Over corrie en haar roedeltje van zes

honden foto van corrie en haar roedeltje van zes Leuk dat je op mijn profiel komt kijken. Ik ben een hondenliefhebster vanaf mijn jongste jeugd. Grootgebracht met honden. Mijn eerste eigen hondje kocht ik toen ik 12 jaar werd, een klein toy poedeltje Sonja genaamd. 12 jaar mocht ik van haar genieten. Na haar kwam scruffy, een kruising Welsh terrier. Een verwaarloosde hond, maar na goede zorg is zij 13 jaar geworden. En nu dan Bobbie 9 jaar oud uit het asiel. Kiara 13 jaar oud uit het spaanse malaga inmiddels op 14 jarige leeftijd overleden en Joris 9 jaar oud als pupje gekregen van mijn man.
Dan hebben we Billy-Boy en hij is pikzwart en is inmiddels drie en half jaar oud en deed dogdance wedstrijden.
In mei 2012 hebben we Cathy erbij gekregen, een zwarte dwergpoedel nu 9 jaar oud en de mama van Billy-Boy.
December 2012 heb ik een koningspoedel erbij. hij is nu precies twee jaar. Hij weegt op dit moment al 29 kg en is 71 cm hoog geworden. Een flinke jongen dus.
En als laatste kwam er in april 2014 een dwergpincher bij. Net 4 jaar oud, maar al vreselijk verpest. Vals gemaakt, door slechte pup opvoeding en daarna van baas naar baas  Wij werden haar 5e baasje, toch niet zo gek dat ze vals en onzeker is geworden. Nu een half jaar verder zit ze al heel wat beter in haar vel en vals is ze niet meer, wel af en toe onzeker en angstig en dan kan ze bijten. Maar dat komt met de tijd wel goed. Bij mij mag ze in de roedel blijven en die hebben haar geaccepteerd zoals ze is..

Krabbels aan corrie en haar roedeltje van zes

honden page profiel EuforiaEuforia schreef om 10 december om 18:30
Woeps! Hier maar 165gram op een hele dag en ik was al verminderd omdatie te dik werd hahaha, dat verschilt nogal! Hier kippennekken om te kluiven en ook gedroongd rund... Ja de hondenschool issie dol op, alleen jammer van de wind de laatste weken, hij wordt echt onhandelbaar grrrr. Maar één blik en ik smelt! Leuk weekend gewenst!
honden page profiel EuforiaEuforia schreef om 10 december om 15:04
Hoi! Baco weegt nu 3.3 kilo en is ook iets van een 30cm hoog... Het is een heel tengere poedel. Ik denk dattie nu zal gaan uitzwaren, misschien nog een beetje groeien? :-)
honden page profiel Mirella en 24 hondenpootjesMirella en 24 hondenpootjes schreef om 10 december om 14:39
mooie hondjes!!!
honden page profiel EuforiaEuforia schreef om 09 december om 17:48
Hihi, nu Baco geschoren is vind ik hem ook niet meer op een pup lijken! Mooi hoor, ik hou het in m'n hoofd voor de volgende keer.
honden page profiel queenqueen schreef om 21 oktober om 00:17
OOOO Corrie wat leuk een poedelpup!!! Heel veel plezier en heel veel genieten!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

corrie en haar roedeltje van zes heeft 225 ontvangen.

Berichten en online status
corrie en haar roedeltje van zes was voor het laatst online 8 maanden, 4 uur, 39 minuten, 12 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^