen. Wodan was drie toen hij bij mij kwam, en is op 13 jarige leeftijd overleden. Doordat wij beiden voor de komst van Mei-Li fulltime werkten is er niet eerder meer een hond bijgekomen. Maar jee, wat fijn dat er nu weer zo'n monstertje in huis rond dartelt :-))

Krabbels aan Mirjam

honden page profiel Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina* schreef om 19 november om 20:22
Je hondje ziet er echt zo'n schatje uit !!!
honden page profiel sharonsharon schreef om 17 november om 21:12
Thnx hoor! De laatste foto is gemaakt door iemand anders ;-)
honden page profiel Valerie &. ArcoValerie &. Arco schreef om 05 november om 21:59
Dankje voor je reactie. Fijn te horen dat je een herder had die op de mijne leek. Je profielfoto nu is anders ook wel schattig. :-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Mirjam heeft 387 ontvangen.

Berichten en online status
Mirjam was voor het laatst online 2 jaar, 6 maanden, 4 dagen, 9 uur, 58 minuten, 41 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^