HondenPage baasje Willie en lieve lab Donny

Over Willie en lieve lab Donny

honden foto van Willie en lieve lab Donny Mijn naam is Donny,en ik ben een blonde labrador, geboren op 1 april in 2010 en ik woon in Apeldoorn. Ik ben dol op spelen en supervriendelijk. En natuurlijk, zoals elke labrador, houd ik veel van eten.

Ik woon bij mijn bazinnetje Willie en haar man en hun 3 kinderen. Ook hebben we nog 2 grote vlaamse reuzen en 2 katten, maar die zijn saai want die slapen de hele dag.

Verder ben ik soms een zwarte labrador want ik houd erg veel van zwarte modderpoelen in het bos.
Daarnaast zwem ik graag, maak vreemde geluiden als ik droom en geef geen poot maar een high-five. Ik knuffel graag en ben ook ontzettend lomp. Mijn staart leidt een eigen leven want die kwispelt de hele dag en daardoor zijn er al heel wat glazen gesneuveld.

Gelukkig heb ik van die prachtige bruine ogen waar mijn bazinnetje van smelt dus echt boos kan ze nooit op mij worden.

Ik ben "wat" groter dan de gemiddelde labrador. Meer het formaat "kalf" volgens mijn bazinnetje met mijn 50 kilo en (nu nog) 66 cm schofthoogte.
Maar ik ben mijn gewicht en mijn grootte in goud waard.

Nou, voorlopig was dit het even want nu doet mijn poot pijn van het typen ;-)

Krabbels aan Willie en lieve lab Donny

honden page profiel Paméla, Rik  & Laure de labPaméla, Rik & Laure de lab schreef om 05 januari om 16:40
Hey! Schattige lab!!!! Poot laure
honden page profiel LynnLynn schreef om 20 september om 16:26
écht 'n mooie labrador!
honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady* schreef om 17 augustus om 12:17
wat een mooie lab hebben jullie Willie!! Schitterende foto's! Geniet maar lekker van Donny! Groetjes Aly en een poot van Laycka, toevallig ook uit Apeldoorn haha.
honden page profiel LiekeLieke schreef om 11 augustus om 20:31
Plezier blijft idd het belangrijkste! Ik moet het ook vooral hebben van mond-op-mond reclame :P Roep maar hoor als je nichtjes foto's wilt ;) zolang het maar niet te ver weg is :) Mijn moeder zal helaas nooit overstag gaan :P Ik wil later zelf een engelse cocker en een toller retriever aanschaffen :)
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 11 augustus om 08:10
Nou dacht ik dat ik op het goede spoor zat ,maar je hond stelt zich voor, ik wist niet dat hij kon typen,dus Donny maakt ook geen foto's.Het komt wel goed bij jullie Hahahaha. Willie ik begrijp hem. Fijne dag,Irene.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 10 augustus om 23:11
Je hebt toch geen nat neusje. Hahaha O, ik begrijp hem jij ben Donny en je lab heet Willie,even omdraaien. Irene.
honden page profiel LiekeLieke schreef om 10 augustus om 23:09
Oh een tipje trouwens: ik kan de normale kopjes zoals gastenboek niet aanklikken op je site, ik kan wel de submenu's aanklikken bij bijvoorbeeld foto's bekijken --> kinderen en zwangerschap. Groetjes Lieke
honden page profiel LiekeLieke schreef om 10 augustus om 22:57
Zo zo een hele set dus, gaaf joh. Bedankt voor het compliment! Vijf jaar en dan al fotograferen, wat schattig. De concurrentie van dierenfotografie is best wel groot, al helemaal in Noord-Brabant. Ik ken heel veel soortgelijke fotografen in dit gebied. Verder willen mensen er tegenwoordig niet veel meer aan uitgeven. De spiegelreflex wordt toch steeds goedkoper.. Ook zal ik eerst een netwerk op moeten bouwen voordat ik mijn prijzen omhoog gooi en dat is al moeilijk genoeg :D Zelf zit ik ook in een soort dierenfotografie clubje dus zo leren we van elkaar. Als ik een shoot doe bestellen mensen vaak wat extra foto's na dus daar verdien ik ook wel wat mee :) zit nu op 115 euro :P nog 385 euro te gaan XD Gaat me wel lukken, ik vind het vooral leuk om te doen, geld vind ik niet zo super belangrijk. Ik vind zelf dat hoe meer geld je vraagt hoe meer druk erop ligt! Groetjes Lieke
honden page profiel LiekeLieke schreef om 10 augustus om 22:44
Nice :D Idd ik heb de 50 mm maar dat was gewoon een hebbedingetje :D Wat maak je mooie foto's! Wat leuk dat je dochter ook fotografeert, ik ben de enige in de familie die zich in fotografie interesseert :P Het is zeker een uitdaging ja! heeft je dochter ook een site? ben benieuwd! Ik fotografeer momenteel nog met een canon 1000D en een 70-200mm f4.0 canon lens. Eigenlijk wil ik overstappen op een luxere camera maar ik moet eerst van mezelf mijn lens terug verdienen met foto's maken haha. Groetjes Lieke
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 10 augustus om 22:07
Bedank voor je reactie ,als je iets wil weten vragen hoor ,we hebben het allemaal moeten leren ,veel plezier hier, Groetjes Irene.
honden page profiel LiekeLieke schreef om 10 augustus om 21:54
Hee Donny, dat je fotografeerd was al aan je foto's te zien :D gemaakt met een 50 mm f1.8 lensje? Ik vind het ook altijd zo leuk om met mensen te praten die ook fotograferen. Heb je misschien een site? Groetjes Lieke
honden page profiel LiekeLieke schreef om 10 augustus om 21:32
Wat heb je een prachtige labrador! :)
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 10 augustus om 20:08
O,wat een mooie zeg. Irene.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Willie en lieve lab Donny heeft 74 ontvangen.

Berichten en online status
Willie en lieve lab Donny was voor het laatst online 8 jaar, 11 maanden, 3 weken, 3 dagen, 21 uur, 50 minuten, 26 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Zijn er nog konijnen in de tuin? honden foto Zo moe als een hond :-) honden foto Hoe lief kun je kijken honden foto Donny - Wat kan ik lief kijken, hé! honden foto Donny - Hier ben ik 9 weken jong.
Willie en lieve lab Donny heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Donny


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^