HondenPage baasje Luna & Lady

Over Luna & Lady

honden foto van Luna & Lady Hallo Allemaal!

Jah kben nog maar een paar dgn geleden een lid geworden van deze site, had niet gelijk zin (of eigenlijk de tijd) een heel verhaaltje over mijn heerrrrlijke honden Luna & Lady te schrijven.
Ik logte net weer in, en dacht; Jah dit staat ook zo raar, laat ik jullie op zn minst maar 'iets' over mn babiez vertellen;
Het zijn 2 prachtige Amerikaanse Bulldogs, 1 van 3 1/2 (Luna)en de andere 4 (Lady).

Luna is een echte knuffel binnenshuis, maar zodra ze buiten de deur komt verandert ze in een heus monster.
Moet ik jullie er ook bij vertellen, dat ik haar pas sinds haar 2de heb, al haar 2de baasje ben, en ze vroeger als pup dus zeer slecht behandeld is.
Ze was getrained om andere honden aan te vallen, als gevechtshond dus, wat dus ontzettend jammer, maar vooral ook zielig is voor haarzelf.
Ik heb -tot op de dag van vandaag..- mn best gedaan haar t allerbeste en de meeste liefde te schenken, en ze is al ontzettend veranderd in gedrag. Ook al krijg je t er natuurlijk nooit helemaal uit.
Ze kan wel aan andere honden wennen, na een periode van.. Want dat blijkt wel, ze heeft namelijk een 'zusje' (hond van mn vriend) weten te adopteren, genaamd lady, en deze 2 zijn echt onafschijdelijk!

Lady heeft een compleet oposite karakter; zij is een echte 'allemansvriend'. iedereen is ook altijd direct weg van haar. zij 'lacht' namelijk! nu denken jullie misschien in jezelf; 'jah lachen, dat doet mijn hond ook"of "dat heb ik vaker gezien". Maar geloof me, en als t lukt plaats ik een x een filmpie van dr, lady lacht ECHT! Zo Qute!

Nou, ik hoop dat t beeld van mn 2 Prinsesjes zo heel wat duidelijker is geworden, en dat jullie de vibes voelen, die ik elke dag weer voel als ik naar mn schatjes kijk!

Knuffel van mij en een pootje van Luna & lady xx

Krabbels aan Luna & Lady

honden page profiel Luna & Lady Luna & Lady schreef om 04 januari om 23:31
nou ja zeg.... dat ik jou hier aan tref..... hihihihihi

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Luna & Lady heeft 12 ontvangen.

Berichten en online status
Luna & Lady was voor het laatst online 12 jaar, 4 dagen, 16 uur, 8 minuten, 25 seconden geleden

Honden Foto's

Luna & Lady heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^